HiRide Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Z racji tego ze zwykle podstawowe fotele w a4 sa beznadziejne.W koncu zrobilem cos o czym myslalem od jakiegos czasu.Jednym moze sie podobac drugim nie,ale ja jestem zadowolony oto efekt Potrzebne materialy to -duzo czasu -oprawka chromowana lampki halogenu kuchennego -dobra wiertarka z okraglym cienkim pilnikiem -imadlo -gruby papier scierny oraz pilnik do powiekszenia otworu wokol ori przycisku -odkurzacz(w aucie byly duzo plastikowego pylu :>) -szlifierka ogolnie operacja polegala na powiekszeniu otworu w plastiku ktory zakrywa fotel z boku oraz powiekszyc wewnetrzna srednice oprawki halogenu tak aby przycik sie miescil i nie blokowal podczas jego pzestawiana. Do tego zmniejsznie kolnierza oprawki halogenu aby wszedl do konca otworu.Jedyne co pozostalo nie ruszone to zewnetrzna srednica oprawki halogenu.
Piechol Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 średnio to wygląda... ale jak się podoba to najważniejsze
wojtas-audi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Myslalem ze fotele wymieniles, dla mnie porazka
HiRide Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 wiem ze nie ma rewelacji ale mi sie bardziej podoba to co jest teraz niz to co bylo wczesniej
Wąski Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 Widze że kolega ma dużo wolnego czasu
dandi Opublikowano 18 Września 2008 Opublikowano 18 Września 2008 najwazniejsze, ze glownemu zainteresowanemu sie podoba, nam nie musi
HiRide Opublikowano 18 Września 2008 Autor Opublikowano 18 Września 2008 Widze że kolega ma dużo wolnego czasu dobrze widzisz ale to juz ostatki [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2008, 16:15_________________________________________________dokonalem malej zmiany-chrom zmatowilem drobnym papierem sciernym
Młody Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Diody masz fajne z tyłu w lampce ale to mi się nie podoba (moje zdanie )
maki Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 Ciekawe tylko po co jak ktoś ma dużo czasu
sokolnh Opublikowano 20 Września 2008 Opublikowano 20 Września 2008 nie ma to jak porządnie uszlachetnic fotele
elmek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ale po co dodawac niedzialajacy przelacznik?
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Ale po co dodawac niedzialajacy przelacznik? a gdzie wyczytales ze on nie dziala ? az tak glupi i bogaty nie jestem zeby kupowac przelaczniki ktore nie spelniaja zadnej roli
elmek Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Ale po co dodawac niedzialajacy przelacznik? a gdzie wyczytales ze on nie dziala ? az tak glupi i bogaty nie jestem zeby kupowac przelaczniki ktore nie spelniaja zadnej roli Znaczy rozumiem, ze mozesz sobie nim regulowac odcinek ledzwiowy, tak? Jezeli tak, to rezanko jest jak najbardziej na miejscu.
HiRide Opublikowano 21 Września 2008 Autor Opublikowano 21 Września 2008 Ale po co dodawac niedzialajacy przelacznik? a gdzie wyczytales ze on nie dziala ? az tak glupi i bogaty nie jestem zeby kupowac przelaczniki ktore nie spelniaja zadnej roli Znaczy rozumiem, ze mozesz sobie nim regulowac odcinek ledzwiowy, tak? Jezeli tak, to rezanko jest jak najbardziej na miejscu. tak,moge sobie regulowac
kepasa Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Ciekawy pomysł ale dla kogoś kto ma czas i garaż
Rekomendowane odpowiedzi