domjenick Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Ok wiec do 21-go marca tylko jeszcze dokladne miejsce musimy ustalic dla pewnosci,wklejam adres miejsca,gdzie bedzie spotPolski Ośrodek Katolicki Newton Hill Road Leeds LS7 4JE Adres<--- tam byl spot,wiec miejse jest znane-jest restauracja polska,parking-wiecej info na wczesniejszych stronach watku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Super tylko podajcie godzine ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 ja mysle ,ze jak sie spotkamy okolo 17 lub 18 bedzie dobrze,niektorzy skoncza prace i beda mogli tez wpasc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwieq Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 powitac Trzeba bedzie pomyslec nad przyjazdem do leeds Kawaleczek mam ale chetnie bym sie przejechal na spota (wigan) pozdrfoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 spoty w Anglii mozna traktowac ,jak mini zloty,bo jestesmy porozrzucani ,a Leeds jest mniej wiecej po srodku-ja mam na przyklad 2 i pol godziny jazdy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 ja audiczke sprzedalem ale tez wpadne poogladac co macie i porozmawiac a na nastepna OOOO musze jeszcze troche poczekac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 pewnie ,wpadnij,zobaczycz jak wyglada moje rezanko do spota raczej nie zdaze z drugim coolerem,ale kto wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 no w koncu sie zobaczymy pomysl o jakims kierowcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 albo noclegu... [br]Dopisany: 12 Marzec 2009, 21:43_________________________________________________a tak w ogole,to mam rozumiec,ze bedziesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 no bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 13 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 no to gitara,wreszcie zobaczysz co namodzilem,niezdaze tylko z dual intercoolerem,ale co tam i bez niego za***prza ,jak wsciekla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacanski Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 to ja mam chyba jeszcze dalej 131 mil... jestem w northampton 60 mil od londynu na polnoc... ;/ ale moze kiedys jak sie bedzie wozic w a4 to wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 z A4,czy bez zapraszamy [br]Dopisany: 15 Marzec 2009, 19:03_________________________________________________do soboty niedaleko,wiec wydaje mi sie,ze juz czas ,zeby ustalic godzine-wydaje mi sie ,ze 17 bedzie w sam raz...zanim dojedziemy,bo coniektorzy beda walic z Londynu jakby co ,to podaje moj numer tel. 07809 427 255 do koordynacji :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkopek Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 he no ja mam dokladnie 200 mil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 no to w dwie godziny powinienes dojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 ja bede kolo 18 wczesniej nie dam rady niestety sorki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 nie ma sprawy,poczekamy i na Ciebie osobiscie to nie wybieram sie na 10 minut... 121 mil(180 km) moze jeszcze zrobimy ranking,kto wiecej trasy zrobi w sobote na razie wygrywa szkopek-200 mil(320 km) -kto da wiecej??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 No ja raczej tego nie wygram z bradford mam moze jakies 20 mil ok to do sobotki to jeszcze tylko 2 dni [br]Dopisany: 19 Marzec 2009, 08:15_________________________________________________Aaaaaa jeszcze jedno pytanko ma ktos Vag-a bo potrzebuje podpiac pod kompa i zrobic pelne logi troszke mi sie nie podoba praca silnika a poza tym mam problem z ABS i chce to dokladnie sprawdzic co to jest czy to czujniki czy sterownik wiec ma ktos moze Vag-a jesli tak to czy moze go ze soba zabrac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 19 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ja wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysaglaca Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 ok to jestem juz zadowolony do sobotki koledzy pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi