domjenick Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 to0 tam sie jeszcze spotykają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 27 March 2012 VAG Meet 6pm (Water Cooled VW, Audi, Seat, Skoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 za daleko mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 w sobote w nocy wybieram sie do portsmouth jest ktos z tych rejonow moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 chlopaki w londku jest jakis szrot bo chcialem pogrzebac troche i za grosze kilka pier**l kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 pewno z kilka bedzie, u mnie jest jeden ale cena kosmos maja wiec nawet nie zagladam wiecej tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 co tu chlopaki taka cisza? ja jednak zawijam do pl teraz za tydzien ale samolotem, zobacze czy czerwiec czy pozniej bede jechal autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a widzsz sam...przycichlo jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 No właśnie wywialo chyba na święta wszystkich i wracają powoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motogrzech Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam tez nie wiedzialem o tym watku:) Ja wozilem motor przyczepka na dluzsze urlopy teraz mam ja na sprzedaz:) mam nadzieje ze jak sie zrobi cieplo bedzie jakis spocik w srodkowej angli:))))??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 no ja kawalek moge wyskoczyc ale do alnwick cisnac nie bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motogrzech Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Ja mialem na mysli jakies np peterborought Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Sie chcialem przywitac sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No to to siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Sie chcialem przywitac sie Ściema po podpisie sadze ze Londyn? Hehehe bo tu ich jest aż za duzo:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No niestety ale nie Manchester Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dotarłem do domu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dotarłem do domu:decayed: gdzies ty sie podziewal:decayed: a no i mam pytanie do wszystkich zgromadzonych, jak braliscie auto pierwszy raz tutaj ja mlody jestem 23 lata mysle w koncu o angliku ale... drogo:facepalm: gdzie patrzyc najlepiej i najtaniej za insurancem ?? jakies polecacie strony czy cos bo te admiraly za polo 2003 chca 2,2t:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 dotarłem do domu:decayed: gdzies ty sie podziewal:decayed: a no i mam pytanie do wszystkich zgromadzonych, jak braliscie auto pierwszy raz tutaj ja mlody jestem 23 lata mysle w koncu o angliku ale... drogo:facepalm: gdzie patrzyc najlepiej i najtaniej za insurancem ?? jakies polecacie strony czy cos bo te admiraly za polo 2003 chca 2,2t:facepalm: Siema na tej stronce dowiesz się wszystkiego i wyszuka ci najtańszą ofertę . Nie masz jeszcze 25 lat więc odradzam brać "comprehensive" bo sporo więcej kasy zabulisz , wybierz opcje "fire and theft" jest dużo tańsza a dodatki sam możesz sobie wybrać . Wejdź na stronkę wciśnij Get Quotes , wypełnij i zobaczysz gdzie bedzie ci najtaniej . pozdrawiam ---------- Post dopisany at 19:39 ---------- Poprzedni post napisany at 19:26 ---------- sorry zapomniałem podac strone http://www.gocompare.com/car-insurance/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 nie no to jest porazka na tej stronie te samo auto i to fire etc koszt 2,7:facepalm: ---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ---------- perdole kupuje motor i pomecze sie do 25lat:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi