dziadek Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Fajna sztuka , nie ma co bać sie multitronica , to nie B6 i to całkiem inne skrzynie juz ...a złe opnie to tylko na wp.pl w artykułach "fachowców" lub w TVN turbo
Toczi1 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Siemka.Słuchaj jak ci sie sprawuje ten sinik ? Co możesz powiedzieć ? Szukam powoli takiej A4 dla siebie i jest kilka propozycji właśnie z 2,7TDI Do tej pory zawsze miałem 2.0TDI ewentualnie 1.9TDI i mam teraz smaka na coś większego a z 3.0TDI są za drogie w roczniku 2010. No fakt za długo tym autem nie jeżdżę ale prowadzi się dobrze silnik pracuje ładnie jak w zegarku i cichutko i przyspieszenie tez dobre nie ma co narzekać. Co do multitronica do spisuje się dobrze nieodczuwalnie zmienia biegi na trybie D, a jeśli sobie przełączysz na S to się ładnie zbiera. Albo tez jak lubisz się bawić biegami to jest 8 i jest czym skakać do góry I oczywiscie o multi trzeba dbac nie na zimnym odrazu faja do spodu.. Jak na 2 miesiace jazdy i zrobieniu 6 tys km razem z zjazdem z niemiec jestem zadowolony A co do spalania to rożnie jak pojedziesz trasie tak do 110 km/h to nawet 5,6 litra wyciagniesz. A jak jechalem autostrada z Niemiec do Polski tak na okrągło na tempomacie jakies 170(czasami 220 ) to 7,5 do 8 literek łyknie(zależy czy są korki jak to na bramkach w Polsce ) A miasto to zależy czy korki i jak sie jedzie ale od 8,5 do 9 mi wezmie Chyba za długo jej nie ma żeby móc coś konkretnego powiedzieć... Choć sam jestem ciekawy opini na temat 2.7. Też chciałem coś większego, ale ciężko jest znaleść coś wartego swojej ceny i uwagi. Ja szukałem 2.0 ale kolega co ściąga auta przekonał mnie do 2.7 i nie żałuje i znalazłem ale tylko wchodziła opcja ściągnięcia z Niemiec. Nie kupował bym w Polsce wiadomo ze chodzą po tyle co w Niemczech ale jak ktoś ściągnął i opłacił akcyzę od 2.7 (18,6% wartości auta) to ciekawe w jakim ono było stanie i za ile je kupił Edytowane 21 Października 2014 przez Toczi1
LukiKRK Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Piękna sztuka, gratuluję nabytku ! Te fele od nowości miałeś ? Co to za guma, bo trochę wąska jak na 19" ?
Toczi1 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Opublikowano 23 Października 2014 Piękna sztuka, gratuluję nabytku ! Te fele od nowości miałeś ? Co to za guma, bo trochę wąska jak na 19" ? Tak na takich felach już kupiłem a guma to 235/35/19 takie byly wiec nie zmieniałem
Abmcars1 Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 A ile zaplaciles akcyzy?
Toczi1 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Opublikowano 24 Października 2014 A ile zaplaciles akcyzy? No wiecie troche BYM zaplacił od auta ale wiecie jak to jest
andynl Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 No wiecie troche BYM zaplacił od auta ale wiecie jak to jest Nie wiemy, opowiedz
Toczi1 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Opublikowano 26 Października 2014 No wiecie troche BYM zaplacił od auta ale wiecie jak to jest Nie wiemy, opowiedz Odpowiedzial bym ale czasami mogą byc tu nieporzadane osoby
LukiKRK Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Piękna sztuka, gratuluję nabytku ! Te fele od nowości miałeś ? Co to za guma, bo trochę wąska jak na 19" ? Tak na takich felach już kupiłem a guma to 235/35/19 takie byly wiec nie zmieniałem Jak się na tym jeździ w koleinach czy po dziurach ? Licznik Ci nie przekłamuje prędkości za bardzo ?
Toczi1 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Opublikowano 27 Października 2014 (edytowane) Piękna sztuka, gratuluję nabytku ! Te fele od nowości miałeś ? Co to za guma, bo trochę wąska jak na 19" ? Tak na takich felach już kupiłem a guma to 235/35/19 takie byly wiec nie zmieniałem Jak się na tym jeździ w koleinach czy po dziurach ? Licznik Ci nie przekłamuje prędkości za bardzo ? Oczywiscie na dziurach głebszych trzeba uważac bo jak upieprzysz to wiadomo co sie stanie ... Ale z jazda po koleinach i po mniejszych dziurach to nie ma problemu nawet w miare zawieszenie tłumi. A co z licznikiem to nie wiem bo sie nie zastanawiałem nad tym i nie sprawdzałem (a jak sprawdzic?) Edytowane 27 Października 2014 przez Toczi1
LukiKRK Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Przekłamania prędkości najłatwiej chyba jadąc z GPSem jakimś który pokazuje prędkość. Ustaw auto na tempomacie na jakąś stałą np 100 i porównasz...
andynl Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 GPS też nie jest dokładny więc raczej bym się tego nie trzymał. wjedź na radar to Ci przyślą ile dokładnie jechałeś
gofer86 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 No wiecie troche BYM zaplacił od auta ale wiecie jak to jest Nie wiemy, opowiedz Odpowiedzial bym ale czasami mogą byc tu nieporzadane osoby gratulacje furki
Toczi1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 (edytowane) Ostatnie zmiany w mojej Audi A4 B8 : - Lusterka zewnetrzne podgrzewane - Dostepne funkcje w ukrytym menu - Baterry level - Jasność LED 60% - Tylne lampy LED/NEON 2012 lift - Reflektory przeciwmgielne z funkcja doświetlania zakrętów - Audi Drive Select - Wewnętrzne oświetlenie LED z funkjca podswietlania tła - Przeciwmgielne na LED CREE - Popielniczka AUDI CHROM 8XO864575A Podziekowania dla kolegi WRCLAGUNA Teraz pare zdjątek: Oswietlenie LED CREE przeciwmgielne: LED H11 75 Wat CREE XBD LED Osram Chip FV Lampy tył LED/NEON 2012 LIFT: Wnętrze: Edytowane 10 Lutego 2015 przez Toczi1
Toczi1 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Opublikowano 10 Lutego 2015 Fajnie i jeszcze zdało by stolki inne. i kierę inną Wszystko w swoim czasie może i to nastąpi Narazie jeszcze isofix zrobie i bedziemy mysleć.
Gibons Opublikowano 10 Lutego 2015 Opublikowano 10 Lutego 2015 Jakby co to kiere mam poliftową łamaną dołem skóra gładka/pikowana z multifunkcją. Autko ładne
MakoUSM Opublikowano 11 Lutego 2015 Opublikowano 11 Lutego 2015 Mieszkając w Rzeszowie nie można się wozić golasem Raz w miesiącu trzeba się zameldować u laguny
Rekomendowane odpowiedzi