Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wybór wódki na wesele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DEV napisałem 95% polaków z uwzględnieniem Ciebie w tej drugiej grupie! :beer:

Opublikowano

:wink:

Co ciekawego teraz robicie ?

jest jakiś LIMITED EDYSZYN ?

Opublikowano

Firma się lekko" wyhamowała" . Pozostajemy w kręgu produkcji szyldowej i popularny na rynku produkt którego nie chcę reklamować. Czuję pismo nosem ,że czekają nas zmiany a wtedy może się coś zmieni w asortymencie

Opublikowano

Niech w końcu zaczną robic porządną polską okowitę zbożową która bije na głowę szkocka whisky.

Opublikowano

Ja miałem Gorzką Żołądkową, a przy wiejskim stole bimber + 3 rodzaje wina. Na poprawiny doszło piwko. :)

Opublikowano
  • Autor

W weekend degustowałem bolsa platinium i stocka. Bols taki sam jak smirnoff po kieliszku i zakręciłem butelkę .... strasznie palący. Stock bardzo dobrze wchodził, tak dobrze że na jednej butelce się nie skończyło, a na drugi dzień zero kaca. Jeszcze wyborową przetestuje i wtedy podejmę decyzję jaką kupić.

Opublikowano

Zapodaj jeszcze Sobieskiego i Pana Tadeusza

Opublikowano

Niech w końcu zaczną robic porządną polską okowitę zbożową która bije na głowę szkocka whisky.

MAsz sprawdzony przepis? Też się hajtam w sierpniu :kox:

Opublikowano

Na głowę upadłeś :facepalm:

Opublikowano

Dobra jak juz rozmawiamy o wódce.Potrzebuje namiary na jakąś hurtownie z okolic bielska,czechowic,pszczyny ,tychów i w drugą stronę oświęcim i okolice :) może ktoś gdzieś zamawiał po fajnych cenach i mógłby coś polecic , bądz dać namiary na kogoś :)

Opublikowano

Na głowę upadłeś :facepalm:

A czemu jemu ma byc lepiej hehe

Opublikowano

Dzięki dev a tak zapytam zaopatrywałeś się tam bądz ktoś znajomy sie tym zajmuje?:)

Opublikowano

Poszukaj przedstawiciela z Twojego regionu i z nim ponegocjuj.

Opublikowano

No dobrze ale to jest przedstawiciel jakiejś hurtowni z alkoholami?

Opublikowano
Opublikowano

No własnie o to chodziło :) dzieki

Opublikowano

a ja polecam Krupnik-cena normalna a wódeczka jak miód :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Krupnik na wesele to według mnie troszkę za budżetowa wódka. Ja na swoim weselu we wrześniu miałem czarnego Nemiroffa, wódka ładna, smaczna i przede wszystkim jedna z tańszych wódek z wyższej półki. Płaciliśmy po wliczeniu gratisów 20,50zł. Żeby nie było ze za taką cene to napewno podrabiana, to przy ilości 300 butelek zeszli nam troszkę z ceny :)

Edytowane przez lukaszooo

Opublikowano

Tak że miałem wesele w sierpniu i długo rozmyślałem i testowałem.. pewnie i Ty będziesz miał gości w średnim wieku i jak zobaczą jakiegoś nemiroffa albo stocka to będą kręcić nosem.. Jak dla mnie to w tej chwile Wyborowa jest dobrym wyborem, znana, lubiana, w dobrej cenie i bardzo (zdrowa) na drugi dzień dobrze się po niej czuje.. Pan Tadeusz droższy bardziej prestiżowy ale ciężki w smaku i na drugi dzień.. Takie moje skromne zdanie :)