Indi Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, od dawna nosiłem się z zamiarem kupna B6 szukałem dużo zwłaszcza quattro i koniecznie 1,9tdi lecz wszystko co widziałem albo nie spełniało wymagań albo sprzątnęli mi z przed nosa.. Z racji tego że nie było już co oglądać a na wyjazd za granicę nie mam czasu , trafił się ładna wersja S-line Zanim opiszę auto pokażę czym się poruszałem wcześniej : A teraz on: Model: A4 B6 Avant Silnik: 1.9tdi AVF Wyposażenie: -mała navi -nagłośnienie boose -półkubełkowe fotele ze schowkami i elektryką lędzwi -grzanie pupy -czarna podsufitka i słupki -podłokietnik tył z cupholderem -funkcja komfort na całe dwie szyby przód -ori 17" z tegorocznymi laczami 235/45 -hak Mody dokonane przeze mnie: -przyciemnienie lamp tył -odklejenie znaczków z klapy Plany: -s-line zderzaki (ale cena przeraża ) DONE -xenon -drl (30% długich) DONE -konserwacja DONE -turbo BRD+ chip coming soon -heble 312 -smoked przednich reflektorów DONE -wymiana guzika esp i wizytownika (ktoś coś pomoże ogarnąć w dobrych pieniądzach??) Fotki: Pozdrawiam Indi Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Indi
vincent-1987 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Fajny kolorek, widać że zadbana sztuka
instruktor83 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 no i kolejna fajna sztuka rezanko
Indi Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dzięki chłopaki , mam pytanie odnośnie postojów usa , widziałem gdzieś w internecie zdjęcie a4 b6 które po bokach lamp przednich miało "wkłady czy naklejki" pomarańczowe , moje pytanie co to jest i gdzie można to dostać?? druga sprawa czy jak chcę wymienić baterię w kluczyku to muszę go na nowo programować?? (zegarmistrz mnie postraszył tym)
LUKASZ1989 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Audi całkiem spoko Moją uwagę przykuł Golf miałem prawie identycznego też w pakiecie GT i nawet felunek taki sam fura była świetna tylko wiadomo blacha słaba
Indi Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 (edytowane) Ja miałem golfa w stanie niemalże z salonu długo go szukałem , odstrzeliliśmy ze 23 takie same zanim tego znalazłem Audi to nie golf z ABF-em pod maską gdzie 150 koni robi robotę na każym biegu w każdym zakresie obrotów ale daje radę, czy ktoś się orientuje jaki koszt jest chipu na 150-170 koni może jest jakiś majster-haker na forum?? Dawno mnie tu nie było więc czas odświeżyć temacik doszła ostatnia rzecz układanki pod tytułem "pełny pakiet s-line zewnętrzny" termin u lakiernika dopiero na 3.08 więc po składaniu na pewno się pochwalę kolegą Edytowane 23 Lipca 2015 przez Indi
C4NC3R Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 chipsa to chyba nawet już za 700 zł wyrwiesz, ale przeważnie 900. Kolorek to Avus Silver?
Indi Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Opublikowano 23 Lipca 2015 Dokładnie avus silver . Chip zrobiłbym ale z 130 chyba mi wystarczy a teraz jeszcze córeczka mi się urodziła więc... gdzie się będę spieszył
m1chal_p Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Te kratki podchodzą p&p do zwykłego zderzaka? Furka zacna
mariuszbielsko Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Siemka ładna sztuka ciemne szyby napewno poprawia wygląd pozdrawiam
amaradaar Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 do 1.9 to chipsa już zrobisz za 450 zeta tu na forum kolego m1chal_p nie podchodzi p&p bo to kratka do zderzaka s-line.. GRATULACJE CÓRECZKI !!!!! :decayed: :decayed:
Indi Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Opublikowano 24 Lipca 2015 Dokladnie kratki sa do zderzaka sline. A szybki ciemne sa juz :-) zrobione wlasnie z mysla o maluszku. Dzieki amaradaar ;-) p.s. daj cynk kto sprzedaje moc ;-)
dawid7737 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Oo widze Audinka z mojej okolicy i też na SPS'ach ,ładna z ryjkiem sline bedzie ładnie co do działania z mocą polecam chłopaków z CTR Zabrze
Indi Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Opublikowano 26 Lipca 2015 Jakieś ostatnie fotki zanim wpadnie pakiet sline i nowy nabytek: klapka podłokietnika z zamknięciem
C4NC3R Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Też mam ten kolor w pełnym silne i chodzą za mną ciemne szybki. Wywal znaczek S4 z klapy
mariuszbielsko Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 siemka ladna a4 kolor super az ciekawe jak bedzie wygladac w pakiecie s-line pozdrawiam
Indi Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Opublikowano 31 Lipca 2015 NIe siedzimy działamy do tego cały bagażnik rozebrany , bosse , navi itd... na montaż czekają też listwy i daszek na klapę
KarolH Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 (edytowane) Super. Sam się przymierzam w przyszłości do takiego zabiegu. Będę śledził wątek i postępy Edytowane 1 Sierpnia 2015 przez KarolH
Rekomendowane odpowiedzi