MARIO-KASTA Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Huan kozak filmik "Smack my bitch up" :>
Nosfer Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 domjenick fajny trailer :naughty: :naughty:
domjenick Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Opublikowano 28 Lipca 2009 domjenick fajny trailer :naughty: :naughty: to nie moja zasługa,tylko Huana- :naughty:
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 HUANik, a co niema nawet namiastki zawodów i grilla?? Ale wiesz- wybaczAm bo moja niuna często się pojawiła:) pzdr Kozak jesteś!!!!! I napewno bez swojej kamerzystki byś tegonie dokonał-gratki dla Pani rOOwniez!!!!!
Huan Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Troche jakoscia sie roznily...i braklo mi czasu...jak wroce z PL to zmontuje jeszcze BBQ + Karting
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 JAkością napewno, ale czy ty nic nie kreciles?? Odnotowalem tez jakieś HD kamerki... Ale fakt - na krótka zajawke może i by sie nie zdalo ... Podkladzik dobry dobry , chociaż mi podchadza bardziej kozackie instrumentale pod takie rzeczy-musielibysmy tylko jakiegos kompozo-tworzyciela zrekrutowac do klubu:) hehe jest KOX I to sie liczy !!!!
Huan Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 mnie nie ma ... FILM ROX Jak darlem morde zeby ustawiac fury do pozowania to kazdy mial mnie w pupie...na szczescie ze 2 osoby otworzyly maske i jedna spalila kapcia...tak to bylyby rzygi z moczem zamiast filmu Tak jak juz mowilem...nie bylo za duzo zdjec...bo od czasu kiedy wjechalem na parking do odjazdu wszystkich aut mialem jakies 20 minut...w tyle to nawet prometeusz ognia nie naruchal HD kamerka byla na kartingu...z tych zdjec i reszty ukleje filmik oddzielny jak wroce z PL.... Na nastepnym zlocie przygotujcie sie na pokazywanie fur do kamery ...
RowerAKP Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 http://rapidshare.com/files/261010456/video.3gp.html - filmik do sciagniecia 3gpp na koma. Jak ktos moze niech wrzoci na konto premium - np. Daniel Huan ino moje R8 stalo nawet robilem nim rundy ... ech ... Na nastepny zlot zabiore moje a6
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 prosze bardzo - PREMIUM wersja ruszyla ... DzienX Rower http://rapidshare.com/files/261045616/video.3gp
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 28 Lipca 2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 DOMJENICK - a od kiedy to zmienilismy miejsce odbytego spotu??!! hehehe ... DARTFORD-1sze słyszę... PZDR
domjenick Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 nie ja za tym stoje-pewnie Huanowi sie cos pomylilo,jak tytulowal film... [br]Dopisany: 28 Lipiec 2009, 23:46_________________________________________________no co tam panowie? cos tu smutno :gwizdanie:
MARIO-KASTA Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 no co tam panowie? cos tu smutno :gwizdanie: NO WLASNIE Dominik dawaj ta ankiete najpierw termin,potem miejsce-no chyba ze chcesz na odwrot Pozatym...czy ktos sie wybiera na DYNODAY 23go sierpnia tj niedziela http://www.awesome-gti.co.uk/page.php?xPage=anniversary.html Chlopaki Nies,Rower,Dominik,Grzegorz,Dimo,wszyscy z okolic Manchester i Liverpool dajcie cynk!Mozna rowniez wpasc jako klub.Ja robilem u nich remap i jeszcze przed ta imprezka jestem umowiony u nich na mody
domjenick Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Opublikowano 30 Lipca 2009 do ankiety trzeba przynajmniej dwoch pozycji-jedna juz jest nie ma problemu-mozna zrobic ankiete-tylko podajcie jeszcze jakies miejsce/miejsca i robie ja wypadam ze spotkan,bo za tydzien lece autkiem do Pl-wiec przekonam sie ,ile spali
matysssuk Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 No to moja propozycja miejsca! Derby - polski klub, wczesniej o nim pisalem... No i ALTON TOWERS!
Rekomendowane odpowiedzi