DIMO Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 (no chyba ze wynajmiemy sobie pieterko na parkingu krytym-Bradford odpada,bo tam nas juz niechca ) ale wiem ze damy rade co nie? Przepraszam moze mnie ktos wkreci co robiliscie tam na górze??? Bo ja juz sie tam nie dostalem Zawsze mozna inny parking wychaczyc :>
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 No grupa OkoloLondynska juz kreci sie na spota gdzie na torze kartingowym. Podobno sa jakies do 70mph wiec bedzie niezly kox.... Po malenku obczajamy temat i bedzie znow imprezka. Ale po Kopra to trzeba bedzie jechac bo chlopak na olej nie zarobi Oto cel: http://www.gokarting.co.uk/outdoor-karting/thurrock-outdoor-karting.html Pricelist po wpisaniu maila. Wychodzi dwa razy drozej niz w Bradford ale tu jest track 900m i karty maja silniki 320cc i pedza 70mph! Bedzie sie dzialo... Londynczycy chetni???? Moze za jakies dwa tyg?
domjenick Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 mysle,ze jesli pazdziernik-to tylko impreza na jakims osrodku-niekoniecznie kartingi,czy 1/4 moze jakis paintball czy cos-chodzi o to,zeby przyjechac na weekend i zostawic kobiety i dzieci na jakiejs sali zabaw,a my-wiadomo-na parking i gadki szmatki o audi...a na drugi dzien-wypad gdzies na cos...tylko najlepiej by bylo,jakbysmy sobie wynajeli pietro w hotelu,albo jakies "schronisko"-pod namioty bedzie za zimno...
koperek86 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 o moj olej sie nie martwcie dam rade wezem duzo butle kastrola w bagaznik i wio ja tez sie pisze koniecznie na nastepny zlocik tylko u mnie lipa z weekendami bo pracuje ale jak cos to seek tak ze dam rade mam nadzieje ze skład bedzie podobny i ze bedzie tak samo miło
nies Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 No grupa OkoloLondynska juz kreci sie na spota gdzie na torze kartingowym. Podobno sa jakies do 70mph wiec bedzie niezly kox.... a zaprosicie :?:
ALBINEK Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 :polew: Już wiesz co to było za pytanie .
domjenick Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Panowie i Panie,Koledzy i Kolezanki to jest GALERIA,wiec prosze was niepiszcie tu zbytnio bo zachwile nawalimy stron i bedzie nielad. Sory ze sie wcinam ale chyba nikomu niechce sie latac po stronach w poszukiwaniu fotek i widze ze nawet Domjenick zapomnial po co ten watek :> sorry Mario ale sie nie moglem powstrzymac.....
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 a zaprosicie :?: Takie pytania sa nie na miejscu Kto zechce ten przyjedzie. Dla dalekobieznych trzeba jakis w miare nocleg wyczaic za normalne pieniadze (Bradford bylo OK). Po malenku cos sie skreci
MARIO-KASTA Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Spoko luzik Dominik zostales rozgrzeszony Link do hmmm jak to nazwac...robienia wiochy na parkingu pietrowym(specjalnie dla Ciebie DIMO zebys niebyl w plecy ): http://rapidshare.com/files/255511381/SDC10913.rar Spadam odsypiac
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 No to zescie troche obory chlopaki narobili... Nic dziwnego ze nas juz tam nie chca ;(
koperek86 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 jestem tylko ciekawy czy bedzie taka sama ilosc chetnych
nies Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Takie pytania sa nie na miejscu Kto zechce ten przyjedzie. jejQ... to było pytanie z rodzaju retorycznych i troszkę miało sprowokować rozwój tematu nie bierz sobie przypadkiem tego do serca :*
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Kto sie zadeklaruje i nie dojedzie zarobi zolta kartke i niestety beda punkty karne. Ja dzis w pracy na noc. Maszyny sie nie psuja wiec Oleeewam, lubie te robote.... P.S. http://nasza-klasa.pl/profile/1130323 Prosze mi sie dodawac na NK. Wszystkich sam nie ogarne....
koperek86 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 ja sie deklaruje czy to bedzie 500 km czy 80 ... bede na 100% tylko im dalej tym wiecej oleju musze zabrac :/
domjenick Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 najwyzej sie zrzucimy na olej.... :naughty:
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Przywioze z PL Motodoktora i sprzedasz biedule..... Im szybciej tym szybciej kupisz sprawna (turbo) a nie inwalide (wolnossak i jeszcze w automacie ).
koperek86 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 najwyzej sie zrzucimy na olej.... :naughty: hehe dzieki jakos sobie poradze .... ale powiem wam ze chciałem sprzedac swoje audi bo sie sypie ale po zlocie stwierdziłem ze chyba je naprawie i dalej bede uczestniczył w zlotach i na forach bo szkoda opuszczac taka wspaniała ekipe [br]Dopisany: 14 Lipiec 2009, 00:50_________________________________________________albo kupie nową ale zostane przy audi
etronic Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 No innej opcji nie ma! CCCO - jedyna sluszna marka
domjenick Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 ...jedno jest pewne-na zlocie Calibry nie poznalbys Nas... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi