instruktor83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 Panowie ile życzeń dziękuje wam bardzo no tak! i mnie dopadło! GPS jest już na palcu co do Recaro to mogę śmiało powiedzieć ,że są genialne to są zupełnie inne stołki niż naleśniki wygoda pełna elektryka i ekstra stan rekompensuje wydane złotówki
Kendi~ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 No piękna sprawa z tym stolikiem.. ciekawe kiedy ja się dorobię takiej zmiany Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
instruktor83 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2016 No piękna sprawa z tym stolikiem.. ciekawe kiedy ja się dorobię takiej zmiany Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka spokojnie to tylko kwestia czasu i $$$$$$
Kendi~ Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 No piękna sprawa z tym stolikiem.. ciekawe kiedy ja się dorobię takiej zmiany Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka spokojnie to tylko kwestia czasu i $$$$$$ Czasu niekoniecznie, bo jak będzie kasa, to czas zawsze się na to znajdzie Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
mateusztbg Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Panowie ile życzeń dziękuje wam bardzo no tak! i mnie dopadło! GPS jest już na palcu co do Recaro to mogę śmiało powiedzieć ,że są genialne to są zupełnie inne stołki niż naleśniki wygoda pełna elektryka i ekstra stan rekompensuje wydane złotówki Jak długo szukałeś i ile zapłaciłeś za te stołki? Jestem dopiero na 22 stronie tematu
instruktor83 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) Jak długo szukałeś i ile zapłaciłeś za te stołki? Jestem dopiero na 22 stronie tematu Szukałem ponad rok czasu:-( no niezbyt krótko, ale znaleźć Recaro jest okropnie trudno w bardzo dobrym stanie:-) a mam to szczęście że moje są wręcz idealne:-) co do ceny chyba normalna 3,200zl za komplet z boczkami Mały gadzet:-) Z racji ,że w moim b7 nadal świecą tylko H7 pora wreszcie zabrać się za bixenon co myślicie o tej aukcji http://allegro.pl/audi-a4-b7-8e-bi-xenon-drl-montaz-oryginal-bosch-i6337419834.html Edytowane 25 Lipca 2016 przez instruktor83
m-nokian Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 Kolego możesz opisać jak po dłuższym użytkowaniu automatycznie otwieranej klapy (z tego co widzę to ok 2lata) się sprawuje? Czy po czasie nadal działa jak na początku? Kompletuje elementy do mechanizmu i zastanawiam się jak z tym na dłuższą metę.
instruktor83 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 Kolego możesz opisać jak po dłuższym użytkowaniu automatycznie otwieranej klapy (z tego co widzę to ok 2lata) się sprawuje? Czy po czasie nadal działa jak na początku? Kompletuje elementy do mechanizmu i zastanawiam się jak z tym na dłuższą metę. działa dokładnie tak samo jak dwa lata temu ale teraz ciągle zaczynam myśleć jak wyrezać automatyczne zamykanie
m-nokian Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 ... kolejny bajer czy ręka już boli od zamykania ? domyślam się, żeby zamknąć klapę z podwójną sprężyna trzeba trochę siły użyć
instruktor83 Opublikowano 25 Lipca 2016 Autor Opublikowano 25 Lipca 2016 (edytowane) ... kolejny bajer czy ręka już boli od zamykania ? domyślam się, żeby zamknąć klapę z podwójną sprężyna trzeba trochę siły użyć zdecydowanie kolejny bajer ekstra to wygląda jak np. w A8 po przyciśnięciu guzika klapa ładnie się zamyka w A4 b7 jeszcze nie widziałem żeby ktoś miał otwieraną i zamykaną automatycznie,może pora to zmienić Edytowane 25 Lipca 2016 przez instruktor83
mateusztbg Opublikowano 25 Lipca 2016 Opublikowano 25 Lipca 2016 ... kolejny bajer czy ręka już boli od zamykania ? domyślam się, żeby zamknąć klapę z podwójną sprężyna trzeba trochę siły użyć zdecydowanie kolejny bajer ekstra to wygląda jak np. w A8 po przyciśnięciu guzika klapa ładnie się zamyka w A4 b7 jeszcze nie widziałem żeby ktoś miał otwieraną i zamykaną automatycznie,może pora to zmienić Chętnie skopiuję do swojej Twój patent
instruktor83 Opublikowano 29 Lipca 2016 Autor Opublikowano 29 Lipca 2016 (edytowane) Chętnie skopiuję do swojej Twój patent rób bo warto :)widziałem dzisiaj na parkingu vw pheatona ,klapa bagażnika była otwierana i zamykana i to mi chodzi po głowie :Da może jest ktoś kto przerabiał u siebie ten temat , zamykanie automatycznie klapy bagażnika będe wdzięczny Edytowane 29 Lipca 2016 przez instruktor83
blade13 Opublikowano 30 Lipca 2016 Opublikowano 30 Lipca 2016 (edytowane) A moze samo domykanie? Moza pasuje jakis zamek z B8 z domykaniem? Czesto zdaza mi sie teraz przy zamykaniu klapy z naszymi sprezynkami nie domknac jej do konca... Edytowane 30 Lipca 2016 przez blade13
instruktor83 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) A moze samo domykanie? Moza pasuje jakis zamek z B8 z domykaniem? Czesto zdaza mi sie teraz przy zamykaniu klapy z naszymi sprezynkami nie domknac jej do konca...ten mod co ty masz między innymi , miałem w swojej B6 kiedyś i może ja to miałem niedopracowane , ale u mnie miałem wrażenie jakby klapa zaraz miała się wyłamać , w sedanie teraz przy otwieraniu jest jak w oryginale,działa perfekcyjnie już dwa lata , ale ostatnio pomyślałem a może tak zamykanie automatycznie coś muszę pomyślećTego moda nie planowałem:-) ale jest:-) dzisjaj przyszla paczka:-) Start Engine Rs4 B7. Nowy oczywiście:-) Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez instruktor83
marcinch001 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ty widzę to tak jak ja - wszystko nowe Pora nam bixenon rezać . Daj nr tej części .
instruktor83 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ty widzę to tak jak ja - wszystko nowe Pora nam bixenon rezać . Daj nr tej części . No tak:-) inspiracji na tym forum nie brakuje:-) Numer 8E0 905 217 Kupowalem tutaj http://www.ebay.de/itm/Audi-RS4-Start-Schalter-Steuerung-Umbausatz-Enginestart-B7-Taster-Switch-A4-Umru-/152188292908?hash=item236f210f2c:g:dhoAAOxyuDpSE8BM Tanio nie jest ale jest wszystko poza obracana popielniczka żeby uruchomic moda:-) czyli: - Oryginalne Audi RS4 (B7 ) Przycisk Start - Wiązki przewodów - Przekaźnik sterowania - Instrukcje konwersji z przełącznikiem i planu okablowania. A bixenon będzię będzie:-) ale czekam Marcinie aż zrobisz to pierwszy:-) :-)
marcinch001 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Zastanawiam się czy kupić z białymi kierunkami czy z pomarańczowymi . Cieżko dostać w bardzo dobrym stanie a Ty jak ja musimy mieć idealne .
LChris Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jak szaleć to szaleć kierunek biały a lampki skrętne
Rekomendowane odpowiedzi