Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi A5 sportback ibiss white //facelift ; 20" ; H&R -40 ; semi dynamic; // update 26.09.16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pięknie się prezentuje, będziesz modził na pełny s-line? Zew/Wew, pomyśl nad czarną podsufitką. :)

Opublikowano (edytowane)

Mały update , po paru godzinach walki .... i kilkunastu dniach kompletowania części :wink:

IMG_0876.jpgIMG_0877.jpg

A tutaj jeszcze 3 stare shooty :

DSC_1042_2.jpgDSC_1047_2.jpgDSC_1048_kopia.jpg

Edytowane przez dawid195a
Opublikowano

Poliftowy przód robi robotę. Ciekawe dlaczego twoje ledy wpadają w taką żółtą barwę, u mnie jest bardziej biały wpadający w niebieski.

Opublikowano

Poliftowy przód robi robotę. Ciekawe dlaczego twoje ledy wpadają w taką żółtą barwę, u mnie jest bardziej biały wpadający w niebieski.

Na fotce faktycznie tak wyszło ,normalnie jest bardziej niebiesko...

Opublikowano

Ładnie z tą mordką wygląda :naughty:

Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu :huh::huh:

Opublikowano

Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu :huh::huh:

Tak składają się po zamknięciu , nie mam na panelu, mogę sobie je wyłączyć z poziomu MMI

Opublikowano

pięknie się ryjek prezentuje, lift robi mega robotę w s-line/s5

Opublikowano

Tak składają się po zamknięciu , nie mam na panelu, mogę sobie je wyłączyć z poziomu MMI

O, to coś nowego się dowiedziałem dzisiaj :decayed: Każde B8 czy też A5 ma taką funkcję czy trzeba sprawdzić jakie się ma lustra składane eektrycznie czy też nie ?

Opublikowano

O, to coś nowego się dowiedziałem dzisiaj :decayed: Każde B8 czy też A5 ma taką funkcję czy trzeba sprawdzić jakie się ma lustra składane eektrycznie czy też nie ?
Jak masz orginalnie założone przez fabrykę to masz dolne położenie na gałce , przy montażu nie musisz tego robić by działały .
Opublikowano

Bardzo mi sie podoba w A5 to ze drzwi nie maja ramek.

Super auto!