Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Narciarstwo SKI-maniacy wszystko o sportach zimowych :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dawaj dokładne info ceny lokalizację itp pewnie innym się przyda ;-)

Opublikowano

Wszystko jest podpięte :wink: Co sobie przypomnę, to zaktualizuje posta. Na przykład to, ze za gulaszowa z dwiema bułkami i lemoniada trzeba dziewięć euro na stoku zapłacić :whistling:

Edytowane przez griga-st

Opublikowano

2015-01-23170341_zps43456763.jpg

Silent Hill na Soszowie. :whistling:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jak tam warunki w górach?

może wybiorę się w jakiś słoneczny dzień przewietrzyć dechy......

Opublikowano
  • Autor

Dolnośląskie i czeskie bardzo spoko warunki

Edytowane przez fafnasty

Opublikowano

Karpacz warunki rewelacyjne, ale 2 czasami 3 z 8 wyciagów to duży minus

Opublikowano

W czwartek jade do Peca to ci powiem :wink:

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi Ci o Pecu w Czechach to warunki są rewelacyjne latam tam co niedzielę

Edytowane przez fafnasty

Opublikowano

Bede w weekend :-)

Opublikowano

Panowie jak warunki w naszych górach? Okolice zakopanego mnie interesują. Jade z kobitą na weekend i nie wiem czy jest sens zabierać narty

Opublikowano

Wróciłem z krótkiego wypadu na Achensee na pograniczu A/D. Ośrodek nazywa się Christlum. Ciekawostka jest to, ze preperuja tak śnieg, ze nawet po południu stoki nie są zryte jak po stadzie dzików. Pomimo +7 stopni w dzień. :)

http://www.christlum.at/

vi8eurod.jpg

572nio4s.jpg

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzeję kotleta, ktoś wybiera się w nasze góry ? warunki po troszku się poprawiają :)

Ja planuję na dniach podjechać tutaj, blisko z Kato :)

http://www.czarnygron.pl/

Opublikowano

Ja jezdzilem juz na gondoli w swieradiowie powiem tak snieg sztuczny i troche oblodzen,ale dzis syplo swierzutkim sniegiem wiec sobote chyba znow zalicze

Opublikowano

Siedze w bialce na urlopie, wszedzie bialo i grubo na minusie, armatki sniezne pracuja 24/h i robia sie naprawde fajne warunki.

Opublikowano

Odgrzeję kotleta, ktoś wybiera się w nasze góry ? warunki po troszku się poprawiają :)

Ja planuję na dniach podjechać tutaj, blisko z Kato :)

http://www.czarnygron.pl/

byłem w czarnej górze czeskiej tydzień temu, fajne warunki, ale po 13 troche lodu

Opublikowano

Teraz już można pojeździć

Ja byłem w Janskich Lazniach i Zielencu w grudniu przed świętami to masakra była, deszcz, plus na stoku i wszystko się topi po.

Opublikowano

Dzis wkoncu spadl snieg 10 cm swierzego puchu wiec jest coraz lepiej

Opublikowano

A ja muszę się pożalić, pierwszy raz, od 7 lat, nie byłem w tym sezonie jeszcze na SNB !!!! to jest straszne, albo się zestarzałem albo? Sam nie wiem. Jeszcze w zeszłym sezonie, start Białka, póżniej co 3 tyg max wyskok na 3 dni - Świeradów, Jaworzyna, Białka, Magura, Chopok, Tatrzańska Łomnica i na koniec sezonu wypad na tydzień do Val di Sole i zamknięcie sezonu na Bałtowie. Nie wiem, w tym roku zaplanowany tylko jeden wylot, Madonna do Campilio ale..... to chyba za mało.

Opublikowano

A ja muszę się pożalić, pierwszy raz, od 7 lat, nie byłem w tym sezonie jeszcze na SNB !!!! to jest straszne, albo się zestarzałem albo? Sam nie wiem. Jeszcze w zeszłym sezonie, start Białka, póżniej co 3 tyg max wyskok na 3 dni - Świeradów, Jaworzyna, Białka, Magura, Chopok, Tatrzańska Łomnica i na koniec sezonu wypad na tydzień do Val di Sole i zamknięcie sezonu na Bałtowie. Nie wiem, w tym roku zaplanowany tylko jeden wylot, Madonna do Campilio ale..... to chyba za mało.

Dlatego kupilismy gopassy na cały sezon na niskie i wysokie tatry (190eur) aby jechac chocby i na weekend z piątkiem i poniedziałki em - działa podobnie jak karnet na siłownię - skoro kupiony to się chodzi i planuje wyjścia [emoji14]
Opublikowano

No tak, te gopassy to fajna sprawa, dajcie znać jak będziecie lecieć na jakiś trip, może się podłączymy :D