misiek_gda Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 ja miałem problem z moją kartą visa (system nie rozpoznawał mojej karty), ale miałem drugą debetową i przeszło mialem ten sam problem ja mam barclays ale przeszla karta mojej dziewczyny z loydsa PS. dobrej pomidorowki i schabowego nie odmowie X2 ps2 + jeszcze jeden obiad zapomnialem ze kumpel jedzie z nami wsumie 3 obiadki
EUROCHIP Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Moja Visa Debit z Lloydsa dzialala
cwieq Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 panowie, jak ogolnie koszta wygladaja ? wiadomo, hotel ok 40+6 za obiad + tam ok 4 za sniadanie. co jeszcze ? Nie to zebym sie czepial, ale po prostu chcialbym sie dowiedziec ile mam kasy szykowac ?
matysssuk Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Prosze o dopisanie do mnie i beaty jeszcze jednej osoby do obiadu, czyli razem 3 sztuki. P.S. CO Z GOLOTA???
misiek_gda Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 hotel 34 - online sniadanie niecale 3 obiad 6 za os paliwo ok 120 ale to w moim przypadku alkochol ? parking 3 gokardy ok 40 ps. my mamy pare mil do zrobienia i chcial bym na miejscu umyc auto jak pogoda dopisze czy ktos pomoze z miejscem i woda [zadne automatyczne myjnie] wiaderko gombke i szampon bede mial
ALBINEK Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Jak wcześniej przyjedziesz to możesz umyć u mnie.Mój adres 26-28 Keighley Road BD8 7AT Bradford. Jak będę szedł z listą chętnych na obiad to zapytam czy ma może polską telewizje.A może ktoś wie na jakie stacje będą to transmitować. O której są te walki? Mój num.tel. 07821027664
tom2818 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Mimo tego że jestem z Bradford to za 6 funtów też się pisze na obiadek
grecco30 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 albinek napewno polsat a czy jakas stacja wiecej to niewiem.poznym wieczorem
MARIO-KASTA Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Panowie a co z ta prosta do shamowania?
misiek_gda Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Albinek dzieki odezwe sie jak przyjedziemy mysle ok 15 byc na miejscu
EUROCHIP Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Panowie a co z ta prosta do shamowania? No wlasnie dajcie znac co i jak bo nie wiem czy brac sprzet
domjenick Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Panowie a co z ta prosta do shamowania? No wlasnie dajcie znac co i jak bo nie wiem czy brac sprzet Dawid-prostych w Bradford mnóstwo,bo sie tam non stop scigaja-wiec i dla nas jakas sie znajdzie...
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 DAWID - przeciez chyba nie zwiekszy ci sie spalanie jak zabierzesz hamownie ze soba hmm?? no i kurde, w koncu musze tą twoja "Bestie" zobaczyc bo slyszalem co nie co ... ORGANIZATORZY - kurcze, ten obiad jest w sobote czy po kartach w niedziele bo sie pogubielm??
EUROCHIP Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Spox sprzet bedzie a co do mojego golfa to zwykly szaraczek nie wyglada moze troche jedzie ale wciaz to nie to co bym chcial
domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 DAWID - przeciez chyba nie zwiekszy ci sie spalanie jak zabierzesz hamownie ze soba hmm?? no i kurde, w koncu musze tą twoja "Bestie" zobaczyc bo slyszalem co nie co ... ORGANIZATORZY - kurcze, ten obiad jest w sobote czy po kartach w niedziele bo sie pogubielm?? w sobote
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 To jak w sobote to niestety ale niee Dzienx Dominik
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 nie jestem pewien czy wogule bede w sobote, a jesli mi sie uda to dopiero spotkamy sie na wieczornej impreZZce w hotelu raczej, (znajde was) ... a jesli mi sie nie uda to dopiero z rana sie spotkamy w niedziele... Tak czy inaczej niestety ;( nie bede brałudziału w sobotniem zjeździe ;( ;(
domjenick Opublikowano 18 Października 2009 Autor Opublikowano 18 Października 2009 no to szkoda,mamy telefony ,jak by co...
Huan Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Prosze nas jednak dorzucic do listy....zmienilismy plany Hotel zabookowany....poprosimy o dopisanie do listy obiadozercow! Co do kartingow to jeszcze nie ma pewnosci...jak cos to zaplace za dodatkowego na miejscu! Koper, slayu i szkopas....dajcie znac jak sie zgwizdujemy....jak ktos jeszcze leci z okolic londka zdroj niech zaszczeka... ....Domino! Wlacz skypa! Pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi