liquid8p Opublikowano 11 Maja 2016 Opublikowano 11 Maja 2016 Pięknie się prezentuje, będziesz modził na pełny s-line? Zew/Wew, pomyśl nad czarną podsufitką.
dawid195a Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Mały update , po paru godzinach walki .... i kilkunastu dniach kompletowania części A tutaj jeszcze 3 stare shooty : Edytowane 26 Września 2016 przez dawid195a
liquid8p Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Poliftowy przód robi robotę. Ciekawe dlaczego twoje ledy wpadają w taką żółtą barwę, u mnie jest bardziej biały wpadający w niebieski.
dawid195a Opublikowano 26 Września 2016 Autor Opublikowano 26 Września 2016 Poliftowy przód robi robotę. Ciekawe dlaczego twoje ledy wpadają w taką żółtą barwę, u mnie jest bardziej biały wpadający w niebieski. Na fotce faktycznie tak wyszło ,normalnie jest bardziej niebiesko...
Norbas Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Ładnie z tą mordką wygląda Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu
dawid195a Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 Ładnie z tą mordką wygląda Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu Tak składają się po zamknięciu , nie mam na panelu, mogę sobie je wyłączyć z poziomu MMI
marcin_o23 Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 pięknie się ryjek prezentuje, lift robi mega robotę w s-line/s5
Norbas Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Ładnie z tą mordką wygląda Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu Tak składają się po zamknięciu , nie mam na panelu, mogę sobie je wyłączyć z poziomu MMI O, to coś nowego się dowiedziałem dzisiaj Każde B8 czy też A5 ma taką funkcję czy trzeba sprawdzić jakie się ma lustra składane eektrycznie czy też nie ?
dawid195a Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Ładnie z tą mordką wygląda Lusterka składają Ci się po zamknięciu auta ? Widzę, że nie masz składanych lusterek na panelu Tak składają się po zamknięciu , nie mam na panelu, mogę sobie je wyłączyć z poziomu MMI O, to coś nowego się dowiedziałem dzisiaj Każde B8 czy też A5 ma taką funkcję czy trzeba sprawdzić jakie się ma lustra składane eektrycznie czy też nie ? Jak masz orginalnie założone przez fabrykę to masz dolne położenie na gałce , przy montażu nie musisz tego robić by działały .
paulus108 Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 Bardzo mi sie podoba w A5 to ze drzwi nie maja ramek. Super auto!
Rekomendowane odpowiedzi