qwertp Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 ale samolot odleci z Okęcia komuś
LUCAS Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a to juz inna sprawa... usprawiedliwione:)
zdeniu Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 łojeju znów ktoś się odezwał no no no to może coś z tego będzie
LUCAS Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zdeniu, widzialem dzisiaj Twoja bryke pod Podkowa. Fajne masz... kolpaki
spawacz5 Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 około 18:00 widziałem A4 parkujące w Galerii Słupsk. Ja stałem z kolegą i starałem sie wyciągnąć żarówkę stopu, która mi wpadła do reflektora Cholerstwo tak sie ustawiło, że musiałem brać wóz na podnośnik żeby mieć przechył Po 20 minutach wyjąłem, zamontowałem i odjechałem, a Audi z klubowymi ramkami zostało. Jeśli ktoś mnie kojarzy niech da znać
zdeniu Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zdeniu, widzialem dzisiaj Twoja bryke pod Podkowa. Fajne masz... kolpaki nie jest to możliwepo pierwsze nie byłem dziś pod podkową po drugie kołpaki to wieś tuning którego nie toleruje
LUCAS Opublikowano 22 Listopada 2008 Opublikowano 22 Listopada 2008 kurcze, to w takim razie jest jakis gosc w slupsku, ktory ma czarna a4 w avancie z podobnymi bardzo numerami... pierwsze trzy i kolejne dwie byly identyczne z Twoimi, pewnie stad pomylka...
Madas Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 ja tam frekwencja u Was na spotach ....polepszyła się??
zdeniu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 ja tam frekwencja u Was na spotach ....polepszyła się?? nic a nic
Madas Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 wielka szkoda u nas wielki bum jest ze spota na spot coraz lepiej np ostatnio na wyjazdowym były 22 auta :gwizdanie:
zdeniu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 wielka szkoda u nas wielki bum jest ze spota na spot coraz lepiej np ostatnio na wyjazdowym były 22 auta :gwizdanie: to świadczy o ludziach widać u nas są jacyś niedojrzali bojący się życia
Madas Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 ale zanim byłem w klubie wpadało 5-6 aut góra tak opowiadali więc trzeba było to rozruszać i zachęcić ludzi....np pisz do wszystkich nowych zaproszenie na PW u nas to się sprawdza ,znajomki z Zielonej Góry wkładli ulotki z info klubu za szyby i też dało to efekt.....
zdeniu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 ale zanim byłem w klubie wpadało 5-6 aut góra tak opowiadali więc trzeba było to rozruszać i zachęcić ludzi....np pisz do wszystkich nowych zaproszenie na PW u nas to się sprawdza ,znajomki z Zielonej Góry wkładli ulotki z info klubu za szyby i też dało to efekt..... stary nie ma osoby która się rejestruje z moich okolic abym nie zapraszal zrozum że ludzie zachowują się jak dzikusy, na kilkadziesiąt takich PW nikt nie odpisał że ma to w pupie poza tym stary jakie spoty jak tutaj żaden nie ma jaj aby odezwac się na forum , każdy tylko posta w przywitaniu wali i koniec aż dziw że tacy ludzie wzieli tyle odwagi aby się zarejestrować
LUCAS Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 sam przed ostatnim spotem wyslalem PW do 8 osob, ktore zagladaly i napisaly przynajmniej jednego posta od poczatku listopada... dostalem jedna odpowiedz, odmowna co prawda, ale odpowiedz. Przykro sie robi, ale jestesmy twardzi... Smieszne, jest to, ze chlopak siostry mojej dziewczyny wpadl do nas ostatnio i tak mu sie spodobala idea spotow, ze swoim mietkiem chce przyjezdzac... a w temacie A4 cisza, jakby audikow w slupsku nie bylo...
Madas Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 brak słów szkoda Was jednym słowem może kiedyś będzie lepiej :gwizdanie:
zdeniu Opublikowano 23 Listopada 2008 Opublikowano 23 Listopada 2008 brak słów szkoda Was jednym słowem może kiedyś będzie lepiej :gwizdanie: pozostaje jedynie nadzieja że nastąpi w tym rejonie szybka ewolucja i dzikusy zaczną mieć cechy ludzie umożliwiające im kontakt z innymi osobnikami
spawacz5 Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Wybiera sie ktoś jutro o 20:00 pod ratusz?
LUCAS Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 2 (slownie DWIE) A4 beda z pewnoscia... moze 3 jak nowy kolega Arek tez przyjedzie
jarko Opublikowano 25 Listopada 2008 Opublikowano 25 Listopada 2008 Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY
zdeniu Opublikowano 26 Listopada 2008 Opublikowano 26 Listopada 2008 no Pany ja będę Serdecznie zapraszam Wszystkich na zakupy BLUZY POLARY a co to ma znaczyć, co to bazar siakiś cy co
Rekomendowane odpowiedzi