Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Autor Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu... VAG to VAG...albo cie stac....albo nie jak sie spotkamy-to pogadamy o nastepnych pomyslach a tutaj gadamy nie tylko o spotkaniach-gadamy o wszystkim,jakbysmy byli na spocie-bo czasem lepiej jest zapytac sie o cos tutaj,niz preszukac cale forum...
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l ja czekam na ustalenie jakies godziny o ktorej bedziemy wyjezdzac i moze jakis harmonorgram co o ktorej gdzie ile czasu o ktorej sie gdzies przemieszczamy .... o ktorej na kokarty itp
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Wydaje mi się że to wyjdzie w praniu.Najpierw muszą się wszyscy pojawić ,mowa o tych którzy się deklarowali na przyjazd. Tam prezentacja pojazdów,zdjęcia reporterzy itd.Następnie część z nas pojedzie do hotelu zameldować się i zostawić bagaże i kto będzie chciał autka, w tym czasie reszta pojedzie w miejsce grilla.Ci z hotelu dołączą po paru minutach do grillujących.W miejscu grillowania jest miejsce na autka.To tyle na sobote a w niedziele można udać się na gokarty.Początek spotkania na parkingu Tesco proponuje na 16.00 co wy na to?.
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l mi tez pasuje bedziemy wyjezdzac koło 10-11 bo nie wiadomo jak z korkami
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l ja ostatnio jechalem z londynu jakies 3 godziny emeryckim tempem.....[br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 18:15_________________________________________________ja mysle ze wyjazd o 13.00 bylby w sam raz zeby tam na 16.00 byc.........,a poza tym ja napewno do 12 bede w pracy.
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l 16 pasi w zupelnosci [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 21:28_________________________________________________ Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu... VAG to VAG...albo cie stac....albo nie ??? cokolwiek mialoby to oznaczac...
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Siemanero;) Widze ze sprawa spotu ruszyla z kopyta i w zwiazku z tym moze bym sie i wybral bo daleko niemam (Blackpool) ale mam takie male pytanko do panow z Bradford,czy u Was sa takze "organizowane" nielegalne wyscigi,tzn chodzi o miejscowke.Mysle ze fajnie by bylo po griliku zamiast isc grzecznie spac stanac na kresce,jesli znajda sie jacys chetni,to tak w ramach pomyslow wzburzenia adrenaliny przed zamulaniem piwem :> Co wy na to ludu wybrany?
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Hehe, gdybym mial jeszcze moja a6 to powiedzial bym ok, ale jak narazie mam AWX w standardzie to powiem nie. We wrzesniu jade do Rogala do Wa-wy, po tym terminie jak najbardziej:) Ogolnie fajny pomysl.
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Autor Siemanero;) Widze ze sprawa spotu ruszyla z kopyta i w zwiazku z tym moze bym sie i wybral bo daleko niemam (Blackpool) ale mam takie male pytanko do panow z Bradford,czy u Was sa takze "organizowane" nielegalne wyscigi,tzn chodzi o miejscowke.Mysle ze fajnie by bylo po griliku zamiast isc grzecznie spac stanac na kresce,jesli znajda sie jacys chetni,to tak w ramach pomyslow wzburzenia adrenaliny przed zamulaniem piwem :> Co wy na to ludu wybrany? jesli byloby mijsce-
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l No to panowie ALBINEK i LYSAGLACA czekamy na cynk w sprawie miejscowki Domjenick a co Ty tam skrywasz pod maskom hmm,dam rade?
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Autor No to panowie ALBINEK i LYSAGLACA czekamy na cynk w sprawie miejscowki Domjenick a co Ty tam skrywasz pod maskom hmm,dam rade? 150 ,jak w opisie [br]Dopisany: 20 Czerwiec 2009, 23:31_________________________________________________no i magnetyzery mam...
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l yyyy ze niby bez chipa? jakosss niewierze Zobaczymy jak sie temat rozwinie w sprawie tej krechy,pozatym moze uda mi sie wyciagnac dwoch kumpli w A6...w kupie sila
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l spoko Domjenick wierze...ale masz jeszcze troche czasu zeby to nadrobic,a jak nie to dam Ci sie karnac swoim-to powinno cie zmotywowac.Moze uda mi sie do tego czasu zalozyc DV forge Splitter i nowy N75 bo troche boostu mi brakuje Oooo nastepny chetny (koperek86)
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l nie głupi pomysł teraz mam tymbardziej motywacje do doprowadzenia mojej niuni do idelanego stanu do wyjazdu
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l Niemartw sie kolego Koperek moja czworeczka krwawi od spodu ale jeszcze niewiem dokladnie skad,musze to oblookac next week,bo dolewanie oleju mnie niebawi Ps:moze jakas lista ile ludu zostaje na noc bo niewiem czy rezerwowac ten polecany hotel ,bo coprawda przyjade z dziewczyna ale z nia to se moge wypic w domu
Opublikowano 20 Czerwca 200917 l ja mam dzurawy tłumik wywalona poduszke i nie mam absu :/ ale jakos sie ograne na wyjazd ja zostaje na noc z tego co wiem jescze kilka osob ja juz hotel zarezerwoałem