iglako Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Czy zdemontowac i pomalowac? Czy zamowic w ASO orginalne czarne ? Czy moze okleic jakas czarna taśma ? Wiekszosc woli srebne natomiast w B7 wole zdecydowanie czarne zwlaszcza przy czarnym kolorze auta . Co byscie doradzili ?
nitroo Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Mój kolega ma oklejone czarną folią, więc spróbuj tak.
Capulet Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Czarną folią wylewaną okleisz bez problemu i efekt będzie trwały, folia występuje w macie jak i w połysku.
bako Opublikowano 3 Stycznia 2015 Opublikowano 3 Stycznia 2015 A jak sie demontuje te listwy jakaś specjalna filozofia? Nie chce po prostu ich pogiąć czy połamać, folią oklejać rozumiem najlepiej juz ściągnięte nie na aucie?
nitroo Opublikowano 4 Stycznia 2015 Opublikowano 4 Stycznia 2015 No raczej, że na ściągniętych. W warsztacie masz temat o wymianie ramek z czarnych na chrom i tam szukaj pomocy.
oprych Opublikowano 5 Stycznia 2015 Opublikowano 5 Stycznia 2015 a nie myślałeś o zamianie z kimś ??? ja chętnie się zamienię mam czarne
Rekomendowane odpowiedzi