Dibo Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Jak widac na zdjeciu pare odpryskow sie juz pojawilo Dibo jak to malowałeś i po jakim czasie pojawiły się odpryski? A więc tak: już z Niemcowni przywiozłem z pomalowanym całym grillem na czarno. Zeskrobałem tylko farbę z OOOO :> Co do malowania, to był dawany podkład a na to farba. Z tym że farby było dane grubo (nie aż tak dużo, ale troche jej jest). Dlatego też pojawiły się odpryski. Dlatego jestem zdania że lepiej dać pomalować dobremu lakiernikowi. On będzie znał się na rzeczy i farbę tak nałoży że będzie to ładnie zrobione i trwałe.
domjenick Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 eeee tam,lakiernik,frajda jest,jak to zrobisz sam-ze dwa razy spier...lisz a potem juz bedziesz wiedzial i zroisz mistrzowsko
Reggi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 eeee tam,lakiernik,frajda jest,jak to zrobisz sam-ze dwa razy spier...lisz a potem juz bedziesz wiedzial i zroisz mistrzowsko Dokładnie
Iverson Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 ja teraz idę w chrom hyhyhy, rylingi w chromie sa za ładne ,żeby je malować na czarno
Dibo Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 A ja mam trochę czarnego na aucie. Dołożę trochę chromu i będzie taki swoisty mix
Reggi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 A ja mam trochę czarnego na aucie. Dołożę trochę chromu i będzie taki swoisty mix Pochwal sie efektem póżniej ja teraz idę w chrom hyhyhy, rylingi w chromie sa za ładne ,żeby je malować na czarno Słusznie .. ..jakieś konkretne plany ?
AIRWOLF Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 ja tez spróbuje sił w malowaniu grilla, moze jakis efekt bedzie na granatowym autku, tylko boje sie tego rozszczepienia chromowanych obramówek, czy to nie pęknie, samo to wychodzi po podwarzeniu ? na audizone ładnie to jest zilustrowane ale u mnie angielski cienko
domjenick Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 daj linka-zobaczymy,co sie da zrobic
AIRWOLF Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 link był wczesniej w tym temacie podawany: http://www.audizine.com/forum/showthread.php?t=103669 z tego co widze wszytko wyskakuje na zaczepach _____________________________________________________________________________________ A wiecie skad można dorwać taki grill ? http://www.audizine.com/gallery/showphoto.php?photo=9278
Dibo Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 To jest ori grill w B6, tylko z pomalowaną obwódką
AIRWOLF Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 no ja własnie w B6 chce tą obwódkę malować, tylko nie bardzo wiem jak ją zjąc, czy sama wyskakuje z zatrzasków czy nie, ktos moze zdejmował ?
Reggi Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 To jest ori grill w B6, tylko z pomalowaną obwódką Jakiś on taki za bardzo siatkowany jak na Ori
Dibo Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 A gdzie Ty tam widzisz tą siatkę Bo ja nie bardzo
rafalekx Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 A gdzie Ty tam widzisz tą siatkę Bo ja nie bardzo Ragguś mówi o tym grillu: A wiecie skad można dorwać taki grill ? http://www.audizine.com/gallery/showphoto.php?photo=9278
Kowal Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 To wam powinno pomóc koledzy - link
AIRWOLF Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 super stronka ta a4mods.com
miguel. Opublikowano 14 Października 2008 Opublikowano 14 Października 2008 wybaczcie odswieze troche temat u mnie rameczka juz pomalowana ciekawe czy pojawia sie jakies odpryski jak narazie dla mnie kozak
CZIKITA Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Koledzy ja bym proponował wszystkie jarmarkowo-odpustowe chromy a konkretnie te gilowe ramki na śnieżno biały mat bardzo stylowo to wygląda widziałem to w B5 sąsiada
marcin248 Opublikowano 20 Listopada 2011 Opublikowano 20 Listopada 2011 Kolego zrób jak możesz fotkę jak to białe wygląda u sąsiada tak z czystej ciekawości , też przymierzam się do pomalowania lub oklejenia tylko tej ramki z przodu na czarny mat auto mam granatowe i brak chromowanych ramek drzwi więc zostawię tak jak piszecie wyżej chromowany znaczek i będzie git chociaż biały już niedługo pasował by do śniegu
Chris86 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zamieszczam link do mojego posta na temat grilla po malowanku. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=232904.15 Efekt sami zobaczcie
Rekomendowane odpowiedzi