mapper Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Opublikowano 21 Lipca 2015 (edytowane) 038 130 107j Dziś wleciał gwint H&R i malowanie zacisków na czerwono. Zostało teraz założyć opony na felgi i fura przestanie straszyć Założyłem w końcu 18 ats dtm competition, zostało pomalować maske i uzupełnic listwy. 038 130 107j Dziś wleciał gwint H&R i malowanie zacisków na czerwono. Zostało teraz założyć opony na felgi i fura przestanie straszyć Założyłem w końcu 18 ats dtm competition, zostało pomalować maske i uzupełnic listwy. Zmiana kółek: Montaż FMIC: Tu ze zderzakiem ale jeszcze nie spasowany do końca [/uR Działa i jeździ fmic za max 200zł Edytowane 23 Czerwca 2015 przez mapper
Kowi87 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 ale sprysków czy haloegenów tam juz nie zamontujesz
Gość harry19-19 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 Niezły projekt , widać autko dostaje nowe życie
mapper Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 Sprysków i halogenów nie było i nie będzie. nawet klaksony nie weszły zamontowałem 2 mniejsze z mazdy:) jeszcze musze popracować nad kratkami może wejdą, ogólnie ciasno. Ic z audi A5 2.0 tdi. teraz muszę pomyśleć nad turbo i w końcu strojenie.
wesz82 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 ale sprysków czy haloegenów tam juz nie zamontujesz Dokładnie ja ledwo zmieściłem kratki ze szkiełkiem od hallo,niestety taki minus,coś za coś Marcin czy mi sie wydaje czy FMIC krzywo leży???
mapper Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 Zderzak był założony na sztukę żeby do domu dojechać. dziś spasowałem i jest ok. halogenów i spryskiwaczy nie miałem, kratek na razie nie zakładam, nawet fajnie bez nich wygląda. Z resztą to nie ma wyglądać tylko jeździć
chudy30 Opublikowano 22 Lipca 2015 Opublikowano 22 Lipca 2015 poprzednie koło ats dtm robiło lepszą robotę niż te,audi ładne duży plus za mody
mapper Opublikowano 22 Lipca 2015 Autor Opublikowano 22 Lipca 2015 dużo zastanawiałem się nad zmiana, ale te dostaną nowy lakier, dekielki i będzie malina. atsy były po kobiecie czyli deko zmęczone ( 4 prostowałem jedna solidnie spawana) te sa idealnie proste z nowymi oponkami także zmiana na +
j4s2c2vr Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 mi tam mój bez kratek się nie podoba... chyba zrobię na jakimś patencie, żeby jednak były
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 mi tam mój bez kratek się nie podoba... chyba zrobię na jakimś patencie, żeby jednak były Podetnij kratki, od góry na wkręty i jest ok
mapper Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Ostatnio wleciało turbo BRD i inne duperela, Nareszcie bedzie zestrojona. Przy okazji wleciała kiera i gril S4
wesz82 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Jak z przesiadki na większa suszarke??? Słuchaj dorezaj te kratki albo daj niebieskie kolanka bo tak to dziwnie wygląda...
Lukaszhenleys Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Widzę ze kolega na PZ'ach. Musimy się spotkać i oblukac autka. Grubo lecisz z modami.
mapper Opublikowano 5 Października 2015 Autor Opublikowano 5 Października 2015 Będzie niebieskie "kiedyś" w tym tygodniu jeszcze wjedzie wzmocnione sprzęgło i dolot z awx, A BRD sobie chwalę, ładnie wstaje, jak finalnie będzie zestrojone to się pochwale
wesz82 Opublikowano 5 Października 2015 Opublikowano 5 Października 2015 Mapp ile taka impeska jak wzmocnienie sprzegła??? Co w ogóle masz w skrzyni?????tj jaki zestaw?
mapper Opublikowano 6 Października 2015 Autor Opublikowano 6 Października 2015 Obecnie mam jednomas i sprzęgło z 1z. Jak dla mnie na jednomasie trochę za dużo wibracji, i po kilku dniach przy ok 400 nm zdechło kompletnie. Dziś powinno dojść sprzęgło od awx, zawiozę do zrobienia to opiszę koszta.
Rekomendowane odpowiedzi