wampir Opublikowano 3 Maja 2016 Opublikowano 3 Maja 2016 Szaleństwo widzę Jak wygląda ten nowy kierunkowskaz? Jak on jest zamocowany?
tomekhxc Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Opublikowano 3 Maja 2016 Szaleństwo widzę Jak wygląda ten nowy kierunkowskaz? Jak on jest zamocowany? hmm to nie kierunkowskaz , obrysówki usa , w oryginale są to tylko same odblaski ja je przerobiłem wstawiłem gniazdo żarówek w5w plus pare metrów przewodów no i świecą
tomekhxc Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Opublikowano 19 Maja 2016 czekam na hamulce i bedzie składana do qpy zreszta ostatnio zająłem się b6 troche rzeczy trzebabyło powymieniać no i brak czasu robi swoje , ale w tym miesiącu myśle że besiódemka wyjedzie na drogi
krystian3769 Opublikowano 19 Maja 2016 Opublikowano 19 Maja 2016 Czekamy Może w końcu na spota pojadę żeby zobaczyć to cudo
tomekhxc Opublikowano 27 Maja 2016 Autor Opublikowano 27 Maja 2016 300, zrobiłem przekładke w autach , bez sensu było kupować kolejny zestaw od esy a w b6 320/288 z b7 radzi sobie też dobrze
ArturWisniewski Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Totalnie offtopic w kwestii twoich modów. Próbuję ustalić jaki dokładnie mam model felg BBS 18" przy czym Twoje bardzo mi przypominają moje sztuki.Chodzi mi o dokładne oznaczenie modelu, jesteś w stanie mi pomóc? http://postimg.org/gallery/9pze1dlo/
krystian3769 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Jest petarda. Super się to komponuje z kolorem lakieru
tomekhxc Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2016 ale na koniec i tak podniose coś do góry przód , z tego względu , ......że nie wyjade do drogi
Rekomendowane odpowiedzi