Damianq Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Klasa Tomku Najbardziej podobają mi się heble Musze w końcu na żywo oblukać... Edytowane 22 Lipca 2018 przez Damianq
Norbas Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 2 lub 7 do kalendarza ? mega foty jak i auto ?
tomekhxc Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Nowe żarówki do DRL , plus ich taki że są p&p , nie trzeba żadnych rezystorów ani nic , zakładać i mają świecic jak zamontuje to wrzuce fotki jak to wygląda
pksmlody Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 46 minut temu, tomekhxc napisał: jak zamontuje to wrzuce fotki jak to wygląda Poka poka, jestem ciekawy ? 1
niwet Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 2 godziny temu, tomekhxc napisał: Nowe żarówki do DRL , plus ich taki że są p&p , nie trzeba żadnych rezystorów ani nic , zakładać i mają świecic jak zamontuje to wrzuce fotki jak to wygląda Godzinę temu, pksmlody napisał: Poka poka, jestem ciekawy ? Posiadam owe drl i są super brak błędów i świecą jak oszalałe Pozwolę sobie wrzucić zdjęcie jak świecą 1
MarcinL Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 4 minuty temu, niwet napisał: Posiadam owe drl i są super brak błędów i świecą jak oszalałe Pozwolę sobie wrzucić zdjęcie jak świecą Gdzie idzie takie dostać? Moje ledwo świecą i sporo aut mi mruga żebym zapalił światła
pksmlody Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 @niwet bardzo ładnie świecą! 32 minuty temu, Marcin Lipiński napisał: Gdzie idzie takie dostać? Również zapytam gdzie kupić owe żarówki ? Dzięki za pomoc!
niwet Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) 56 minut temu, Marcin Lipiński napisał: Gdzie idzie takie dostać? Moje ledwo świecą i sporo aut mi mruga żebym zapalił światła 23 minuty temu, pksmlody napisał: @niwet bardzo ładnie świecą! Również zapytam gdzie kupić owe żarówki ? Dzięki za pomoc! Znajomy sprzedaje takie drl przez fb Tomek też od niego posiada @krystianeos Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez niwet
krystianeos Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Jak ktoś potrzebuje to zapraszam, kto pierwszy ten lepszy, ponieważ zostały chwilowo tylko 4 szt.
afroo. Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 30 minut temu, krystianeos napisał: Jak ktoś potrzebuje to zapraszam, kto pierwszy ten lepszy, ponieważ zostały chwilowo tylko 4 szt. Jaka temperatura barwowa?
krystianeos Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 17 minut temu, afroo. napisał: Jaka temperatura barwowa? 5500k
tomekhxc Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2018 O masz nawet sie załapałem 1
tomekhxc Opublikowano 24 Września 2018 Autor Opublikowano 24 Września 2018 Może ktoś szuka ciekawej felgi 19 na nowy sezon ?
DanielMod Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 1 godzinę temu, tomekhxc napisał: Może ktoś szuka ciekawej felgi 19 na nowy sezon ? Aa co Ty coś knujesz widzę na nowy sezon? ? Dopiero co mogłem dorównać na spotach a tu już zmiany się szykują ?
niwet Opublikowano 24 Września 2018 Opublikowano 24 Września 2018 2 godziny temu, tomekhxc napisał: Może ktoś szuka ciekawej felgi 19 na nowy sezon ? napisz tu czy na pw ile chcesz za nie to pomyślę, bo będę zmieniał fele ?
tomekhxc Opublikowano 25 Września 2018 Autor Opublikowano 25 Września 2018 Jeszcze sie sezon nie konczy a mysle moze cos o bardziej przyziemnych parametrach z szerszym kapciem bardziej do szybkiej jazdy
KoJ@K Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 Przestań przestań, nie rób kroków w tył, tym bardziej, że jest tak dobrze.
Rekomendowane odpowiedzi