Huan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Jest piatek...nie marudz..ja wlasnie sciagam gre w robocie...bo nie ma nic do roboty hehe w cos musze pograc...co do spotu pozniejszego...ustalimy date i miejsce po lipcowym... Domjenick mozesz wrzucic duza reklamowke do postu glownego, ktory pokazuje sie na kazdej podstronie tematu? Wygladaloby to troche bardziej pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 a co za gre sciagasz tez bym w cos popykał bo troszke nuda a w domu pusto :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 no to wy macie zaj****cię bo ja pracuje, latam Vanem po zachodnim londynie a wy się obijacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 hehe ktos musi ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ale weekendy się obijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mnie w weekendy nawet prezio Kaczynski nie ruszy do roboty hehe A co do gier...pogralem troche w Football Managera, a teraz dopadlem stara gierke The Wiggles...wlasnie koncze zasysac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Dla niego to w tygodniu bym nie robił. Heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Domienick możesz śmiało zaktualizować ,Albinek z Dorotą. Dla zainteresowanych tor kartingowy też jest w Bradford. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Co ty gadasz?! A dałbyś radę przed spotem się dowiedzieć może jak to wygląda, ile przed trzeba robić rezerwacje itd, chłopaki może w niedzielę byśmy się skusilo na trochę szaleństwa?? Mistrzem nie jestem ale uwielbiam pozapieprzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 nie głupi pomysł jestem za ja juz jade taki kawał to dlaczego nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 zabawa jest przednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huan Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Proszzzz.... http://www.bradfordgokarting.co.uk/ Ceny zachecaja... Arrive & Drive 30 MIN >>>>>>>>>>>@£20.00 45 MIN >>>>>>>>>>>@£30.00 60 MIN >>>>>>>>>>>@£36.00 ALL THE FOLLOWING EVENTS COME WITH A 1ST, 2ND AND 3RD TROPHY AND BOOK THE TRACK JUST FOR YOUR GROUP ONLY Ironman Event 30 MIN IRONMAN 10 laps PRACTICE & 30 MIN. NON-STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £26 PPS 40 MIN IRONMAN 10 laps PRACTICE & 40 MIN. NON-STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £32 PPS 50 MIN IRONMAN 10 laps PRACTICE & 50 MIN. NON STOP RACE >>>>> 6+ DRIVERS @ £36 PPS Endurance 1 HOUR 10 MIN PRACTICE, THEN A ONE HR. NON-STOP RACE> 6 KARTS + @ £60 PK 1 1/2 HOURS 10 MIN PRACTICE, THEN A 1 1/2 HRS. NON-STOP RACE > 6 KARTS + @ £75 PK 2 HOURS 15 MIN PRACTICE, THEN A 2 HRS. NON-STOP RACE >> 7 KARTS + @ £90PK Czyli jezeli bedzie wiecej niz 6 kierowcow karta...a zapewne bedzie...wlaczajac w to nasze kobiety (moja z pewnoscia nie odpusci i wsiadzie jako pierwsza) to mozemy zorganizowac zawody na koniec ktorych otrzymamy puchary i inne bzdury Tor oddalony jest o 2 mile od miejsca zbiorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 w niedziele mozna z rana takie cos zorganizowac moja kibitka uwielbia kokarty napewno bedzie chetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 za***iście , sorry za słownictwo ale nie moglem sie powstrzymac... a więc Walimy w niedziele pospotkaniową chłopaki i dziewczyny, hmm ... OK- ja umywam sie na weekend do Doncaster ( nieopodal Leeds), czasami tu zerkne na telefonie, a wy dalej dopieszczajcie plan na lipiec ... Bless U All PS:Ceny to śmiech ... Tutaj za zwykła przejażdzke 30min, wołaja conajmniej 35-40 i to jeszcze tor na Hali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 czyli na slocie mamy "szybki instruktaz,jak korzystać z Vaga" by domjenick :polew: DOMJENICK - a tego vaga to masz pod USB czy pod port seryjny? ja tez posadam soft ale nie mam jeszcze kabla, wiec moze bym przetestowal Twoj i pozniej sobie kupil. ja mam pod USB[br]Dopisany: 18 Czerwiec 2009, 22:36_________________________________________________a jaki Vag? soft to VCDS AKP 805.1 z Ross-Tech (polsko-jezyczna), wersja moze byc juz troche nieaktualna, bo sciagalem pare miesiacy temu. soft obsluguje COM i USB, zobaczymy jak podlacze kabel czy smiga (mam nadzieje, ze ktos na chwile kabel uzyczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 soft to nie wszystko-potrzeba jeszcze kodu aktywacyjnego-a ten albo ross-tech-lub crack,ale z doswiadczenia wiem,ze wersja 409 i wyzsze nie da rady dobrze scrackowac,bedzie dzialal,ale jest duzo kombinacji-mozna kupic klona 704 chyba -od jednego goscia na Forum,nota bene Albinek kupil od Niego,dziala ,ale nie sciagniesz tego nigdzie i nie dostaniesz za darmo...niestety-za dobre "klony"trzeba zaplacic,a cracki-to tylko taka "podrobka" te programy sa dobrze zabezpieczone...starsze jak 303,czy 312 mozna wygenerowac kod,ale jedynym problemem moze sie stac na Viscie ,ze antywirus bedzie generator widzial,jako trojana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzakfm Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ok, zobaczymy jak sie spotkamy, zawsze mozna wymienic sie softem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 ok, zobaczymy jak sie spotkamy, zawsze mozna wymienic sie softem:) pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huan Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Mozembscie tak podzielili sie waszymi opiniami i wrazeniami na temat nowych pomyslow panowie? Zamiast od 80ciu ostatnich postow gadac o VAGu... VAG to VAG...albo cie stac....albo nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Przy weekendzie nikt nie ma siły na myślenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi