Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Narciarstwo SKI-maniacy wszystko o sportach zimowych :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jak co to mam obcykane całe czechy i polskę, daje na desce

o tot to sie przyda jesli zima będzie taka jak rok temu :facepalm: ile ja się najeździłem żeby śnieg znaleźć :grin: jedynym ratunkiem były czechy...

Opublikowano

Jak co to mam obcykane całe czechy i polskę, daje na desce

o tot to sie przyda jesli zima będzie taka jak rok temu :facepalm: ile ja się najeździłem żeby śnieg znaleźć :grin: jedynym ratunkiem były czechy...

Tak w czechach był śnieg, ale generalnie słabo poza stokami.

Co z czech polecasz oprócz spinderowego młynu?

Opublikowano

Jak Czechy to:

Rokytnice nad Jizerou, Jańskie łaznie :)

Opublikowano

Wlasnie fakt ze polowa to polacy zniecheca mnie do wyjazdu do livigno ;-)

Z fajniejszych miejscowek blizej to Cerna Hora w Czechach. Duzo lepsze warunki niz w PL (moze nie noclegowo bo tam jeszcze gleboka komuna) ale trasy i brak kolejek do wyciagow wygrywaja z kazdym miejscem w PL. Ostatni wyjazd ogarnalem za 1100-1200zl 7dni full z przejazdem i skipassem. Za okolo 1600-1700zl mozna znalezc nocleg 7dni ze skipassem w val di sole.

Chopoku nie polecam.

Duzo zalezy od terminu wyjazdu i ilosci osob.

Opublikowano

Buba to mega, oczywiście w tych pieniążkach 1200zł brutto łapałeś się w okresie skipass free?

Mnie Livigno bardzo odpowiada, pewnie dlatego że niewiele widziałem ale stoki - bajka, ceny w knajpach - bajka z uwagi na strefę bezcłową, nawet paliwo na miejscu jakby kto leciał autem około 4,2zł 1litr z uwagi na strefę bezcłową:)

Opublikowano

1200 wychodzilo za tydzien w Czechach - Janskie Laznie z przejazdem z Wawy.

W zeszlym roku val di sole 2200 full z przejazdem eska (zarcie bralem ze soba)

Oba wyjazdy sam w calosci ogarnialem dla ok 6-10 osob

W styczniu jade zbadac szwajcarie ze wzgledu na snowparki ale to juz z biurem podrozy. Jak na razie koszta za apartament 8 osobowy 130m2 2400 nocleg+przekazd+skipass. Reszta wyjdzie w praniu ale podobno szwajcaria nie jest tania. Zobaczymy bo mi akurat nie zalezy na tym tylko na stokach. Moge przez tydzien czekolade zrec :-D

W val di sole mam miejscowke gdzie wychodzisz z pokoju na taras, ubierasz sprzet i jestes w polowie stoku. W ciagu dnia mozesz w kazdej chwili podjechac i wejsc do mieszkania. Zero dojazdow i biegania do busow.

Opublikowano

ja w tym roku złapałem w livigno za 1550zł brutto 7 dni w hotelu z wyżywieniem śniadania obiadokolacje parking sauna wifi w cenie :)) od osoby

nie byłem nigdzie na wakacjach to przynajmniej będzie białe szaleństwo :)

Opublikowano

A skipass i dojazd?

Opublikowano

dojazd jakoś wykombinuje a skipass trza będzie kupić. Wypadnie przynajmniej całe wyżywienie.

Opublikowano

A w Alpach dzisiaj w nocy padał ostro śnieg :naughty:

Opublikowano

Nie wiem jakie ceny w tym roku ale w zeszlym za 7dni bylo co ok 240euro. Dojazd trzeba liczyc ok 400-450 zl od osoby przy 5 osobach w aucie.

Opublikowano

Jak jeździcie do tego Livigno? Przez Bolzano? Czy droga 180 jest przejezdna w zimie?

Opublikowano

Tego nie przewidzisz. Wyjezdzasz z PL i jest przejezdna a pozniej okazuje sie ze nagle nie bo nagle dowalilo sniegu. Moj kumpel kiedys stal 8h bo nie dalo sie dojechac. Dowozili im paliwo i cieple napoje :-)

Opublikowano
  • Autor

Jak Czechy to:

Rokytnice nad Jizerou, Jańskie łaznie :)

dokładnie tylko tam latam i jest spoko blisko tanio i nocne jazdy

jak cenowo wychodza skipassy w Livigno ?

Opublikowano

Wejdz na strone i sprawdz ;-)

Opublikowano

jak cenowo wychodza skipassy w Livigno ?

215 euro bodajże w tym roku :(

Opublikowano

Niestety takie ceny. Jest opcja skipass free ale odradzam bo juz malo sniegu jest a ten co jest jest kiepski do jazdy.

Opublikowano
  • Autor

drogo nie drogo w zakopanym tez płaciłem około 90pln za 6h jazdy czyli na jedno wychodzi :wink: a jak chciałem zmienic stok to trzeba nowy karnet wiadomo

Edytowane przez fafnasty

Opublikowano

drogo nie drogo w zakopanym tez płaciłem około 90pln za 6h jazdy czyli na jedno wychodzi :wink: a jak chciałem zmienic stok to trzeba nowy karnet wiadomo

nie porównuj zakopanego do dolomitów czy alp ;)

Opublikowano
  • Autor

warunki to całkiem inna bajka ale ceny prawie te same czyli po co przepłacać jak mozna latac po alpach :D

w tym sezonie nadszedł czas na nowe buty :naughty: spory mam dylemat teraz tyle tego narobili jakies podpowiedzi osobiste??? flex od 120 ale nie betony do profi zjazdów ;)