Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

za 2 tygodnie jade na czipa szkoda ze przed zlotem nie zdaze tego zrobic bo bysmy zobaczyli razem co to daje :decayed:

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 180,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

za 2 tygodnie jade na czipa szkoda ze przed zlotem nie zdaze tego zrobic bo bysmy zobaczyli razem co to daje :decayed:

jak to co daje?rwanie asfaltu przyrost mocy do ok 180 km,albo wiecej,zazdrosc innych,dodatkowe koszta na opony-to tylko niektore plusy chipa... :wink4:
Opublikowano

właśnie mój ziomek pytał czy zrobimy jakieś rajdy po Leeds i jakieś dryfty czy coś ale zastanawiam sie czy znajdziemy miejsce tam na to...?[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:49_________________________________________________Ale Ja będę miał dobrze będe swoja nowa audi-czką i moja stara audi-czka tez będzie :notworthy::) hihihoi :P

Opublikowano

koles obiecuje ponad 190 kucykow za 200 funtow potwierdzone badaniem na chamowni juz nie moge sie doczekac..... :naughty:

Opublikowano
  • Autor

właśnie mój ziomek pytał czy zrobimy jakieś rajdy po Leeds i jakieś dryfty czy coś ale zastanawiam sie czy znajdziemy miejsce tam na to...?[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:49_________________________________________________Ale Ja będę miał dobrze będe swoja nowa audi-czką i moja stara audi-czka tez będzie :notworthy::) hihihoi :P

ja tam moglbym stanac na kreske,ale nie w miescie-mam zle wspomnienia ze sciganiem sie po miescie,moze innym razem,znajdziemy dobre miejsce :wink4: a po miescie -czy ja wiem,na pierwszych swiatlach sie pogubimy i taki bedzie final,ze bedziemy sie szukac,nastepne pol godziny... :wink4:[br]Dopisany: 21 Październik 2008, 21:34_________________________________________________

koles obiecuje ponad 190 kucykow za 200 funtow potwierdzone badaniem na chamowni juz nie moge sie doczekac..... :naughty:

nie chwal sie nie chwal... :tongue4:-poczekamy ,zobaczymy.... :wink4:
Opublikowano
:evil: zobaczy sie co ogarniemy w sobote :)
Opublikowano
  • Autor

wszyscy gotowi- jakies aparaty trzeba wziac,zdjecia porobic i pokazac,nastepnym razem moze bedzie nas wiecej... :wink4:

Opublikowano

sory koledzy ale z powodu spraw rodzinnych musze pilnie jechac do Polski ;(

szkoda ze tak wyszlo mam nadzieje ze spotkamy sie innym razem....

Opublikowano
  • Autor

tez mamy taka nadzieje,jedz ostroznie... :wink4:

Opublikowano

No szkoda ale do zobaczenia next time ;] a my szykensik na wieczor hie hie ;][br]Dopisany: 25 Październik 2008, 10:15_________________________________________________Podsumowanie:

Polski Ośrodek Katolicki

Newton Hill Road

Leeds

LS7 4JE Adres<---

Data i czas : dzis o 18:00 ;]

jak by co moj nr koma (miedzy 17 a 18 nie bede mogl odebrac) to 07594371713 Rafal

Opublikowano

Nies dawaj zdjecia i ten no miales mi dac namiar na lapy...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie ja sie pisze na nastepny spocik okolice liverpool-u mi pasują :decayed:

fajnie ze w tych rejonach Anglii też sa maniacy :audi:

szkoda tylko ze tak p.....dzi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

a gdzie dokladnie ty mieszkasz-chodzi mi o region,bo nie wiem gdzie jest Telford :mysli:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bc5d4507cd9adc6e.jpg 0c10936577b39ab9.jpg

Zlot Ogólnopolski

Bukowina Tatrzańska

III Urodziny

"Audi A4 Klub Polska"

Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r.

I to już jest ostateczny termin.

Opublikowano

Bukowina Tatrzańska to chyba nie tereny Uk...? Lol

Opublikowano

Bukowina Tatrzańska to chyba nie tereny Uk...? Lol

A co kolego :?: Ojczyzny się nie odwiedz :?: :naughty:

Poza tym z tego co mi wiadomo to na każdym zlocie pojawia się ktoś kto na stałe mieszka za granicą, więc nie rozumiem czemu małbym tu infa nie dawać :disgust:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

pytanie jest krotkie -robimy nastepnego spota?miejsce moze byc te same-Leeds,ale osobiscie czekam na propozycje...chyba ,ze chcecie przyjechac do mnie-to zajme sie reszta

dla przypomnienia-mieszkam w Alnwick kolo Newcastle upon Tyne polnocno-wschodnia czes wyspy,jakies 50 km od szkockiej granicy :wink4:

Opublikowano

Siemanko !

Jest ktoś z okolic Sheffield, South Yorkshire, United Kingdom ?? :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

ponawiam pytanie na temat spota...chociaz odpiszcie,ze nie jestescie zainteresowani,bo przeciez kazdemu,kto uczestniczyl w tym watku ,wyswietla sie nowa wiadomosc... :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 23:39_________________________________________________reinkarnacja spota w Leeds -dawajcie znow sie spotykamy-tutaj albo w ty watku kontynuujemy http://www.a4-klub.pl/smf/all_spot_w_okoklicach_newcastle_upon_tyne_noth_east-t62687.0.html;topicseen :wink4: