dj3alek Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam dziś chciałem wymienić tarcze rozkrecam wszystko a tam niespodzianka tarczke które kupiłem nie pasują i czop piasty jest całkiem inny jak do audi a4 b5 z 97r Może ktos wie co moge z tym teraz zrobić?
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2014 Opublikowano 4 Listopada 2014 Daj foto. Kupiles tarcze razem z piastami? B fwd tarcza jest z piasta a w quattro bez. Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
dj3alek Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Link do zjecia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/62a0bf03f4e86abf.html Daj foto. Kupiles tarcze razem z piastami? B fwd tarcza jest z piasta a w quattro bez.Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Foto dodałem tarcze chyba z piasta
omzig Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ale no i co w związku ze zdjęciem, bo nie bardzo Cie rozumiem??? Pokaż jakie tarcze kupiłeś (foto z obu stron).
Dev Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) W czerwcu czy lipcu '97 byla zmiana łożysk. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Dev
Me.how Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 W czerwcu czy lipcu '97 byla zmiana łożysk. Dev ma do Ciebie pytanie odnosnie regeneracji zacisków. Nie mogę się do Ciebie dodzwonić i napisać pw. Zmieniłeś nr tel ? Wybaczcie że nie na temat .
Dev Opublikowano 18 Listopada 2014 Opublikowano 18 Listopada 2014 Nr bez zmian. Dzwonisz do mnie z zastrzeżonego numeru
Me.how Opublikowano 8 Grudnia 2014 Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nr bez zmian. Dzwonisz do mnie z zastrzeżonego numeru nie mam zastrzeżonego , dzwoniłem pare minut temu do Ciebie,ale bez odbioru
Rekomendowane odpowiedzi