Buszek Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 u nas w miejscowosci maja meganki sport superba ceedy itp i kase trzepia
kris_lpgcars Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 a co powiecie na ta cala ekipe nieoznakowanych aut i tylko jak trzeba to na niebiesko niewiadomo skad blyskaja ale jest calkiem niezly sposob na rozpoznanie anten na dachu do bolu i wlew do gazu z boku hamsko przyczepiony
domjenick Opublikowano 18 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2010 u mnie mają też nieoznakowane ścigacze-takiemu już sie nie zerwiesz... :gwizdanie:
Maciek 840729 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 A kto smiga audika do polski na swieta?? Ja mam prom 23grudnia o 6 rano;d
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 A kto smiga audika do polski na swieta?? Ja mam prom 23grudnia o 6 rano;d ja z Newcastle do Amsterdamu-jutro
Buszek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 No mi ukradli dzis polskie blachy ale zakupilem na wembley nowe i smigam 22go na swieta do pl
Maciek 840729 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 to szerokosci na trasie mam nadzieje ze nie bedzie zasp :>
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 to szerokosci na trasie mam nadzieje ze nie bedzie zasp :> oby pługi robiotę zrobiły
Maciek 840729 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 szkoda ze nie zgadalismy sie bysmy pojechali jakas grupka do polski , w razie czego by ktos reanimowal mojego zlomka hehehe
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 szkoda ze nie zgadalismy sie bysmy pojechali jakas grupka do polski , w razie czego by ktos reanimowal mojego zlomka hehehe a Breakedown Cover wykupiłeś?
Maciek 840729 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi no to nie masz co sie martwić
macieek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi Uhhuhuu a cóż to sie działo? Ja nawet bylem w polsce kilka razy Audi 80 i nigdy nic zlego mnie nie spotkało (odpukać!!!). A jezdze zawsze z polnocnej angli przez dover - 2000km w 1 strone
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi Uhhuhuu a cóż to sie działo? Ja nawet bylem w polsce kilka razy Audi 80 i nigdy nic zlego mnie nie spotkało (odpukać!!!). A jezdze zawsze z polnocnej angli przez dover - 2000km w 1 strone ja dwa lata temu na wakacje-dojechałem do Mannheim do rodzinki i w drodze do PL,jakies 200 km za M. auto klękło...laweta i do pl
macieek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi Uhhuhuu a cóż to sie działo? Ja nawet bylem w polsce kilka razy Audi 80 i nigdy nic zlego mnie nie spotkało (odpukać!!!). A jezdze zawsze z polnocnej angli przez dover - 2000km w 1 strone ja dwa lata temu na wakacje-dojechałem do Mannheim do rodzinki i w drodze do PL,jakies 200 km za M. auto klękło...laweta i do pl To nie wesoło było... Co siadło?
Maciek 840729 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja mam nadzieje ze moj klekot nie zrobi sobie zadnych jaj raz juz dojechala i wrociła:) wiec moze uda mi sie to powtórzyć w tym roku , wazne zeby miala olej to pojedzie :>[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 23:55_________________________________________________ ja mam od zawsze to w ubezpieczeniu;d juz dwa razy laweta moje a4 sciagała z drogi Uhhuhuu a cóż to sie działo? Raz pasek altka spadł bo sie napinacz zatarł, a dugi raz wieloklin na tarczy sprzegłowej zerwało;/ Ja nawet bylem w polsce kilka razy Audi 80 i nigdy nic zlego mnie nie spotkało (odpukać!!!). A jezdze zawsze z polnocnej angli przez dover - 2000km w 1 strone ja dwa lata temu na wakacje-dojechałem do Mannheim do rodzinki i w drodze do PL,jakies 200 km za M. auto klękło...laweta i do pl To nie wesoło było... Co siadło?
macieek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja mam nadzieje ze moj klekot nie zrobi sobie zadnych jaj raz juz dojechala i wrociła:) wiec moze uda mi sie to powtórzyć w tym roku , wazne zeby miala olej to pojedzie :> Uwazaj na dziury. Ostatnio jak wracalem z polski wpakowalem sie w konkretną dziure w Belgi na autostradzie Strzał byl konkretny naszczęscie nie zaliczyłem zadnych strat :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 No ode mnie rowniez szerokosci wszystkim
domjenick Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2010 u mnie zapchał się smok pompy oleju-jechałem bez oleju od Mannheim,aż mi auto odmówiło posłuszeństwa-turbina do wymiany i jakis przewód zasilający w olej- teraz już wiem,że 1,8T-nie da rady zarżnąć normalną jazdą... :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 00:18_________________________________________________ No ode mnie rowniez szerokosci wszystkim dzięki-oby jakis popierdolony kierowca TIRa nie pokrzyżował planów
wypsiu Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Panowie jak by ktoś potrzebował jakiekolwiek pomocy na terenie Belgii i poza nią to służę pomocą ...
Rekomendowane odpowiedzi