Buszek Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Ja mam dzisiaj dość , brak mocy , i ochoty na cokolwiek . Jeszcze 5 miesięcy i będzie ok. a co się wydarzy za 5 m-cy? To wyobraźcie sobie ze ja w ta pogodę 5dni w tyg zapierdzielam i robię ludzia ogrody:facepalm: Tak w ogóle chyba pierwszym autkiem będzie tu polo, ze względów pracy i insurance Polowalem na mini morisa ale za drogo poszedł, a potrzebuje autka tanio i gdzieś na rok z groszem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Dokładnie WIOSNA do nas przyjdzie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 To wyobraźcie sobie ze ja w ta pogodę 5dni w tyg zapierdzielam i robię ludzia ogrody:facepalm: nie narzekaj-inni stoją po pas w rowach, pełnych wody i błota, a z nieba pada sobie deszcz...potem maja przesiadkę na wywrotki bezkabinowe i też w deszczu wożą ziemię od trzech dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 To wyobraźcie sobie ze ja w ta pogodę 5dni w tyg zapierdzielam i robię ludzia ogrody:facepalm: nie narzekaj-inni stoją po pas w rowach, pełnych wody i błota, a z nieba pada sobie deszcz...potem maja przesiadkę na wywrotki bezkabinowe i też w deszczu wożą ziemię od trzech dni... pozdrawiam ich i zachecam do pracy caly rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 spadaj:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 zna ktoś może tego gościa z tej aukcji , jest od nas z forum może ? Audi A4 Backlight For Cup Holder & Credit Cards Holder - Audi A4 B6/B7 | eBay przydało by mi się takie cuś ale na pewno nie dam za to 25 funtów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ciekawe , 25 fuli to w sumie nie tak dużo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 w PL sprzedawali za 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 To kup sobie w PL i niech ci wysla Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Z przesyłką wyjdzie drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Czyli oplaca sie kupic tutaj Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 to już wole sobie sam wystrugać niż dać 25 funtów za dwa świecące patyczki. Zresztą do niczego mi to nie jest aż potrzebne a za tą kasę wole kupić 25 browców .\ Pytałem się o tą aukcje bo myślałem że gość może jest z forum i spuści trochę z ceny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 orjentuje sie ktos z was gdzie poza ebay moge szukac lamp do auta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 na szrocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 na szrocie wątpliwa sprawa-przynajmniej u mnie...nigdy nie widziałem na szrocie lamp przednich i przednich zderzaków, reszta róznie:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ja na początku jak jeździłem na szrot to też się zastanawiałem gdzie te wszystkie przody od samochodów , były w innym miejscu do tego przeznaczonym , a reszta samochodu trafia na yard. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pany pytanko jak mam mot i insurance (ale ten zaczyna sie jutro) moge isc dzis z tym certyfikatem wykupic road tax?? bo chcialbym autko zgarnac pod dom jutro ale nie wiem czy wydadza mi dzis road tax skoro jutro sie zaczyna polisa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wydaje mi się, że tak, ale zależy na kogo na poczcie trafisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 lepiej, kup przez neta w systemie juz bedzie ze tax masz wykupiony:wink: i przysla gdzies kolo wtorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi