szkopek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 huan mi twoja miejscowka pasi [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 19:20_________________________________________________codo godziny to sie za jakis czas dogadamy bo niewiem jeszcze o ktorej skoncze prace normalnie w soboty robie do 1 ale mysle ze wczesniej sie urwe....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 HUAN- dla Ciebie będzie pewnie najlepiej- złapiesz oddech po 1/3 trasy, zamienimy kilka słów i pocisniemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sam pewnie też zabiore Laptopa, jakiegos VAG-a mam zamontowanego, mało miałem czasu żeby go obcykac, ale moze innym sie przyda, albo może od kogoś dostane lepszą wersje nie ma problemu-ja mam dwie wersje,wiec jak cos-to Ci podrzuce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 DOMJENICK - to gites ... osobiście nie studiowałem jakoś specjalnie tego programu ale chociaz dzieki niemu wiem ze mam do wymiany czujnik G62 który juz dawno zakupiłem tylko wymienic nie mam kiedy ... ale mam nadzieje zrobic to w ten weekend... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 jak bedziesz grzeczny-pokaze Ci pare sztuczek na vagu :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 to git, ja narazie zmieniłem mile na km i sprawdzilem czujniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na te sztuczki na vagu to i ja czekam.przyda się każde szkolenie :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 czyli na slocie mamy "szybki instruktaz,jak korzystać z Vaga" by domjenick :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 czyli na slocie mamy "szybki instruktaz,jak korzystać z Vaga" by domjenick :polew: DOMJENICK - a tego vaga to masz pod USB czy pod port seryjny? ja tez posadam soft ale nie mam jeszcze kabla, wiec moze bym przetestowal Twoj i pozniej sobie kupil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 czyli na slocie mamy "szybki instruktaz,jak korzystać z Vaga" by domjenick :polew: DOMJENICK - a tego vaga to masz pod USB czy pod port seryjny? ja tez posadam soft ale nie mam jeszcze kabla, wiec moze bym przetestowal Twoj i pozniej sobie kupil. ja mam pod USB[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________a jaki Vag? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja tez mam pod USB ale mnie cos nie smiga chyab kijowy kabelek zakupile :/ moze na zlocie cos poradzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja tez mam pod USB ale mnie cos nie smiga chyab kijowy kabelek zakupile :/ moze na zlocie cos poradzicie zobaczymy co da sie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja mam jakis kabel co chodzi nausb u mnie ale ma jeszcze jakies osobne kable, to niewiem do czego, ale zapewne sie dowiem za tygodni kilka No i Może w końcu chłopaki mi powiecie co jest z moja niunią, wydaje mi sie ze problem ze świecami ale dam wam ocenić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja mam jakis kabel co chodzi nausb u mnie ale ma jeszcze jakies osobne kable, to niewiem do czego, ale zapewne sie dowiem za tygodni kilka No i Może w końcu chłopaki mi powiecie co jest z moja niunią, wydaje mi sie ze problem ze świecami ale dam wam ocenić ... podepniemy i posluchamy co silnik do nas gada,choc ja sie specjalizuje w benzynkach i elektronice,ale szkopek i albinek dieselki znaja,wiec dla nich pozostawie silnik-kompa i podzespoly moge "przebadac" [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 23:26_________________________________________________ ja mam jakis kabel co chodzi nausb u mnie ale ma jeszcze jakies osobne kable, podpinasz je do wtyczki kabla glownego i wychodza dwa inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja dopiero zaczynam zabawe z tdi ale zobaczymy co tam macie,moze do spota FIMC zdaze zalozyc i wiekszy kolektor dolotowy od AWX-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 ja dopiero zaczynam zabawe z tdi ale zobaczymy co tam macie,moze do spota FIMC zdaze zalozyc i wiekszy kolektor dolotowy od AWX-a ...jaki skromny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 podpinasz je do wtyczki kabla glownego i wychodza dwa inne? wyglada to chyba tak(nie pamietam a kabel lezy w Audi), że z jednej strony jest wtyczka (chyba "żeńska") w stylu VGA i wychodza z niej jakies 4 lub 5 kabelków z "męskimi" wsuwkami ... może to jakieś starsze podłączenie pod kompa w aucie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 podpinasz je do wtyczki kabla glownego i wychodza dwa inne? wyglada to chyba tak(nie pamietam a kabel lezy w Audi), że z jednej strony jest wtyczka (chyba "żeńska") w stylu VGA i wychodza z niej jakies 4 lub 5 kabelków z "męskimi" wsuwkami ... może to jakieś starsze podłączenie pod kompa w aucie?? dokladnie sa to wtyczki do aut produkowanych do 96 roku,bez gniazda OBD-po 96 maja juz wszystkie auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 w takim układzie mam USB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 tak wiec chłopaki po naprawde duzymi pertarakcjami odwiedzeniu 5 menadzerów i ze 3 sekretarki dzieki Mojej ślicznej przyjaciółce z pracy (napewno to przeczyta) załatwiłem wolne dwa dni tak ,ze mam wolna sobote i niedziele teraz tylko czekam na ustalenie godziny wyjazdu[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 00:06_________________________________________________nie wiem czy ktos dopisał kolejny chetny z bristolu paw1972 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi