Buszek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Domjenick wiesz ze mnie tez na 200+ ciagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 i bym mego ajm dlubnol do 160+ tylko tyle chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Nie ma za bardzo sensu dlubac wiecej a z tego co wyczytałem na forum to z mym kolektorem i turbo od AWX to raczej wiecej nie będzie a poza tym to I tak będzie duZo na razie i tak musze się przygotować na duże wydatki autko mam już 3 lata i do tej pory prawie kasy nie wlozylem ale 40K dolozylem tak wiec autko z 89000mil powoli zaczyna wymagać a nie mam w planach go sprzedawać bo mam trochę większa inwestycje do wykonania Tak wiec czekam i może się uda coś w grupie powirusowac i wasze mordki zobaczyć bo tylko kilka miałem okazje widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Dawajcie info o autach na priv i wtedy zrobie dla wszystkich odpowiednie ceny. Robie oczywiscie benzyny i diesle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Az miło uderz w stół a odpowiednie głosy padną Wchodzę to z miła chęcią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Az miło uderz w stół a odpowiednie głosy padną Wchodzę to z miła chęcią Wszystko super ale do londka kawal drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek 840729 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Az szkoda ze jade zostawic moja audice w polsce sam bym sie pisał na podkrecenie mocy ale za rok jak najbardziej bo wtedy audi wroci po odrestaurowaniu :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosse88 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale zeby z 1.8t (150) zrobic 200+ to chyba nie wystarczy sam program :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale zeby z 1.8t (150) zrobic 200+ to chyba nie wystarczy sam program :gwizdanie: no nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Od czegos trzeba zaczac w koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ale zeby z 1.8t (150) zrobic 200+ to chyba nie wystarczy sam program :gwizdanie: 200 konikow nie bedzie ale roznica i tak bedzie duza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dla mnie to i kilka kucykow wiecej doda uśmiech na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dla mnie to i kilka kucykow wiecej doda uśmiech na twarzy wmontuj MBC i od razu się uśmiechniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 MBC a co to jest takiego . Wyjaśnij nie każdy zna skróty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 dolacze sie do tego bo sam nie wiem co to znaczy????????????????????????????? poszukalem i znalazlem --- ...albo box w naszych autach to zlo a jak juz modyfikowac to tylko wirusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 MBC-manual boost controler-zawór umożliwiający zwiększyć i utrzymać ciśnienie doładowania-z czym się to wiąze-chyba nie muszę tłumaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris_lpgcars Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale my chcemy po ludzku i fachowo zrobiona robote wystarczy ze na codzien sie borykam z diagnostyka i srubkami czasami trzeba komus dac zarobic w czyms co moja mocna strona nie jest i najwazniejsze zawsze moge sie postawic po drugiej stronie kasy i ponarzekac w sumie codziennie sie ucze od maniakow w pracy wiec raz na jakis czas nie zaszkodzi wydac i ponarzekac hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zrozumiałem że mogę regulować ciśnienie doładowania , ale ja nie chcę tego robić .Chcę żeby było to zrobione tak żeby działało i tyle. Wiesz jak to działa , więc wytłumacz wszystkim jak chłop krowie na rowie. Nie wszyscy są oblatani tak jak Ty lub My. Wytłumacz reszcie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wytłumacz reszcie o co chodzi. no przecież wyżej napisałem zawór umożliwiający zwiększyć i utrzymać ciśnienie doładowania :gwizdanie: Zrozumiałem że mogę regulować ciśnienie doładowania , ale ja nie chcę tego robić .Chcę żeby było to zrobione tak żeby działało i tyle "zabawy" z podniesieniem doładowania,w celu zwiększenia mocy-to jest najprostsza sprawa,ale jeśli ktos chce tylko,żeby auto jezdziło-to niech lepiej odda audi do tunera i po kłopocie-temat tuningu silników-to rzeka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi