Kosol Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam jestem nowy na forum, ale niestety od razu z problemem. Mianowicie w moim A4 avancie, xenony na długich światłach wyłączają się samoczynnie, mimo przełączonej manetki muszę je włączyć i wyłączyć aby znów zadziałały. Natomiast światła mijanie migają lub gasną na chwile, czasem prawe czasem lewe, co może być problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Oryginalne lampy? Nie wyskakuje żaden błąd żarówki? Pewnie jakieś kabelki przy lampie zaśniedziałe. Edytowane 11 Września 2014 przez Bruuuum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosol Opublikowano 13 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Brak jakiegokolwiek błędu oryginalne bixenony wszystko chyba wskazuje na żarniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sity Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam podlacze sie pod temat u mnie jest podobnie z tym ze wyskakuje blad zarowki,xenony mrogaja,wylaczaja sie musze je wylaczac i znowu wlaczyc jak sie rozgrzeja to sieca tak 30min bez mrugania i puznie to samo co to moze byc panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilosek181 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Koledzy przyczyn może być kilka bo albo jakieś kabelki nie stykają albo po prostu nadszedł czas na wymianę żarników... u mnie w poprzednim autko miałem takie objawy jaj wy macie i skończyło się na wymianie żarników po czym problem znikł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L1953s Opublikowano 26 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam, Wygląda na to ze i moje auto dopadł ten sam problem. Jakiś czas temu zauważyłem mruganie ale wczoraj podczas hamowania na czerwonym i dojechaniu do poprzedzającego auta zauważyłem że lewy bixeon na chwilę zgasł i poźniej się zapalił. Generalnie odnoszę wrażenie że problem u mnie pojawia się podczas jazdy po nierównościach i kostce czyli tzw. "kocich łbach" Zastanawiam się od czego należałoby zacząć diagnozę w moim przypadku. Mógłby ktoś coś doradzić. Ewentualnie czy ktoś na forum zajmuje się sprzedażą dobrej jakości żarników?? Albo jakie wy byście polecali ?? Z góry wielkie dzięki za każdą pomoc. Pozdrawiam, Bartosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubcio1980 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 U mnie wymiana żarnika rozwiązała problem. Hammer sprzedaje w dziale sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi