Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a no tak na przeciw jest ten stary dom handlowy
zdeniu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a no tak na przeciw jest ten stary dom handlowy były Dom Towarowy CENTRUM
Madas Opublikowano 21 Stycznia 2009 Opublikowano 21 Stycznia 2009 a no tak na przeciw jest ten stary dom handlowy były Dom Towarowy CENTRUM no jeździło się tam i do Podkowy ale to były czasy
PABLO Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zawsze mówiłem że dobrą mają tą choinkę
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zawsze mówiłem że dobrą mają tą choinkę sam ją tam kiedyś zasadziłem jak byłem mały :gwizdanie:
zdeniu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zawsze mówiłem że dobrą mają tą choinkę sam ją tam kiedyś zasadziłem jak byłem mały :gwizdanie: i to jest właśnie największa kupa lepiej by było jakby była tam zasadzona niestety co roku jest jakieś spore drzewo wycinane aby postawić na święta na placu
Madas Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zawsze mówiłem że dobrą mają tą choinkę sam ją tam kiedyś zasadziłem jak byłem mały :gwizdanie: i to jest właśnie największa kupa lepiej by było jakby była tam zasadzona niestety co roku jest jakieś spore drzewo wycinane aby postawić na święta na placu kto wyciął moją choinkę ..zaraz zbieram ekipe i śmigamy na bitwe ... YKK , PABLO śmigamy na wojne
zdeniu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zawsze mówiłem że dobrą mają tą choinkę sam ją tam kiedyś zasadziłem jak byłem mały :gwizdanie: i to jest właśnie największa kupa lepiej by było jakby była tam zasadzona niestety co roku jest jakieś spore drzewo wycinane aby postawić na święta na placu kto wyciął moją choinkę ..zaraz zbieram ekipe i śmigamy na bitwe ... YKK , PABLO śmigamy na wojne proponuje śmigaj do łóżeczka spać
Dev Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2009 mnie w środę nie bedzie :no: :no: "zdechła" uszczelka na kolektorze ssącym i klamot pierdzi jak stara d*pa :polew:
zdeniu Opublikowano 24 Stycznia 2009 Opublikowano 24 Stycznia 2009 mnie w środę nie bedzie :no: :no: "zdechła" uszczelka na kolektorze ssącym i klamot pierdzi jak stara pupa :polew: przyjedź posłuchamy jak pierdzi stara pupa i naprawimy
miszczu_21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Sebek mnie oczy nie myla ?? to twoja audiczka?? to ty przywaliles??
miszczu_21 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 No to wyrazy wspolczucia dobrze ze nikomu nic sie nie stalo. A tego kierowce mercedesa bezmoga to za jaja powiesic. Powodzenia w naprawach i szybkiego powrotu furki do stanu uzytecznosci czego nie mozna powiedziec o polowce. VW zawsze byly slabe na uderzenia dlatego teraz jest OOOO Pozdrowienia
spawacz5 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Dzieki Nie na ten, ale na następny poniedziałek powinien być gotowy
pproniuk Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 spawacz5 ostatnio narzekał, że cisza tutaj (Zdeniu też), więc trzeba coś napisać Może robimy zakłady, czy spawacz5 zdąży z naprawą wozu do spota dnia : 11 luty 2009 ? devastation jest sceptyczy z tego co pamiętam
Rekomendowane odpowiedzi