domjenick Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 zaktualizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 a jaki masz problem z tymi swiecami ?? bo ja tez mialem tzn dlugo mi grzaly i byly nowe ale teraz juz jest max 3 sec i pali odrazu wiec gadaj co sie dzieje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 a dlaczemu mOOj stan sie nie zmienil?? LYSAGLACA- jak postoi to długo na maxa sie grzeje jak u Ciebie chyba (później jest OK) i jak skakałem (bawiłem sie) Vagiem to hyba też coś tam było przy ednej świecy nie tak tylko nie miałem szansy sprawdzić co to ... Napewno wymiana pomoże ale sprawdzicie mi i poradzicie jakie przy okazji OK- Koniec OFF-Topiców - Wyjzd Tuż Tuż, na miejscu będziemy nawijać o CCCO KOPEREK86 - Gratulacje , twardziel z Ciebie, pozdrOOw Przyjaciółke, albo najlepiej zabierz ze Soba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Bardzo chetnie bym zabrał ona pewnie tez z miła checią by was poznała ale hmmm jade ze swoja kobieta a moja jej nie lubie hehe z wiadomych powodów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Bardzo chetnie bym zabrał ona pewnie tez z miła checią by was poznała ale hmmm jade ze swoja kobieta a moja jej nie lubie hehe z wiadomych powodów :P :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja będę jechał sam to mogę ja zabrać : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 hehe nie oddam jej ale moze nastepnym razem uda mi sie ja zabrac (bez podtekstów prosze :gwizdanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 A tam od razu oddam. Poprostu dla towazystwa, lipa trochę walić ponad 300km samemu ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 no nie mow , ze nie masz kolezanek jakis "mądrych " ??[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2009, 08:35_________________________________________________dalej chłopaki wstwac i pisac cos bo nuda a spac sie niechce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Co ty ludzi od 8 poganiasz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ahh bo wstałem o 4 rano zawiesc znajomych na lotnikso wypiłem redbula i spac nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Po redbullu?? Jednym?? Grooba sprawa. Koorde trochę żałuję ze spot nie jest w ten weekend. Nakrecilem się lekko na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Ja w domu przy goleniu, szykujac sie do roboty...cyk wlaczam forum zeby sprawdzic co sie w nocy dzialo...a ty "wstawac, pisac, nie ociagac sie" koper mogles mi zrobic sniadanie jak ci sie nudzilo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 tak po jednym, na codzien nie pijam kaw itp tak ze jak wypije 2 redbule to sie trzese .... hehe śniadanko-- wpadaj do slough jaks jajecznica by sie znalazła ..... chyba :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 tak mysle skoro nas tylu (kilku) z okolic londynu itp to musimy coś uklepac miejscowego, hmm??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 adres miejsscówki Huan juz proponował wczesniej http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=LU5+6HR&sll=51.944,-0.49078&sspn=0.03984,0.076904&gl=pl&doflg=ptk&ie=UTF8&t=h&z=16 tylko trzeba jakas godzine ustalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 mowiac "uklepac coś miejscowego" miałem na myśli raczej taki mały spocik dla tych ktorzy nie mają daleko , spotkać się i wyskocYc np na kartingi w londynie... Miejscowe na M1 już wmontowalem do gps-a tylko wyczekuje terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 no nie zły pomysł .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jest za***isty tor kartingowy kolo maidstone...a w samym maidstone jest kolejny audi maniak z A6C6, ktory pewnie chetnie do nas dolaczy:) + moj koles, ktory wozi sie A4B5 mozna cos pomyslec...np. pod koniec sierpnia....koledzy z polnocy rowniez byliby chetni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja będę w polandzie 8-30 sierpnia więc może jakos we wrześniu, hmm ... Ustalimy później, zajmijmy się lipcowym zjazdem bo zapowiada się miło:) dobra, nie przeszkadzajcie mi już w pracy, ok .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi