ryba85 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 a wiesz że nawet nie wiem czy mam wyłączniki termiczne a jeśli byś mógł pokazać jak wygląda taki wyłącznik i do czego dokładnie on służy to był bym wdzięczny tutaj masz podobny temat.wkleiłem tam zdjecie z zaznaczonym termikiem.http://a4-klub.pl/index.php?/topic/289920-nie-grzeje-lusterko-prad-dochodzi/#entry4163259 termik wyłacza zasilanie maty przy temperaturze powyzej (o ile dobrze pamietam) +5 stopni C.stosowane były w poliftach.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 a no to jeżeli chodzi o to no to tak u mnie podgrzewanie luster włączało się tylko i wyłacznie gdy na fisie pojawiło sie +5 stopni i mniej wraz z płatkiem śniegu
ryba85 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 czyli albo termik albo mata spalona.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 ok to teraz trzeba by sprawdzić czy przez matę przechodzi prąd dobrze pamiętam czy jakoś inaczej
jacek70 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 A może grzanie działa tylko jak temp.jest poniżej +5?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 no tak tak działa tylko akurat to jedno lusterko akurat nie o ostatni było około +1 tylko i lewe było ciepłe a prawe zimne wiec muszę się temu przyjrzeć jak i też podgrzewaniu spryskiwaczy bo ostatnio sprawdzałem bezpieczniki i miałem przepalony od podgrzewania spryskiwaczy i na drugi dzień już znowu był przepalony i teraz nie wiem co się tam mogło zadziać że przepala
goldi Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Podepne sie pod temat mam puszczona instalacje fabrycznie pod grzane lusterka ale nie ma na kablach napięcia ani po włączeniu grzania tylnej szyby ani przy odpalonym silniku.Natomiast ogrzewanie tylnej szyby działa wiem ze byla wersja grzania luster pod kluczyk i te maty sie przepalaly ja maty będę dopiero montować przerabial ktos temat zanim zaczne szukac po kablach
nike166 Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Tutaj masz poradnik http://chomikuj.pl/cycu83/Audi/Monta*c5*bc+mat+grzewczych+lusterek+Audi+A4+B5,387282098.doc jak to zrobić
goldi Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Piotr ja już sobie zakładałem grzene lustra w drugim audi razem z instalacja wiem jak zrobic tylko rozchodzi mi sie Dlaczego nie ma napięcia na fabrycznej instalacji
marcin_franz Opublikowano 27 Września 2014 Opublikowano 27 Września 2014 Może ta instalacja nie jest podłączona.
goldi Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Odpowiem sobie sam na pytanie prawdopodobnie do kostki w dzwiach nie jest doprowadzona instalacja jok dojde to napisze dokladnie czy miałem racje
Rekomendowane odpowiedzi