ChiPis Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cześć, Mam pytanko, czy ktoś z was miał w rękach ten grill mejd in czajna lub podobne? http://allegro.pl/audi-a4-8k0-b8-rs4-s4-atrapa-grill-w-zderzak-i4531751812.html Przeglądając podobne aukcje zapewniają, że pasuje do zwykłej z przedlifta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak2005 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Cześć, Mam pytanko, czy ktoś z was miał w rękach ten grill mejd in czajna lub podobne? http://allegro.pl/audi-a4-8k0-b8-rs4-s4-atrapa-grill-w-zderzak-i4531751812.html Przeglądając podobne aukcje zapewniają, że pasuje do zwykłej z przedlifta. Zamowiłem owego grila http://www.ebay.pl/itm/141412744965?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Znaczek RS4 jak i czujniki sa sciagane wykonanie jest ok wymontowałem srebne dodatki i pomalowałem na czarno.Jutro wstawie fotki z montazu. Przed montazem i po montazu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Grill wygląda spoko tylko ta czerwień w lampach to do niczego nie pasuje, no i S-line zderzaczek by pasował 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skotmen Opublikowano 9 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Elegancko (jaka z jakością???) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajcy Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Mam pytanie: grzebiąc na allegro, trafiłem na takiego grila: http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-b8-08-11-black-rs-style-i4971705806.html Czy miał ktoś z tym do czynienia? Cena dość dobra, tylko jak z jakością i jak to może wyglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristof2009 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Mam pytanie: grzebiąc na allegro, trafiłem na takiego grila: http://allegro.pl/grill-atrapa-audi-a4-b8-08-11-black-rs-style-i4971705806.html Czy miał ktoś z tym do czynienia? Cena dość dobra, tylko jak z jakością i jak to może wyglądać? wg mnie lipa dołóż drugie tyle i kup poorzadny grill ja np tak zrobilem i sobie chwale ten grill , jest naprawde dobrze zrobiony jak i kratki rs pasuja idealnie do iri zderzaka , na dniach montaz to zrobie fotki (sledz moja strone) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 WitamJestem po zakupie grilla RS look. Muszę powiedzieć, że miałem obawy jeżeli chodzi o jakość wykonania w/w elementu, ale pomacałem i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony. Plastik trochę chamski ale wykonanie i dbałość o szczegóły w elementach montażowych na prawdę zadowalająca.Teraz mam pytanie, jak proponowalibyście zamontować rejestrację na takim grillu? Chce zrezygnować z czarnej blendy na rejestrację z uwagi na fakt, że jest beznadziejna ;P Widziałem kiedyś takie "motylki" które z jednej strony (od strony rejestracji) były zakończone ładną chromowaną główką, a z drugiej strony (od strony wew. zderzaka) motylkami z kontrą i do tego kawałek "płaskownika" przebiegający przez całą długość rejestracji. Nie mogę tego nigdzie znaleźć, więc może Wy coś zaproponujecie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny85 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Grill wygląda spoko tylko ta czerwień w lampach to do niczego nie pasuje, no i S-line zderzaczek by pasował znaczek s-line na grillu w B8 ?? powaznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) No przecież wyraźnie chyba napisałem S-line zderzaczek a nie znaczek S-line w grilu Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Witam wszystkich jestem tu nowy i chciał bym zmienić grila na rs razem z kratkami ale nie wiem czym sie rozni zwykły zderzak od s line i nei mam pojecia jaki ja mam jak by ktos podesłał jakies linki był bym wdzieczny bo nie chce kupic jakies tandety ktora by potem nie pasowała pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Gril w S-line i w zwykłym zderzaku jest ten sam więc nie robi różnicy, więcej na temat S-line znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/ Przejrzałem Twoje fotki i stwierdzam że stanowczo masz u siebie zderzak S-line Edytowane 26 Października 2015 przez andynl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Gril w S-line i w zwykłym zderzaku jest ten sam więc nie robi różnicy, więcej na temat S-line znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/ Przejrzałem Twoje fotki i stwierdzam że stanowczo masz u siebie zderzak S-line Gril w S-line i w zwykłym zderzaku jest ten sam więc nie robi różnicy, więcej na temat S-line znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/ Przejrzałem Twoje fotki i stwierdzam że stanowczo masz u siebie zderzak S-line Dziekuje za info pytałem sie bo np. Na allegro pisza wszedzie ze do zwykłego a nie do s -line jeszcze raz dziekuje pozdrawiam i jeszcze jedno małe pytanko jak posiadasz wiedze takowa moze bys podesłał jakies linki?? Edytowane 26 Października 2015 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4 b8 1.8tfsi 160km Opublikowano 17 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 witam ma ktos grill rs4 przed liftem czarny szukam takiego moze cos podeslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grohu Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) witam ma ktos grill rs4 przed liftem czarny szukam takiego moze cos podeslac Ja kupiłem na allegro czarny matowy niemalowany. Dobrałem lakier do kratek i lakiernik z jakimiś przyczepnymi podkładami mi to pomalował. Jak kiedyś tylko znajde zderzak Sline w dobrych pieniądzach to wpadnie. Wygląda to tak: Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez Grohu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Hey.chce kupic czarny grill rs4 plastry miodu ale z tego co sie dowiadywalem grill bedzie pasowal lecz nie dokupie do zderzaka sline kratek plastry miodu wokol halogenow,to prawda ze te ktore sprzedaja na allegro sa do zwyklego zderzaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deafca Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 Z tego co się orientuje to RS look są tylko do zderzaka nie s-linowego .Wiec kratek nie włożysz jak masz s-line (inny kształt). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Czarnojan Opublikowano 2 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) Tak do s-line nie podejdą kratki niestety Edytowane 2 Października 2016 przez Piotr Czarnojan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocian-seo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Hej, więc również zakupiłem owy zestaw ChiPis - od tego samego sprzedawcy co Ty Mam do Was pytanie. Jak montowaliście rejestrację ? Ta czarna podkładka jest wkładana na wcisk i delikatne zatrzaski, ale przyznam że jeden z pięciu nie trzyma za mocno i delikatnie się rusza. Fakt pozostałe trzymają dobrze i raczej się to nie wyczepi. Kupiłem wcześniej ramki pod rejestrację, ale jak to z moim szczęściem bywa akurat nie pasują w otwory... W teorii można by dociąć to delikatnie, wrzucić podkładkę i pójdzie. Ale nadal będzie problem odstawania ramki od boków podkładki. Ew. wiercenie w rejestracji i bezpośrednio do podkładki. Co myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiPis Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pewnie nie aktualne ale ja ramkę rejestracji od grilla wywaliłem a samą rejestrację z moją ramką przymocowałem do gryla, najpierw na zaczepy skręcane ale nie zdało to egzaminu więc przymocowałem na małe opaski zaciskowe w kilku miejscach i trzyma jak diabli tylko trzeba poziom dobrze złapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkil Opublikowano 10 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Dnia 26.10.2015 o 17:41, andynl napisał: Gril w S-line i w zwykłym zderzaku jest ten sam więc nie robi różnicy, więcej na temat S-line znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/ Przejrzałem Twoje fotki i stwierdzam że stanowczo masz u siebie zderzak S-line Dnia 2.10.2016 o 13:59, deafca napisał: Z tego co się orientuje to RS look są tylko do zderzaka nie s-linowego .Wiec kratek nie włożysz jak masz s-line (inny kształt). To jak w końcu ? Ktoś próbował to wsadzić do zderzaka s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi