Dev Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Tez nie wiem ale chetnie sie dowiem.
piocio83 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) DEV masz jakieś pojęcie o mechanice? Edytowane 16 Listopada 2014 przez piocio83
omzig Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 DEV masz jakieś pojęcie o mechanice? Co Ty chcesz uzyskać?! zadnego
Mesiah Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 To jest ich sprawa. Niech załatwiają to między sobą. Nie ma co tu tego rozdmuchiwać. Druga sprawa , ze jeśli koleś zaczął na łamach forum to powinien skończyć a nie urywa się temat i nikt nic nie wie prócz tego , że ktoś kogoś próbował poniżyć.
Dev Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Sławek, nie mam bladego pojecia o co chodzi moze to kolejny urazony gówniarz, którego postawiłem do pionu, a teraz ma żal do całego swiata
Mesiah Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Może i tak. Ostatnio dziwne rzeczy dzieją się z moim pokoleniem. O tych młodszych nawet nie wspominam.
omzig Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 To jest ich sprawa. Niech załatwiają to między sobą. Nie ma co tu tego rozdmuchiwać. Druga sprawa , ze jeśli koleś zaczął na łamach forum to powinien skończyć a nie urywa się temat i nikt nic nie wie prócz tego , że ktoś kogoś próbował poniżyć. Ale tu nie ma żadnej sprawy... Po prostu nowy "członek forum" nie rozumie jeszcze tego co mu się doradza lub odradza w formie "krótko i na temat" - tutaj trzeba wszystko wyjaśnić krok po kroku i jeszcze zapewnić/dać gwarancje od siebie, że to co się doradza jest super/hiper/mega/wc**j najlepsze rozwiązanie. A jak tego się nie zrobi to taki nowy jeden z drugim indyczą się uj wie po co. DEV masz jakieś pojęcie o mechanice? Kolego, zacznij uważnie czytać forum i to tak porządnie. Znajdziesz tam zapewne wszystkie odpowiedzi na swoje pytania, a także dowiesz się kto jest kim i co kto robi/czym się zajmuje.
Mesiah Opublikowano 23 Listopada 2014 Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie wiem tego i nie wnikam nawet zbytnio. Chodziło mi tylko o to żeby sprawy zaczęte na forum na nim kończyć. Takie teksty bez wytłumaczenia to przecież poziom podstawówki. Olać temat i uznać , ze sprawy nie było. EOT
rafal9119 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zapomnieliście sie chyba!!!. To jest temat o rewitalizacji silnika a nie o kreceniu afery tak jak to robi kolega Mesiah. sory
Mesiah Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zapomnieliście sie chyba!!!. To jest temat o rewitalizacji silnika a nie o kreceniu afery tak jak to robi kolega Mesiah. sory Co wnosi Twój post? Że niby ja kręcę aferę? Napisałem już , że koniec OT Nie ja ją zacząłem i nie tylko ja brałem w niej udział. Nie wiem po co w ogóle się udzielałeś.
omzig Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Tak, temat jest o rewitalizacji, ale dobrego Ot nigdy za wiele. Przeczytaj dokładnie od czego się zaczęło.
rafal9119 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Śledze cały temat od poczatku i jakos was to nie dotyczy . to po grom sie udzielacie. Dev nie ma 12 lat.
Mesiah Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Bo widać DEV daruje takie rzeczy. Sam nie wie o co chodzi. Koleś dostał parę tekstów za takie odzywki i za szerzenie opinii nie tłumacząc o co chodzi. Wszyscy pobili trochę pianę i z głowy. Nie takie OT na tym forum jest i nikomu to nie przeszkadza. Tym bardziej ,że napisałem wyraźnie EOT i temat się urwał. Wszyscy już wszystko powiedzieli. Odkopałeś temat po 4 dniach i ciągniesz to dalej robiąc już totalne OT. Po co to w ogóle? Wydaje mi się, ze sprawa dotyczyła wszystkich którzy zasięgają rady u DEV'a. Poza tym chamstwa nie znoszę.
rafal9119 Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 To jest siec a nie real i na takie rzeczy trzeba miec wyj...
Mesiah Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Nie będę pisał , ze nie masz racji bo trochę masz ale jakoś rusza mnie to za bardzo. Dobra kończmy bo robimy już tu totalną popelinę
omzig Opublikowano 27 Listopada 2014 Opublikowano 27 Listopada 2014 Koleś dostał parę tekstów za takie odzywki i za szerzenie opinii nie tłumacząc o co chodzi. Odkopałeś temat po 4 dniach i ciągniesz to dalej robiąc już totalne OT. Po co to w ogóle? Wydaje mi się, ze sprawa dotyczyła wszystkich którzy zasięgają rady u DEV'a. Poza tym chamstwa nie znoszę. Dokładnie tak jak piszesz.
piocio83 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Nie zaglądałem tu jakiś czas ale widzę że temat rozwinął się w inną stronę a co do DEV-a to dzięki za doradzenie,ale idz i nauczaj innych bo Twoje "porady" nic nie wniosły do tego postu
Dev Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Rozumiem ze wlałes ten preparat i silnik w Twoim aucie jest jak z fabryki
piocio83 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Rozumiem ze wlałes ten preparat i silnik w Twoim aucie jest jak z fabryki Jeszcze nie wlałem,ale czekam na opinie ludzi którzy próbowali czegoś podobnego... człowieku mylisz pojęcia,tu nie chodzi o to że po dolaniu tego typu uszlachetniaczy silnik będzie jak z fabryki,ale o przedłużenie jego życia,ewentualnie poprawę kultury jego pracy dobra już nie dyskutujmy na ten temat,bo i tak się nie dogadamy
Rekomendowane odpowiedzi