Skyliner89 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 (edytowane) Witam. Czy jest możliwy odbiór osobisty przesyłki kurierskiej w odziale?Wróciłem późno z pracy i kurier nie zastał mnie w domu. Poza tym w pracy nie mogłem odebrać tel.Pozdrawiam Edytowane 10 Października 2014 przez Skyliner89
Arkadiush Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Witam. Czy jest możliwość odbiór osobisty przesyłki kurierskiej w odziale? Wróciłem późno z pracy i kurier nie zastał mnie w domu. Poza tym w pracy nie mogłem odebrać. Pozdrawiam kolego możesz odebrać tylko musisz zadzwonić do siedzimy firmy i zapytać się czy w sobotę jeżdżą. Niektórzy pracują w soboty
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Nie ważne czy jezdza czy nie. Ważne jest aby oddział byl czynny. Musisz mieć nr przesylki
Kazik123 Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 ja kilka razy jechałem na rampę po przesyłkę
amaradaar Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 zadzwoń i poproś by leżała w oddziale i odbierasz
Skyliner89 Opublikowano 10 Października 2014 Autor Opublikowano 10 Października 2014 Dzięki Panowie za pomoc
soolek Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Zadzwoń, może przywiozą Ci raz jeszcze w innych godzinach, w innym dniu. Kurierzy często mają płacone za stopa, czyli za dostarczenie a nie za próbę dostarczenia, więc kurier się dostosuje.
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Wątpię żeby ktos chcial robic to w sobote, maja wyebane
soolek Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Ale pytanie nie było o sobotę. Sobota to raczej marna szansa nawet na odbiór osobisty, bo często nawet infolinie w sobotę pracują w okrojonym składzie.
Dev Opublikowano 10 Października 2014 Opublikowano 10 Października 2014 Jak oddzial jest czynny to bez problemu odbierzesz paczke
mariuszsmietana Opublikowano 11 Października 2014 Opublikowano 11 Października 2014 Jezeli chodzi o przesylke w sobote to.... oddawalem ostatnio w STREFIE PACZKI DPD przesylki i za dostarczenie w sobote byla doplata 5zl.
Góral65 Opublikowano 24 Października 2014 Opublikowano 24 Października 2014 Nie wiem jak to firma ale w większości firm jest tak że kurier ma podjąć dwie próby doręczenia, było jakieś info na powiadomieniu?, często tak bywa że w soboty nie jest możliwy odbiór przesyłek za pobraniem (kasy nieczynne)
Rekomendowane odpowiedzi