Opublikowano 11 Września 20178 l Witam Jestem posiadaczem a4 b8 2,7 TDI mógłby mi ktoś przybliżyć koszty montażu takiego układu czy trzeba wymianac wydechy czy można dołożyć tylko jakiś sterownik ,modol jestem trochę zielony w tym temacie ,posiadam regulacje trybu jazdy z góry dziękuje i pozdrawiam
Opublikowano 11 Września 20178 l Witam mam możliwość kupna całego wydechu od sq5 wraz z modułami co muszę zrobić i jak żeby to zadziało ?? Czy napewno to będzie działać
Opublikowano 12 Września 20178 l 9 godzin temu, otles2 napisał: Witam mam możliwość kupna całego wydechu od sq5 wraz z modułami co muszę zrobić i jak żeby to zadziało ?? Czy napewno to będzie działać Z SQ5 pasują tylko końcowe tłumiki, środkowy musisz zamontować od A4
Opublikowano 1 Stycznia 20188 l Witam interesują mnie firmy które wymieniają te wydechy ? Ma kto s namiary ? Proszę pisać priv lub tutaj
Opublikowano 5 Lutego 20188 l Lukasz-odkrywca w Krakowie Marcin Sermet - Navipol robi coś takiego. Zarówno podwójny jak i jednostronny wydech. http://allegro.pl/aktywny-uklad-wydechowy-audi-a4-a5-b8-i6763679619.html
Opublikowano 24 Lutego 20188 l W dniu 1.01.2018 o 11:19, Lukasz-odkrywca napisał: Witam interesują mnie firmy które wymieniają te wydechy ? Ma kto s namiary ? Proszę pisać priv lub tutaj Wrocław firma http://bmgtuning.pl/ właśnie dowiadywałem się co i jak.. Dostałem taką odpowiedź. Mamy cztery możliwości; activeBox v1 (jeden modulator dźwięku + podłączenie) - 5800zł activeBox v1 (dwa modulatory dźwięku + podłączenie) - 7800zł oraz activeBox v2 (jeden modulator dźwięku + podłączenie) - 6800zł activeBox v2 (dwa modulatory dźwięku + podłączenie) - 8800zł Czas montażu do dwóch dni max.
Opublikowano 24 Lutego 20188 l Witajcie, Kamil ceny za te Acivebox-y chore. Za najtańszą opcję zrobisz do auta full custom wydech na klapach, Pozdrawiam
Opublikowano 26 Marca 20188 l Witam, panowie potrzebuje schemat podłączenia pinow aktywnego wydechu audi a6 c7 do szyny can kupilem wiazke z kufateca sa tam dwa przewody high i low proszę o pomoc w które piny je wsadzić
Opublikowano 6 Września 20187 l Witam. Padła tu odpowiedź ze do audi 80 tdi, też da się zamontować aktywny wydech. Tylko czy ono ma magistrale can z pinem 6 i 16?
Opublikowano 2 Stycznia 20197 l Witajcie, Wracając do tematu. Audi A4 B8 2.0tdi https://allegro.pl/oferta/7695386969 kupując taki sterownik do tego wiązke... I pozostaje tylko programowanie? Tlumik z głośnikiem już posiadam.
Opublikowano 15 Lutego 20197 l Hejka, szukam pomocy żeby uruchomić aktywne wydechy w moim A5 3,0 Tdi. Kupiłem wydechy z modułem od SQ5, wszystko zamontowane według schematu. Wydechy nie działają. VCDS pokazuje błąd „nieprawidłowy model samochodu” . Dokupiłem drugi moduł dedykowany niby do A5 ale niestety wtyczka jest zupełnie inna i zostałem teraz z dwoma modułami bez dźwięku Dajcie jakieś rady co dalej zrobić albo namiar na kogoś kto mi to ogarnie. Dzięki.
Opublikowano 15 Lutego 20197 l Uzupełnić tzn? Jestem pierwszy raz na jakimkolwiek forum i potrzebuję wskazówek ?
Opublikowano 26 Kwietnia 20197 l Witam. Panowie - jak to jest z a4 przedliftową . Będzie działać bez zmian bramki can aktywny wydech na tył ? Zamontowałem moduł - zasilanie , masa , cany pod 6/16 i nic . Zero komunikacji z modułem . Cisza z głośnika . Na razie utknąłem z tematem. Ha. Pozdrawiam
Opublikowano 23 Czerwca 20197 l Zderzak od s4 b8 pomalowany pasuje p&p teraz czas na sound boster system (wstyd jeździć z pustym otworem na drugi wydech),tym bardziej że za tydzień mam wesele ? Czy zakładał ktoś wydech od Q5 ? A może ktoś robił chociaż przymiarkę i wie,że be problemu podejdą?
Opublikowano 3 Lipca 20197 l Witam, jaki jest obecnie całkowity koszt dołożenia aktywnego wydechu do przedlifta? Dodam też że nie mam w wyposażeniu ADS
Opublikowano 9 Lutego 20206 l Witajcie. Jeżdżę audi q5 z 2013roku, 2.0 177KM quattro w automacie. Zakupiłem aktywny wydech od SQ5 ze sterownikiem dźwięku, zmontowałem, uplotłem wiązkę, (dokupiłem buzzer i sterownik - tego jeszcze nie wpiąłem). Podłączyłem zgodnie ze schematem i pinologią. Po podłączeniu do zasilania, w głośnikach wydechu słychać delikatny szum (w czasie gdy silnik nie pracuje). Pomóżcie, bo nie wiem czy kodować czy adaptować coś należy , żeby wydech zabrzmiał. Nadmienię, że Audi drive select aktywowałem. Edytowane 9 Lutego 20206 l przez daniow uzupełnienie posta
Opublikowano 5 Marca 20206 l W dniu 17.02.2016 o 10:50, wrclaguna napisał: do POLIFTA znalazłem schemat zadna filozofia , CANY zasilanie 12 V masa oraz dwa kabelki do modułu akustycznego ma ktoś jeszcze może ten schemat do polifta i mógłby udostępnić ? (montaż sterownika i buzzera - do maską)