mydlo Opublikowano 2 Października 2008 Opublikowano 2 Października 2008 Moze co niektorych (a wlasciwie wiekszosc) jesienne przesilenie dopadlo i mega len Nie ma się co oszukiwać. W 3-m też tak na początku było, ale teraz po mału coś się rusza. To po prostu zależy od ludzi. No i powiem jeszcze że pomysł z regularnością spotów daje efekt. Także działajcie A pomysł spotu w Lęborku jak najbardziej trafny.
GILI Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Wystarczy wciągnąć dziewczyny na spotkania i nie ma problemu z ilością.Tylko gdzie one są...
LUCAS Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Male info na poczatek, zmienilem nicka bo jakos nie pasi mi jak mnie ktos po nazwisku ten teges Co do srody to bede ja + moja kobialka... zapalona milosniczka A4 . Kurcze, mam nadzieje, ze sie zbierzemy porzadnie i na placu pojawi sie troche furek.
zdeniu Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 ja będę napewno mam nadzieję że ktoś sie jeszcze poza nami odezwie i przyjedzie
LUCAS Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Panowie, przypominam ze dzis spocik na Pl. Zwyciestwa o 20.00. Ladnie sie ubierzcie i umyjcie autka bo bedziemy sesje zdjeciowa robic. Tak sobie pomyslalem, ze fajnie by bylo zrobic kilka zdjec naszych furek i potem wstawic na forum tudziez zatrzymac do wlasnego archiwum. Licze na Was, do zobaczenia,
Klawik Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Ja planowałem dziś wpaść niestety niunie mam w warsztacie ;/ Ale pozytywnie widzę że wszystko zaczyna nabierać rozpędu:) Jak tylko odbiorę furkę z warsztatu to pojawie się spociku
zdeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Licze na Was, do zobaczenia, Liczymy na Was dawać dawać nie ociągać się [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 18:29_________________________________________________ Ja planowałem dziś wpaść niestety niunie mam w warsztacie ;/ Ale pozytywnie widzę że wszystko zaczyna nabierać rozpędu:) Jak tylko odbiorę furkę z warsztatu to pojawie się spociku wielka szkoda ale mam nadzieję ze w nastepną środę dasz rade w zeszłym tygodniu miszczu_21 miał awarie, liczę że dziś wpadniesz [br]Dopisany: 08 Październik 2008, 19:11_________________________________________________no i się Pany nie popisaliście ale mam nadzieję że w końcu znajdziecie odrobinkę czasu i zdecydujecie się na spotkanko
mydlo Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zdeniu to co z tym spotem "Lęborskim"???
zdeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Zdeniu to co z tym spotem "Lęborskim"??? a co ma być jak będzie to zajadę
mydlo Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 no ktoś tam rzucił hasłem że by 3-m spotkało się ze słupskiem mniejwięcej w połowie drogi - w Lęborku
zdeniu Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 no ktoś tam rzucił hasłem że by 3-m spotkało się ze słupskiem mniejwięcej w połowie drogi - w Lęborku no widzisz jacy tu sa zapaleńcy rzucił hasłem i zniknął
LUCAS Opublikowano 9 Października 2008 Opublikowano 9 Października 2008 Po pierwsze... wstyd mi razem ze zdeniem za caly slupsk i okolice... Zeby tylko nas dwoch sie zbieralo na spocikach to skandal... ale bedziemy twardzi i co srode o 20 na plac bedziemy zjezdzac. Druga sprawa co do leborka to ja jestem za, mozna sie wybrac tylko niech ktos poda konkretny termin, bo musze jakos sobie rozne sprawy poustawiac, zeby dac rade przyjechac.
zdeniu Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 no i nadal nikogo chętnego nie widać brak zainteresowanych aż dziw że wszyscy tacy nieśmiali ale jaja no nic ja będę czekał aż może jakiś się odważy [br]Dopisany: 14 Październik 2008, 18:13_________________________________________________no i cóż nawet nie chce się komentować
Klawik Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Ja już mam od dzisiaj niunie Więc w następną środę pojawiam się na spociku na 100% Trochę mnie jeszcze boli koszt jej naprawy... ale cóż... Na spocik nie zdążyłem bo dopiero o 1.00 w nocy byłem w Ustce...
zdeniu Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 będzie miło i mam nadzieję że top nie jest tylko pusta deklaracja wczoraj niestety nikt się nie odważył (tragedia )[br]Dopisany: 16 Październik 2008, 15:23_________________________________________________no i nadal nic się nie dzieje
Klawik Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 :wallbash:k**wa ja znów stoje w warsztacie... zaczyna mnie dobijać ten samochód... zdeniu powiedz mi czasem nie studiujesz w Ustce zaocznie??
zdeniu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 :wallbash:kurfa ja znów stoje w warsztacie... zaczyna mnie dobijać ten samochód... zdeniu powiedz mi czasem nie studiujesz w Ustce zaocznie?? ani czasem ani częściej PS. szkoda że w zeszłą środę zapomniałeś się odezwać
LUCAS Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 Jarek, zjawiam sie we srode... az dziw, ze mnie z firmy na szkolenie nie wysylaja ale micha mi sie cieszy... Do zobaczenia we srode zatem, pozdro. A reszta niech nie dusi komarow w domu tylko ruszy tylkii i sie zjawi na placu.
zdeniu Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 powiem szczerze że nie iwme czy mi sie będzie chciało ruszyc dupe skoro tyle osób sie kiedyś zadeklarowało i zostałem po prostu olany
LUCAS Opublikowano 27 Października 2008 Opublikowano 27 Października 2008 no to teraz ja sobie sam na kogos poczekam hehe. Tak czy inaczej bede, posiedze, muzyczki poslucham a nuz ktos sie zjawi.
Rekomendowane odpowiedzi