domjenick Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 u mnie słoneczko-jadę zaraz syna na piłkę odwieźć i sam trochę z resztą ekipy na słońcu posiedzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Doberek! U mnie też coś tam się przebija. Trzeba iść ese ogarnąć, jutro z rana kupiec przyjedzie ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 no to wez gąbkę i umyj auto, wypastuj-niech mu oczy wyjdą na widok auta...:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiadz Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hehe... Już mu wyszły tydzień temu, zostawił depozyt a jutro reszta i odjazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 U mnie też ładnie, ale na 11 do pracy mam:facepalm: Za to wczoraj krowę ogarnąłem, siedziałem z 7h żeby lakier doprowadzić do używalności (tyle co się da ręką ofc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam chłopaków ponownie po latach nieobecności tym razem z PL nie tak jak kiedyś z UK ale o tam sercem jestem dalej na wyspach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Cześć Krystian ! Miło że sobie o nas przypomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witam chłopaków ponownie po latach nieobecności tym razem z PL nie tak jak kiedyś z UK ale o tam sercem jestem dalej na wyspach odwiedzil bys nas kiedys.... jak Ci w pl sie uklada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam chłopaków ponownie po latach nieobecności tym razem z PL nie tak jak kiedyś z UK ale o tam sercem jestem dalej na wyspach no witamy, witamy-opowiadaj:wink: masz audi>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Pany wczoraj teoria na motor zaliczona Teraz praktyka jak najszybciej, ale przez przeprowadzkę jestem jakiś zacofany ze wszystkim:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bravo , daj znać jak zdasz jazde to podjedziemy i oblejemy zdany egzamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EUROCHIP Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam chłopaków ponownie po latach nieobecności tym razem z PL nie tak jak kiedyś z UK ale o tam sercem jestem dalej na wyspach Nooo opowiadaj co tam w PL nie tesknisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Witajcie w PL jakoś leci wiadomo tam tęskno za ojczyzną ale uwierzcie mi niema za czym tu tęsknić coraz gorzej się dzieje ehhh ale tak ogólnie to daje radę, Szkopek ostatnio nawet myślałem żeby wpaść na wyspy w odwiedziny ale samolotem i tak pomału się do tego przymierzam Domjenick co do samochodu to owszem też grupa VW ale nie AUDI lecz SEAT LEONik też 1.9 TDI 110 kucyków i póki co to tylko seria na razie zbieram kaske by coś pomodzić z silniczkiem itp Albinek i EUROCHIP ja o Was nigdy nie zapomniałem o tak wspaniałych ludziach nie da się zapomnieć tyle razem wspólnych zlotów zrobiliśmy i przeżyliśmy, ostatnio nawet oglądałem zdjęcia ze zlotów w Bradford tęskno za starymi dobrymi czasami ehhh... może znów wpadnę na pomysł i przylecę do UK pracować choć tu mam prace póki co i na wszystko mi starcza ale wiadomo człowiek zawsze chce sobie polepszyć Za jakiś czas pochwale się nabytkiem póki co muszę porobić parę rzeczy no i oczywiście trochę fotek napstrykać a tym czasem pozdrawiam Was wszystkich serdecznie jak coś to tu już będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 nie znam ale witam z powrotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 3 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 w Bradford-sytuacja dla Ciebie nie jest obca-wpadaj ,a i ja nie mam daleko-nie pierwszy raz bym tam się zjawił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Zawsze jesteś mile widziany i na wszelką pomoc możesz liczyć z mojej strony . Czekam na odwiedziny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 panowie jest sprawa właśnie zauważyłem że 3 tygodnie temu skończyła mi się ważność dowodu osobistego , a w sierpniu chcę jechać na urlop do Polandu. Przepuszczą mnie z tym dowodem przez przejście Dover - Dunkierka, czy muszę zapitalać po paszport do Konsulatu w Manchesterze ? Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barrowiec1 Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 panowie jest sprawawłaśnie zauważyłem że 3 tygodnie temu skończyła mi się ważność dowodu osobistego , a w sierpniu chcę jechać na urlop do Polandu. Przepuszczą mnie z tym dowodem przez przejście Dover - Dunkierka, czy muszę zapitalać po paszport do Konsulatu w Manchesterze ? Dzięki za pomoc Lepiej zapitalaj i to szybko... 8tygodni czeka sie na paszport. Chyba ze tymczasowy to 3... A z dowodem to ryzyko. Nie wiadomo czy w padku danych nie ma ważności. Jak jest to od razu im sie wyswietli... Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 9 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 miałem jechać na dniach wyrobić paszport dla mojej córki i kurcze byłem pewny że mój dowód jeszcze rok jest ważny :doh:, a bez tego nawet nie mogę wyrobić paszportu córce , bo potrzebne są ważne dowody tożsamości rodziców nie wiem czy miałem dużo szczęścia , ale właśnie umówiłem się na spotkanie na 15 maj , gdzie następny termin dopiero 25lipiec . Tylko teraz czy wydadzą mi ten paszport , kiedy mój dowód jest nie ważny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 paszport gdzie będzie wydawany?w pl, czy uk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi