kamilus Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 jak kupisz te monoblocki bedzie kozacko skoro gwerty sie nie odzywa, wybor z lampami dobry. W sumie to co teraz tyle, ze w czerni
luty2502 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jaki rozmiar?i wzór? Tych kółek bd wrzucal
Tyrath Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Brawo, nie ma nic gorszego niż tjunink w b5. Ja moją powoli też ratuję trzymam kciuki, obserwuję i czekam na ciąg dalszy
rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Monoblock Audi 18 et 40 7,5J. Sa w ori kolorze ale bede malowac na czarny polysk. Zdjecie wrzuce jak odbiore jutro i bede pewny ze je mam
Kowi87 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Monoblock Audi 18 et 40 7,5J. Sa w ori kolorze ale bede malowac na czarny polysk. Zdjecie wrzuce jak odbiore jutro i bede pewny ze je mam to Winter A8, mylnie określane jako monoblocki, a to całkiem inna felga, szkoda że są wąskie bo łatwo spierdzielić efekt źle dobraną oponą, mysle ze najlepiej by tam siadła 205/35, albo 205/40.
rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 no tak to są A8 a monoblock to raczej nie nazwa felgi tylko nazwa pomocniczna w opisie felgi. Opony 225/40 albo 215/40 na mniejszy profil nie pójde ze względu na nasze drogi. Jak się za bardzo schowa zawsze dystans można założyć
Kowi87 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 to nie chodzi czy sie schowa czy nie, tylko nawet fajna felga moze być skrzywdzona balonem, a tutaj 7,5cala + opona 225/40 będzie strasznym balonem i wizualnie zmniejszy tą felge żeby tutaj naciag zrobic trzeba zakładać opony z kolażówki co beznadziejnie wygląda jadąc za autem moim zdaniem odpowiednia opona do tej felgi by to jeszcze jakos grało a to balon
rysland Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki za rade, ale jednak zostane przy 215. Nie będzie to źle wyglądało a z racji że auto jest do jazdy częstej i codziennej a nie tylko na spoty, nie zdecyduje się na mniejszy profil.
kamilus Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 205/40 jest idealnie do tego modelu felgi. 215 bedzie dla Ciebie kompromisem, wiem o co ci chodzi ( Mysłowice nasze piekne ) kwestia tez jakiej marki opony kupisz, pirellki zawsze jakies zawyzane mialy te rozmiary przez co opona wydawala sie bardziej balonowata (widziales u mnie) a bridzstony tak jakby byly bardziej naciagniete.
rysland Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 to nie chodzi czy sie schowa czy nie, tylko nawet fajna felga moze być skrzywdzona balonem, a tutaj 7,5cala + opona 225/40 będzie strasznym balonem i wizualnie zmniejszy tą felge żeby tutaj naciag zrobic trzeba zakładać opony z kolażówki co beznadziejnie wygląda jadąc za autem moim zdaniem odpowiednia opona do tej felgi by to jeszcze jakos grało a to balon Jednak zdecydowałem się na 205/40 Kowi87 , orientujesz się może jakie dystanse wstawić dodatkowo żeby wypchać koło ale żeby nie wyszła poza obrys ; 6mm , 10mm czy 15mm ? Felgi kupione, poszły do malowania na czarny połysk, zakładam na wiosne (daj bóg jak najszybciej )
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolego koło zacne mi też się one podobają ale na czarno jak je pomalujesz to zlejesz je i zginą bo w tym kolorku są zacne
rysland Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) zawsze felgi malowane na czarno giną i wiem na co się pisze, ale poczekaj na efekt końcowy na czerwonym aucie przy czarnym froncie, powinno być nieźle p.s. myślałem też o całkowitej polerce ale samochodem dziennie pokonuje stosunkowo dużo kilometrów i nie zawsze byłby czas na pielęgnacje Edytowane 13 Stycznia 2015 przez rysland
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 ja wolałbym je zobaczyć w tym kolorze co są teraz a tak w ogóle to je przymierzałeś na auto w tym ori kolorze na auto powiem ci założyc trzeba bylo na auto przed malowaniem a jedyn jeśli bym pomalował to wcięcia tych felg żeby był efekt większych
rysland Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 nie przymierzałem na auto bo wypadałoby z oponami przymierzyć a założyć opony, potem ściągać i zaś zakładać to są koszta, małe bo małe ale zawsze są. Wiem jak wyglądają te na aucie bo już nie jedno Audi na tych felgach widziałem i wyobraźnia mówi że zdecydowanie lepszy będzie czarny połysk pasował w tym zestawieniu
chudy30 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 kolo nie jest małe tylko teraz to już je w ogóle pomniejszy
rysland Opublikowano 13 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2015 bez przesady na 15 nie będą wyglądać. Zaloże, wtedy ocenimy
kamilus Opublikowano 13 Stycznia 2015 Opublikowano 13 Stycznia 2015 zobaczymy co wyjdzie na glebie bedzie dobrze, jeszcze jak dystans wpadnie bedzie git
rysland Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2015 Lampy oklejone pomarańczową folia, zakładam wszystko w poniedziałek i potem w tyg zamontuje jeszcze dwuwłóknowe żaróweczki.
kamilus Opublikowano 20 Stycznia 2015 Opublikowano 20 Stycznia 2015 spodziewalem sie duzo gorszego efektu na dzielonej lampie a wyszlo zacnie. Ciekaw jestem jak to bedzie po spasowaniu lamp
rysland Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2015 Felgi odebrane z lakierni, dekielki zamówione, czuje niezły efekt !Teraz tylko czekać na wiosne..
Rekomendowane odpowiedzi