Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 8 Czerwca 2006 Opublikowano 8 Czerwca 2006 dziarule jaką masz instalację? Bo jeśli masz mieszalnikową na zwężce, jak wspomniał Traviz, to nawet podczas jazdy na benzynie tracisz parę koni przez nią. Zwężka to zło, wiem bo sam miałem, po wywaleniu od razu można było odczuć lekki przyrost mocy.
dziarule Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie no ja mam elegandzka do V-ki sekwencyjna http://www.omvlgas.pl/pol/index.html mieszalnikowej nigdy bym nie zalozyl ta moja chodzi swietnie i z tego co wiem tylko do Audi ja zakladali...
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 aa to git bo już byłem przerażony, że założyłeś mieszalnikową
dziarule Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 nie no szkoda silnika jak juz zakladac instalacje to najlepiej pozadna... lepiej zaploacic 2tys. wiecej i miec spokoj, jezdzic sobie bez strachu ze cos sie nagle zwali a nawet jesli to zawsze sie automatycznie przelaczy na benzynke i mozna jechac OK Pikuś rzeczywiscie nie zwrocilem uwagi ze zboczylismy z kursu... sorry
Pikuś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Panowie watek o gazie i tym podobnym to w innym dziale. Prosze sie przenies. :twisted:
piurko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem: Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?:
Hugo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem:Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?: Jak chce zwiększyć moc , to niech sprzeda Alfe i kupić jakieś auto z turbo
Traviz Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Poza tym to pytanie raczej na streetracing.pl Tam wiedzą co zrobić z wolnossącymi A my możemy tylko doradzić SWAPa lub kupno auta turbodoładowanego
wojtas-audi Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak chce zwiększyć moc , to niech sprzeda Alfe i kupić jakieś auto z turbo A najlepiej to A4 - 1,8T :mrgreen:
piurko Opublikowano 16 Czerwca 2006 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Dobra dobra już nie pytam :mrgreen: Audika nie kupi , od zawsze jeżdzi włoskimi autami :razz:
ctv Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem:Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?: proponuje zamontowac smt, bedzie przyrost mocy
piurko Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem:Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?: proponuje zamontowac smt, bedzie przyrost mocy A co to jest smt :shock: Kto zakłada, albo gdzie można kupić i za ile :?: Ile % przybędzie :?:
pet3r Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem:Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?: proponuje zamontowac smt, bedzie przyrost mocy A co to jest smt :shock: Kto zakłada, albo gdzie można kupić i za ile :?: Ile % przybędzie :?: dolaczam sie do pytania i dodaje swoje - o ile wzrosnie spalanie? slyszalem, ze jakiekolwiek modyfikacje wolnossacego silnika zwiekszaja drastycznie spalanie.
Hugo Opublikowano 17 Czerwca 2006 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Podłączę się z pytaniem:Kolega ma Alfę 166 3l V6 benzynę i chciałby zwiększyć moc, czy jest ktoś kto "dłubie" w benzynie :?: proponuje zamontowac smt, bedzie przyrost mocy A co to jest smt :shock: Kto zakłada, albo gdzie można kupić i za ile :?: Ile % przybędzie :?: http://perfectpower.com/products/smt6.asp , cena z smt6 ok 500zł
pet3r Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 kto powie cos wiecej? jakich przyrostow moge oczekiwac? chodzi o moment, moc jak i spalanie.
pet3r Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 spalanie w góre o ile? czy trzeba silnik dobrze zdiagnozowac i ewentualnie wyleczyc przed modyfikacjami?
ctv Opublikowano 18 Czerwca 2006 Opublikowano 18 Czerwca 2006 spalanie w góre o ile? czy trzeba silnik dobrze zdiagnozowac i ewentualnie wyleczyc przed modyfikacjami? tego nie wie nikt,wiadomo ze motor musi byc zdrowy,chiptuning to nie recepta na chorobe :!:
Rekomendowane odpowiedzi