CzarekJ Opublikowano 17 Grudnia 2014 Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Być może pojawiła się partia wadliwych napinaczy. Ten który miałem zamontowany - INA był za twardy. Przy instrukcyjnej wielkości szczeliny 4mm na napinaczu , naciąg paska był za mocny i "wył" niemiłosiernie. Może po prostu miałem pecha i kupiłem podróbkę. Napisz przy jakiej wielkości szczeliny na napinaczu INA pasek ucichnie. U mnie było to ponad 10 mm i nie wyglądało to fachowo dlatego założyłem stary napinacz.. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez CzarekJ
balmen4 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2015 Wymienione, jakoś poszlo myślę że będzie działać. Kat trzeba było ustawić, bo się przestawil. Wielkie dzięki za pomoc chlopaki:)
mateusz233 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Czy jest możliwość wymiany rozrządu bez ściągania przodu? Najtrudniej chyba odkręcić dolne koło pasowe. Próbował ktoś?
Weso Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Czy jest możliwość wymiany rozrządu bez ściągania przodu? Najtrudniej chyba odkręcić dolne koło pasowe. Próbował ktoś? jest możliwość bez ściagania, ale tak czys iakk trzeba go odkręcić i odchylić inaczej nie da rady pozdrawiam
mnetzimny Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Ktoś wymieniał rozrząd w AVF gdzie jest tłumik drgań na rozrząd bez tłumika drgań ?? Co jeszcze jest do zmiany poza obudową rozrządu ?? zestaw rozrządu to wiem że idzie inny .
Lukasz_N Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Idzie jeszcze inna szpilka do napinacza.
mnetzimny Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 (edytowane) Szpilka do napinacza dawana jest w zestawie rozrządu ?? czy trzeba ją dokupywać z oryginału ?? jeśli dokupywać , to jaki posiada ona numer OEM ?? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez mnetzimny
Lukasz_N Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) W zestawach rozrządu szpilki zwykle nie ma. Zajrzę póżniej do ETKi, to podam Ci numer. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Lukasz_N
Rekomendowane odpowiedzi