Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Narciarstwo SKI-maniacy wszystko o sportach zimowych :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noski zrobione ale gdzie ten śnieg gdzie?

Nawet nie przypominaj.. :facepalm: Jeśli ma być w tym roku taka zima jak w zeszłym to chyba trzeba się przerzucić na składanie długopisów w 'zimę'.

Opublikowano

Zima w tym roku nie rozpieszcza. Mam nadzieję że wkrótce w górach pojawi się "prawdziwy" śnieg :) a nie z armatek :/

Opublikowano
  • Autor

W tamtym roku byli źle śle chyba jest coraz gorzej w sumie klimat ostro się zmienia za okrę kat dzieciaki ferie zimowe to q czerwcu będą miały

Panowie i panie na wyjazd do Livigno w okresie połowa lutego początek marca coś takiego

Jakie są ceny pobytu takie realne nie te podawane w internecie ;-) głównie chodzi o zakwaterowanie i skipas

Opublikowano

Na Bookingu masz realne ceny kwater, ceny karnetów: jednodniowy 44 E

od początku lutego do początku marca to wysoki sezon więc ceny będą też wysokie.

Ja jadę do Livigno 10.01 :banan:

Edytowane przez alpin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nareszcie przyszła zima. Oby się warunki utrzymały jak najdłużej.

2015-01-01122052_zps9e40a8e7.jpg2015-01-01122101_zpsa3cce2ab.jpg2015-01-01123831_zpsaea56957.jpg

Opublikowano

W tamtym roku byli źle śle chyba jest coraz gorzej w sumie klimat ostro się zmienia za okrę kat dzieciaki ferie zimowe to q czerwcu będą miały

Panowie i panie na wyjazd do Livigno w okresie połowa lutego początek marca coś takiego

Jakie są ceny pobytu takie realne nie te podawane w internecie ;-) głównie chodzi o zakwaterowanie i skipas

dokładnie w tamtym okresie byłem w Livigno. Kiedy chciałbyś to rezerwować? Teraz na przełom lutego/marca czy na przyszły sezon? Jeśli na ten to będzie dość trudno choć na pewno pozytywniej będzie z uwagi na mniejszą ilość rosjan.

Skipas rok temu bodajże 210 euro na 6 dni.

Ja na przyszły sezon zamierzam kwatery w czerwcu szukać :))

Opublikowano

W tym roku ciężko o śnieg .byłem wczoraj na gondoli. W swieradowie zdroju .stok oblodzony totalnie .wczorajsza jazda skończyła się dla mnie nieciekawie .strzelilo mi kolano i nie mogę chodzić .I sezon mam pozamiatany

Edytowane przez szakal222

Opublikowano
  • Autor

W tym roku ciężko o śnieg .byłem wczoraj na gondoli. W swieradowie zdroju .stok oblodzony totalnie .wczorajsza jazda skończyła się dla mnie nieciekawie .strzelilo mi kolano i nie mogę chodzić .I sezon mam pozamiatany

Sylwestra spędziłem z ekipą na stoku w Świeradowie i był dobrze przygotowany pogoda dopisała

Mega sylwester [emoji6]

dokładnie w tamtym okresie byłem w Livigno. Kiedy chciałbyś to rezerwować? Teraz na przełom lutego/marca czy na przyszły sezon? Jeśli na ten to będzie dość trudno choć na pewno pozytywniej będzie z uwagi na mniejszą ilość rosjan.

Na ten sezon albo Livigno albo Słowacja jeszcze do końca nie dogadane ale wole włochy [emoji6]

Chata nie musi być mega wypas byle ciepła [emoji12]

Opublikowano

fafnasty ogarniaj szybko kwaterę w Livigno, jak chcesz to szukaj czegoś między 28 lutym a 7 marca, wtedy pośmiga się razem i kilka browaresów wypije :)

moje kolana też średnio ale codzienna porcja voltarenu i powinno jeszcze dać radę.

smaruj Szakal na bieżąco a wcześniej dobry ortopeda.

Opublikowano

Jade do białki 11.01 puki co +9C jeśli zapowiedzi sie sprawdzą to bedzie moj najgorszy wypad.

Opublikowano

Sylwestra spędziłem z ekipą na stoku w Świeradowie i był dobrze przygotowany pogoda dopisała

Mega sylwester [emoji6]

Na ten sezon albo Livigno albo Słowacja jeszcze do końca nie dogadane ale wole włochy [emoji6]

Chata nie musi być mega wypas byle ciepła [emoji12]

Ja byłem po sylwestrze na jeździe wieczornej .także stok już był dobrze przeorany .były górki usypane przez narciarzy. A tam gdzie ich nie było czyste lodowisko.tak to jest jak się jeździ po całym dniu prania stoku .U ortopedy byłem będzie dobrze .naderwane więzadła i skręcone kolano .za 2 tygodnie znów będę jezdzil[emoji6]
Opublikowano
  • Autor

fafnasty ogarniaj szybko kwaterę w Livigno, jak chcesz to szukaj czegoś między 28 lutym a 7 marca, wtedy pośmiga się razem i kilka browaresów wypije :)

moje kolana też średnio ale codzienna porcja voltarenu i powinno jeszcze dać radę.

smaruj Szakal na bieżąco a wcześniej dobry ortopeda.

dokładnie w tej dacie chcemy się wybrać tak urlopy poplanowane :jerk:

no jakiego rudzielca mozna zrobić :D

Opublikowano

:kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Jade do białki 11.01 puki co +9C jeśli zapowiedzi sie sprawdzą to bedzie moj najgorszy wypad.

Też jade do białki tyle ze 9.01 wyjeżdzam... Moze będzie chłodniej ;/

Opublikowano

W szklarskiej dziś pruszylo. w swieradowie tez więc zima może wróci i zatakuje z pełna mocą

Opublikowano

Jeździ ktoś z klubu na desce na stoku Rybno SKI w Łomży? Mam zamiar wybrać się tam, żeby kontynuować naukę jazdy na desce. Chętnie posłucham porad kogoś kto już potrafi jeździć i bywa na tym stoku lub innym w podobnej odległości od stolicy. Byłem kilka dni temu na Malino Brdo, ale okazał się zbyt trudny jak dla początkującego. Żebra jeszcze trochę czuję ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Właśnie wróciłem z Białki i wypad można zaliczyć za udany. Śnieg padał dwa razy, góry białe a stoki dobrze przygotowane. Po tym wypadzie stwierdzam ze Kotelnica to najlepszy i największy kompleks narciarski w Polsce.

Opublikowano
  • Autor

U Czeskich sąsiadów warunki eleganckie mimo że temperatura wachaj się w okolicy 3 stopni -2 w dzień stok w jańskich łaźniach super polecam

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Zillertal. Świetna pogoda i dobre warunki. Niestety tylko do max.11godziny... Sie wiara rzuciła i zaorała wszystkie stoki :decayed:

Do 24.01. jest polski tydzień. :wink:

http://www.zillertalinfo.eu/pl/imprezy

http://www.zillertalarena.com/de/arena/winter/tarife.html

https://www.google.de/maps/dir//47.2404673,11.9005048/@47.2400451,11.8996606,320m/data=!3m1!1e3

Niestety, zdjęcia z kalkulatora... fon mi padł...

w5y9em68.jpg

z8bdca6r.jpg

kdjo436z.jpg

Edytowane przez griga-st