spawacz5 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 potwierdzam [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 22:46_________________________________________________Żyjecie?
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 co to za życie co się stało pewnie piwa brakło
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 co to za życie co się stało pewnie piwa brakło a Ty co tu robisz Tomek ?? nie na spocie ??
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 co to za życie co się stało pewnie piwa brakło a Ty co tu robisz Tomek ?? nie na spocie ?? wczoraj był
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 kurce przeciez dzisiaj czwartek tobie widzę piwa na pewno nie brakło :gwizdanie:
Kocky Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 kurce przeciez dzisiaj czwartek tobie widzę piwa na pewno nie brakło :gwizdanie: chyba nie tylko piwa... skoro jeden dzień z życiorysu uciekł :gwizdanie:
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 kurce przeciez dzisiaj czwartek tobie widzę piwa na pewno nie brakło :gwizdanie: no piwa to mam w lodówie jeszcze kilka sztuk ale nie wiem czemu myślałem że dzisiaj środa
spawacz5 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Jutro o 8:30 rozpoczyna sie klepanie mojego kochanego Kibla Będzie przód od S4, pomalowana dokładka tylnego zderzaka, pełnowymiarowe, prawe lusterko i jak dobrze pójdzie to progi i dolne listwy drzwiowe od S4 Przez zasraną belke przednią mam opóźnienie i nie wyrobie sie raczej przyszłego spota na 100% sie nie wyrobie... Ale wóz będzie czad !! Panowie z 3miasta, nie żebym był jakiś niegościnny, ale troche tu śmietnik robicie... :gwizdanie: Zdeniu, nie łam sie!!
Dev Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 i co z naszym zakładem??????? mówiłem ze psu w d......e a nie dasz rady zrobic auta na nastepną srode za dużo przerabiam takich tematów aby nie wiedziec co piszę
spawacz5 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 A idź Ty.. Gdyby nie ta belka bym wygrał... :gwizdanie: No ale kit z tym
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Panowie z 3miasta, nie żebym był jakiś niegościnny, ale troche tu śmietnik robicie... :gwizdanie: nie chciałeś być niegościnny,a wyszedłeś na .... PS.a tu się pisze tylko na jakis konkretny temat nie odpowiadaj,to było pytanie retoryczne :gwizdanie:
pproniuk Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ....a po prostu zwrócił uwagę. Takie rzeczy to chyba raczej na PW.
zdeniu Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Panowie z 3miasta, nie żebym był jakiś niegościnny, ale troche tu śmietnik robicie... :gwizdanie: nie chciałeś być niegościnny,a wyszedłeś na .... PS.a tu się pisze tylko na jakis konkretny temat nie odpowiadaj,to było pytanie retoryczne :gwizdanie: nie przejmuj się nimnerwowy chłopak jest, w końcu rozpierdaczył niunie piszcie ile wlezie, może dzięki Wam coś się będzie tu działo bo miejscowe chłopaki to jakieś sztywne są, nie raz prosiłem o aktywność o spamowanie ale jakoś widzę że nie ma z kim gadać no i opadły mi grabie i mi też już się nie chce
Madas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Panowie z 3miasta, nie żebym był jakiś niegościnny, ale troche tu śmietnik robicie... :gwizdanie: :shocked: poważnie to mówisz ??
Tomeks Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Panowie z 3miasta, nie żebym był jakiś niegościnny, ale troche tu śmietnik robicie... :gwizdanie: :shocked: poważnie to mówisz ?? zdeniu już wyjaśnił jest ok
spawacz5 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Dobrze, poniosło mnie i palnąłem głupote, ale mam urwanie głowy w związku z "odbudową" Audicy... Liczę na wyrozumiałość
Rekomendowane odpowiedzi