maciekg Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Czy moglby ktos zrobic fotki podswietlonej deski rozdzielczej A4 B5 1995 r. ze wszystkimi kontrolkami? Zwlaszcza chodzi mi o swiatla mijania ? Jesli sa wlaczone to swieci sie jakas kontrolka?
PeryA4 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku
M@rcus Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym... Mały OT: To mój setny post - prawdziwy jubileusz :diabel2:
Forest Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Po drugim na pewno . U mnie jest. A w starych rzeczywiście nie było - tylko podświetlenie deski zdradzało włączone światła. Co przy słonecznym dniu było prawie niemożliwe do zobaczenia. Pozdrawiam.
spanky Opublikowano 15 Stycznia 2007 Opublikowano 15 Stycznia 2007 do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym... z tego co sie orientuje to po drugim ...
dark79 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 w starych deskach jest ślepka, ale przy odrobinie chęci można wyrezać
aramis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ja mam po pierwszym i kontrolka świateł mijania jest.
bratpit Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym... z tego co sie orientuje to po drugim ... Po pierwszym 97 rok ==>>>
Wihajster Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Po pierwszym 97 rok ==>>> zgadza sie :one:
spanky Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 do swiatel mijania nie ma kontrolki ( po prostu podswietlaja sie zegary) , jest tylko do drogowych na srodku Zgadza się. Zieloną kontrolkę do świateł mijania wsadzili dopiero po lifcie - nie orientuję się po którym... z tego co sie orientuje to po drugim ... Po pierwszym 97 rok ==>>> czyli sie zle orientowalem ... ale teraz juz bede sie dobrze orientowal ..... :diabelek:
wiki Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 hehhhe i zonk ja mam 97 i nie mam :one:
Wihajster Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 hehhhe i zonk ja mam 97 i nie mam bo masz produkcje 96 a modelowo 97 i dlatego, zmina nastopila w drugiej polowie 97 :one:
aramis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Może podepnę się do tematu. Jak wygląda sprawa kontrolki nie zapiętych pasów. Próbowałem znaleźć info na ten temat i nie udało się.
spanky Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Może podepnę się do tematu.Jak wygląda sprawa kontrolki nie zapiętych pasów. Próbowałem znaleźć info na ten temat i nie udało się. prawidłowe działanie to : po włączeniu zapłonu lampka swieci sie przez kilka sekund w celu przypomnienia zapięcia pasów bezpieczeństwa .... i potem gaśnie
aramis Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Prawidłowe działanie rozumię, ale czy występowanie tej kontrolki zależy od modelu i rocznika, czy w każdej A4 ma świecić. U mnie nie świeci i nie chcę w ciemno "rozbebuszać" zegarów.
spanky Opublikowano 16 Stycznia 2007 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Prawidłowe działanie rozumię, ale czy występowanie tej kontrolki zależy od modelu i rocznika, czy w każdej A4 ma świecić. U mnie nie świeci i nie chcę w ciemno "rozbebuszać" zegarów. trudne pytanie ... wydje mi sie ze zalezy od wyposazenia/modelu/rocznika .... ale moge sie mylic .....
nowekbdg Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak zmienialem ako na chwile sie zapalila potem zgasla jest mozliwosc sprawdzeni jakos?
pokson Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobrze ze temat odgrzebany U mnie w b6 też się nie świeci od pasów, na vagu jak robię test to się świeci Zeby nie zakładać nowego tematu, wiecie może które kontrolki powinny się zaświecać przy zapłonie? Pytam bo jakiś czas temu zawsze sie swieciła lampka silnika a teraz w ogóle
domjenick Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Dobrze ze temat odgrzebany U mnie w b6 też się nie świeci od pasów, na vagu jak robię test to się świeci Zeby nie zakładać nowego tematu, wiecie może które kontrolki powinny się zaświecać przy zapłonie? Pytam bo jakiś czas temu zawsze sie swieciła lampka silnika a teraz w ogóle immo,check,aku,EPC,air bag
rafal1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 co do kontrolki od pasów, to wystarczy tam wsadzić żarówkę. Ja tak zrobiłem i chodzi. A wcześniej był otwór zaślepiony.
Rekomendowane odpowiedzi