Wojciech Melnik Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam mam taki nie typowy problem. Wymieniłem kawałek węża wody od instalacji LPG bo był dziurawy i uciekał płyn. Wstawiłem nowy waz i teraz mam problem bo nie leci mi cieple powietrze do kabiny tylko bucha zimne Przed zabiegiem wszystko było ok. Odpowietrzałem układ ale nic to nie daje Wskazówka na 90c i cały czas zimno. Co to może być ? Staram się mało jeździć żeby nie przegrzewać silnika
Dev Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 10 minut temu, Wojciech Melnik napisał: Witam mam taki nie typowy problem. Wymieniłem kawałek węża wody od instalacji LPG bo był dziurawy i uciekał płyn. Wstawiłem nowy waz i teraz mam problem bo nie leci mi cieple powietrze do kabiny tylko bucha zimne Przed zabiegiem wszystko było ok. Odpowietrzałem układ ale nic to nie daje Wskazówka na 90c i cały czas zimno. Co to może być ? Staram się mało jeździć żeby nie przegrzewać silnika nic mu się nie stanie przejedź się nim na większych obrotach, gdzieś jest banka powietrza, musi ja przepchnąć
Wojciech Melnik Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Właśnie jeżdżę już drugi dzień i nic. Jak dam jej w d*pę to idzie cieple powietrze ale myślę ze to z silnika ;/
Dev Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 13 minut temu, Wojciech Melnik napisał: ale myślę ze to z silnika ;/ a skad ma byc ? daj mu w d.... i się.odpowietrzy
Wojciech Melnik Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 (edytowane) 7 godzin temu, Dev napisał: a skad ma byc ? daj mu w d.... i się.odpowietrzy I do tego dziwne zbiornik gdzie jest płyn chodnicy jest cały zimny chyba tak nie powinno być ? Bo się dawać mu w d*pę żeby gdzieś pompa wody mi się nie rozsypała albo rozrząd nie mówiąc już o silniku tak mnie straszono żebym wcale nie jeździł autem żeby go nie przegrzać ? Nie ma obiegu plyn chodnicy nie wraca chyba powrotem do zbiornika ? Tzn ze jest zapowietrzony ? Edytowane 24 Grudnia 2017 przez Wojciech Melnik
Dev Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Skoro zmieniłeś tylko jeden przewód a wcześniej wszystko było w porządku to nie ma innego powodu że nie masz ogrzewania tylko zapowietrzony układ. jedz na jakaś obwodnice czy inna dobra drogę to rozpędz go do 120-150km/h i przytrzymaj 2-3minuty weź ze soba banke z G12 bo na pewno wyskoczy Ci info o niskim stanie plynu po takiej jezdzie
Rekomendowane odpowiedzi