eXik Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Witam Wczoraj pierwszy raz od kupna auta (5 miesięcy ) podłączyłem auto pod kompa oczywiście wyszło zero błędów z czego jestem bardzo zadowolony , ale mniejsza z tym nie o to chce zapytać . Robiłem wszystkie sprawdzenia czy wszystko działa tak jak powinno, i przyszła pora na kalibracje licznika, wskazówki wszystkie normalnie od początku poszły do końca, wróciły, po czym wskaźnik o paliwa,temp, prędkościomierza zatrzymały się na połowie, a obrotomierz na 3 tys obrotów co mnie zdziwiło bo powinno być na połowie . Jak z kolegą nike166 sprawdzaliśmy obroty na odpalonym aucie, na kompie pokazywało dobrze nie były zaniżone. A więc pytanie czy mam uszkodzony licznik ? czy co ew mogło się stać i jak mogę to naprawić? Edytowane 11 Września 2014 przez eXik
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 Naprawić można poprzez wyjecie licznika zdjęcie obudowy i ustawienie wskazówki w odpowiednim miejscu
jacek70 Opublikowano 11 Września 2014 Opublikowano 11 Września 2014 A ile pokazuje na wolnych obrotach?
eXik Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) 840-880 Na odpalonym aucie wszystko jest idealnie z obrotami. i co wie ktoś co to może być ?? kwestia ustawienia wskazówki ? Edytowane 11 Września 2014 przez eXik
Łukasz13 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Chyba jest ok jak dobrze pokazuje obr. nie pamietam jak w tescie zatrzymuja sie wskasowki ale chyba wlasnie tak jak piszesz
eXik Opublikowano 15 Września 2014 Autor Opublikowano 15 Września 2014 U kolegi z forum wskazówki zatrzymywały sie na środku, może to jest kwiestia licznika ?? bo wdzialem przed chwila video gdzie przy sprawdzaniu licznika też wskazówka sie zatrzymała na 3 tys obrotów.
Łukasz13 Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 No i u mnie tez tak jest z ego co pamietam.
Rekomendowane odpowiedzi