ALBINEK Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Tak się robi w każdym warsztacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 20tys , full service history tylko Audi, Black Line itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 20tys , full service history tylko Audi, Black Line itp zlotych ? biore:decayed: kurde a ja swoja audi w koncu pogonilem, plany byly by robic i bylo by u kogo:kox: ale powiem wam ze renata obecnie mnie nie zawodzi:decayed: prace ulatwia i to jak a pojemna jest:kox: chyba na lato jak dobrze pojdzie wpadnie motor bo z tym siliczkiem to nie poszaleje a dwa auta to insurance za drogo:thumbdown: ---------- Post dopisany at 20:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ---------- Ogolnie polecam sie Panowie:decayed: http://www.facebook.com/BushmanGardening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 co tam Panowie? przycichło coś tutaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ile sobie życzysz za nią? Dominik terz na v8 sie przesiadasz........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 14 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ile sobie życzysz za nią? Dominik terz na v8 sie przesiadasz........... chciałbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ile sobie życzysz za nią? Dominik terz na v8 sie przesiadasz........... a co Szkopek z tym twoim srebrnym b5:decayed: pokazal bys ta furke co teraz smigasz:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 a4 dociera teraz zona,ja tylko od czasu do czasu ja odmulam.... jak bede mial chwile to porobie jakies foty a8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Będę miał okazję obejrzeć tą A8 na zlocie w lutym który organizuje AM. Czy jest ktoś chętny na zlot zimowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Będę miał okazję obejrzeć tą A8 na zlocie w lutym który organizuje AM. Czy jest ktoś chętny na zlot zimowy ? Dominik przyjezdzaj bo juz dawno sie nie widzielismy.............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 pod koniec marca muszę być w PL po odebranie paszportu i przy okazji wpadnę na Zlot do Bukowiny, na który już wcześniej planowałem przyjechać, tak że już jest wszystko zaplanowane od jakiegoś czasu-Mario dzwonił do mnie i poczułem się na prawdę wyróżniony, kiedy mnie osobiście zaprosił, ale tym razem nie zobaczymy się-będzie jeszcze okazja:wink4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Już od dłuższego czasu unikasz spotkania z nami , nie ładnie . Za każdym razem jakieś wymówki . Kiedyś zrobimy Ci niespodziankę i wjedziemy do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 czekam:naughty::naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Już od dłuższego czasu unikasz spotkania z nami , nie ładnie . Za każdym razem jakieś wymówki . Kiedyś zrobimy Ci niespodziankę i wjedziemy do Ciebie co nie niby moderator a nawet na piwo nie wpadnie:thumbdown: rozumiem jakby mial daleko:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 to już do Andrzeja mam bliżej, niż do Was... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Drzwi u mnie są cały czas otwarte kiedy będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Drzwi u mnie są cały czas otwarte kiedy będziesz ? pewnie kiedyś wpadnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Drzwi u mnie są cały czas otwarte kiedy będziesz ? pewnie kiedyś wpadnę... mowcie kiedy to sie podlacze...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 zorganizujemy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Jestem otwarty na wszelkie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi