jarko Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 Dawaj foty, nie wstydź się naród oceni :gwizdanie:
spawacz5 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja....
Dev Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja.... ja tam swojego nie myję przy obecnym powszechnym niedoborze wody na swiecie modne jest jezdzenie brudnym autem
jarko Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja.... No to czekam na foty Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja.... ja tam swojego nie myję przy obecnym powszechnym niedoborze wody na swiecie modne jest jezdzenie brudnym autem Będzie tak naturalnie
Dev Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja.... No to czekam na foty Oooo, a mój Kibel umyty.... Dziś będzie sesja.... ja tam swojego nie myję przy obecnym powszechnym niedoborze wody na swiecie modne jest jezdzenie brudnym autem Będzie tak naturalnie taaaa.... aż mchem porośnie :polew: :polew:
spawacz5 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do sesji to jednak poczekam aż progi od S4 zamontuje. Do 28 lutego sie wyrobie
Dev Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do sesji to jednak poczekam aż progi od S4 zamontuje. Do 28 lutego sie wyrobie tego roku ???? :polew: przestań obciążać tego klamota niepotrzebnymi kilogramami bo za chwilę bedzie przyspieszał jak 1.6 :polew: :polew: rób turbinę, zobaczysz jak sie smiga gdy jest 100% sprawna
Madas Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 co tam u Was w regionie ??...właśnie wróciłem z chaty od mamki..... byłem od czwartku ....
LUCAS Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Co do sesji to jednak poczekam aż progi od S4 zamontuje. Do 28 lutego sie wyrobie ... bo za chwilę bedzie przyspieszał jak 1.6 to do mnie jakas żaluzja ??? :>
Dev Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Opublikowano 21 Lutego 2009 zadna aluzja ale niebawem bedziesz mógł podac sobie ręke z Sebą
LUCAS Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ja tam założe turbo albo i dwa, kompresor, dorzucę ze dwie naklejki tjuningowe i koncowke wydechu i wtedy zobaczycie hehe...
spawacz5 Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Kupiłem skóre do Audi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) Czarna, stan BDB, fotele kubełkowe z poduszkami (nie podłącze oczywiście), kanapa, boczki, podłokietnik. Ale jestem szczęśliwyyyy
Dev Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Kupiłem skóre do Audi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):) Czarna, stan BDB, fotele kubełkowe z poduszkami (nie podłącze oczywiście), kanapa, boczki, podłokietnik. Ale jestem szczęśliwyyyy ile dałeś? :>
Dev Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 w bardzo ładnym stanie, a nie widziałes czy mieli takie fotele jak do mnie? szukam środkowego zagłówka
spawacz5 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Nie[br]Dopisany: 22 Luty 2009, 20:52_________________________________________________Części nadwozia z laminatu to największe gówno jakie może być. "Progi S4" wracają do sprzedającego
zdeniu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Części nadwozia z laminatu to największe gówno jakie może być. idealne do kupy a tak poważnie to co z nimi nie tak
spawacz5 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Krzywe, pofalowane, cienkie jak papier, listwy wklesle od środka (ciężko zamontować). Ogólnie sie za głowe złapałem z lakiernikiem jak to zobaczyłem. Wysłałem stosownego maila do tej firmy i ten szajs już jest na poczcie. 405zł za takie coś..... Odpuszczam sobie te progi i kupuje komplet amortyzatorów i tu mam już problem. Mam 1BE i cieżko o amortyzator do tego, ale to pomęcze Cie Zdeniu na gg albo w Tanixie (tam mi nie uciekniesz )
zdeniu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 ale to pomęcze Cie Zdeniu na gg albo w Tanixie (tam mi nie uciekniesz ) a ja teraz mam wyje..ne i siedze w domku chory więc możesz mnie dorywać ale w przyszłym tygodniu
Rekomendowane odpowiedzi