Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rozmawiałem z HUANem na gg mam troszke zajob w robocie i mowil ze ostatnio nie miał czasu zobaczyc ......

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 179 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To git , KOPEREK , jak chcesz mozemy jakoś po 12 razem od m4 kierować się w stronę m1?!? Co ty na to??

Opublikowano

Ok , a wiec jadąc ze slough będziesz się kierował napewno na m4 w stronę Londynu, pózniej zjedziesz na m25north ... Rozumiem ze masz wolne w sobotę, hmm? Wiec we dwóch możemy wyjechać wczesniej razem, znajdę miejsce dla nas do spotkania i podesle ci namiary na GPS-a. Pasi??

Opublikowano

pasi daj namiary najlepiej kod pocztowy .... a sie zjawie o dowolnej godzinie bo mam wolne

Opublikowano

Etronic - lista osób jest na początku stronicy, uaktualniana w miarę postępu tematu.

KOPEREK86 - dzięki, mam nadzieje ze reszta nie podzieli Twojej opini i ktoś się przedemnie wrzuci:) heh. Chociaż dam radę z tym ze pamietajcie ze ja się rozdzielam z wami na kilkadziesiąt km przed bradford po typa. A zo HUANem się dzieje, mało go widać? Mam nadzieje ze nie zrezygnował...

Jeszcze zyje...i nie zrezygnowalem...tyle, ze w robocie pelno projektow do ukonczenia i nawet nie mam czasu napisac...poza tym...ja do wyscigow sie nie szykuje...wiec i tak za mocno nie mialbym co zabierac glosu w temacie...:)

Opublikowano

To Pracuj Pracuj aby weekend miec wolny na "wypoczynek" :) Ale wciąż lecimy razem rozumiem ...

Opublikowano

Post z AKP UK

by Greg

Wybieram sie na ten zlot..bede na 100% chce zabrac jeszcze dwie osoby,ale nie sa pewne ...jade z Bolton....moze ktoś sie dołączy po drodze....Pozdrawiam

On jest z Bolton

P.S Daniel mam nadzieje ze sie spikniemy na zlocie :D

Opublikowano
  • Autor

...jeszcze troche ,to bedzie nas wiecej niz na letnim zlocie... :gwizdanie:

Opublikowano

Napisałem tutoriał i w momencie wysyłania wszystko mi znikło :confused4: bo byłem nie zalogowany. Może powtórzę wszystko jutro późnym wieczorem... jak sobie przypomnę i nabiorę więcej sił, szczególnie po pracy :wink4:.

Fajnie, że Etronic (Daniel) przyjedziesz. Powinien też pokazać się Andre (AKP UK Division) :tongue4: Możliwe, że dojedzie Mariusz (AKP) z S6 (C4). Ktoś ma ochotę na 1/4 z 300 BHP ? :tongue4: Wiem, że na pewno Rower by nie odpuścił :wink4:

pozdr.

Paweł

Opublikowano

Z Es-ką było by mu raczej ciężko, ale zapewne walczyłby :)

To ile było latem??

Opublikowano

Ok!

Prosze mnie zapisac do grupy hotelowej i na gokarty. Bede jechal na 100% chyba ze cos nieprzewidzianego wyskoczy :).

@Rower

Oczywiscie ze sie spikniemy...:D

Opublikowano
  • Autor

Z Es-ką było by mu raczej ciężko, ale zapewne walczyłby :)

To ile było latem??

10-11-12- lipca bedzie Letni Zlot w Pile,na pewno bede z chlopakami gadal,wiec mozna nakrecic krotki filmik i wyslac komus ,jako MMs[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 18:55_________________________________________________

Ktoś ma ochotę na 1/4 z 300 BHP ?

spuscimy mu powietrze i zobaczymy wtedy :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :evil:
Opublikowano

Jak mozecie to mnie tez dopisac do hotelu :), poza tym istnieje jakies 10 % szans, iz na zlocie pojawi sie audi ponad 450KM :) Jak juz rozmawialem z Domjenickiem bedzie POLSKA FLACHA za najbardziej clean and shine audi na zlocie :)

Proponowany sklad jury :)

- Domjenick

- Rower

- Paw

Opublikowano
  • Autor

Proponowany sklad jury :)

- Domjenick

- Rower

- Paw

:polew: :polew: :polew: mi pasuje,ale startowac chyba nie bede :evil::good:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2009, 21:20_________________________________________________

poza tym istnieje jakies 10 % szans, iz na zlocie pojawi sie audi ponad 450KM

...nastepny do spuszczenia powietrza... :gwizdanie: :wink4::evil:
Opublikowano

JA w Konkursie tez nie biore udziału z kilku powodOOw, w Sierpniu to moge wystartowac ale narazie nie dam rady ... po za tym Srebrny dobrze wypucowany ma male szanse z ciemnymi kolorami z wiadomego powodu jak dla mnie ... Ale na Flache moge sie zrzucic :naughty::wink4:

Chlopaki, moze jednak przelozymy zlot, albo bierzcie ze soba pompki w bagaznik bo DOMJENICK szaleje i niedlugo wszyscy bedziemy rantem po asfalcie zapinać :polew::tongue4::wink4: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Koledzy wyrażający chęć pozostania na noc ,hotel musicie sobie zarezerwować osobiście .Na górze jest podany link do tego hotelu.Zróbcie to teraz ,rezerwacja nic nie kosztuje.

Opublikowano

KOPER : niewiem czy sobie poradzisz z tymi wspolrzednymi 51.494359,-0.549882 ale jak cos to tu jest adres jaki pokazalo mi Google : Sherwood Ct

Colnbrook with Poyle, Slough SL3 7 sprobuj znalezc i daj znac, ja podjade do tego miejsca i polecimy, tam jest parking z tego co wyczailem na mapie wiec bez problemu mozemy na chwile stanac, porozmawiac i poleciec ...

Opublikowano

KOPER : niewiem czy sobie poradzisz z tymi wspolrzednymi 51.494359,-0.549882 ale jak cos to tu jest adres jaki pokazalo mi Google : Sherwood Ct

Colnbrook with Poyle, Slough SL3 7 sprobuj znalezc i daj znac, ja podjade do tego miejsca i polecimy, tam jest parking z tego co wyczailem na mapie wiec bez problemu mozemy na chwile stanac, porozmawiac i poleciec ...

To moze i ja sie podlacze to waszego skladu??? Bede jechal z Bracknell wiec po drodze (prawie)...

Opublikowano

Koledzy Domjenick i Rower ale co rozumiecie przez Clean & Shine? Bo jak przyj...e deszczem to nikt sie niezalapie,a flacha przeciez niemoze sie zmarnowac :polew::polew: :polew: