Stano Opublikowano 23 Marca 2015 Autor Opublikowano 23 Marca 2015 (edytowane) Sezon oficjalnie rozpoczęty [/uR L] Edytowane 23 Marca 2015 przez Stano
misiek95 Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 miałem ostatnio okazje obejrzeć taki sprzęcior bo znajomy kupił w życiu bym na takiego diabła nie zasiadł
Stano Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Dzisiaj nakleiłem carbonową naklejkę na półkę Założyłem nowe czarne końcówki kierownicy I do kompletu wszystkie śruby owiewek czarne stożki
Damian Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Stano dlugo juz latasz na moto? Latalem kumpla r1 i chcialbym znac jakies porownanie do twojego moto
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Siema Wczoraj pogoda dopisała to trochę maszyne przewietrzyłem
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Spoko fajnie i dzięki za odpowiedź
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Stano dlugo juz latasz na moto? Latalem kumpla r1 i chcialbym znac jakies porownanie do twojego motoSorki jakoś ominąłem te pytania. Haya to duzy motocykl i ciężko porownac do typowego sporta. Haya jest świetna na traski.
Damian Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Powiem Ci że do zimy jeździłem Hondą Deuville i sprzedałem z myślą o kupnie jakiegoś sporta no i pare dni temu oglądałęm Yamahe R1 i doszedłem do wniosku że tym się jezdzić nieda
Stano Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Powiem Ci że do zimy jeździłem Hondą Deuville i sprzedałem z myślą o kupnie jakiegoś sporta no i pare dni temu oglądałęm Yamahe R1 i doszedłem do wniosku że tym się jezdzić nieda Przyjedź się Haya. Zakochasz sie.
Damian Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja tam mam jeszcze pare rzeczy do zrobienie w życiu
Stano Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Ja tam mam jeszcze pare rzeczy do zrobienie w życiu Właśnie dziś zabił się chłopak z forum Hayki. Miał najlepiej przerobiona haye. :-\
lapek85 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 już się znudziała? http://olx.pl/oferta/suzuki-hayabusa-super-stan-nowe-opony-yoshimura-zamiana-CID5-IDacrqw.html
Stano Opublikowano 6 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2015 już się znudziała? http://olx.pl/oferta/suzuki-hayabusa-super-stan-nowe-opony-yoshimura-zamiana-CID5-IDacrqw.html Nie. Potrzebna kasa na mody ISFa I z dzisiejszego latania Dzisiaj po powrocie z latania postanowiłem w końcu wykonać mod który już od dawna planowałem. Ściemnione kierunki przednie i lampa Rozklejenie lampy Kierunki też rozklejone. Środki polakierowane a klosze z zewnątrz oklejone. Świecą ok bo są ledowe. I już poskładane
Stano Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 ładnie , to jednak zostaje ??Żadnych propozycji które by Mnie zainteresowały. Dzisiaj zamontowałem wyświetlacz biegów Wreszcie nie musze pamiętać
PiterA4 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 po jednym sezonie przestalem pamietac samo w krew weszlo
Stano Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odświeżam http://allegro.pl/suzuki-hayabusa-super-nowe-opony-yoshimura-zamiana-i5447633241.html Hayka sprzedana. Temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi