Matt. Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 Zobaczymy jak to będzie nie ma co przezywać tył już montowałem jedno koło chciałem 215 oponę bo w miarę moje wyliczenia wyszły fakt faktem wystaje sporo No ale praktycznie chowa się w nadkolu. I tak będę rolowac ale mam w planach pocudowac coś innego z tylnymi błotnikami ale nie wiem czy nic nie pęknie.Co do przodu nie zakładałem wiec nie powiem jak to będzie ET małe jutro przymierze to koło może nie będzie aż tak źle wszystko do dopracowania
BlackHazelAudi Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Ładne rolki ale czy bezpieczne na nasze drogi ? nie boisz sie ze sie zsunie ?
Matt. Opublikowano 30 Marca 2018 Autor Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Godzinę temu, BlackHazelAudi napisał: Ładne rolki ale czy bezpieczne na nasze drogi ? nie boisz sie ze sie zsunie ? Sam nie wiem eksperymentuje jest ryzyko właśnie ze może się zsunąć a co prawda jedynie latałem na 19'' z niskim profilem a jest to daily na codzień do pracy 10km ?Z tylu mam nabite 3atm No zobaczymy wsadzę polatam i zobaczę czy nie wyląduje w pobliskim rowie Edytowane 30 Marca 2018 przez Matt.
Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 8,5cala z takim niskim ET jest bez szans z przodu, chyba że w ruch pójdzie spawarka, poprostu brakuje naciągu który by zrobił jakieś manewry przy skręcaniu
Matt. Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 10 godzin temu, Kowi87 napisał: 8,5cala z takim niskim ET jest bez szans z przodu, chyba że w ruch pójdzie spawarka, poprostu brakuje naciągu który by zrobił jakieś manewry przy skręcaniu Zobaczymy może as tak źle nie Będzie najpierw w ruch pójdzie rolka jak z nią nic nie wyjdzie to będę się martwił dalej ,narazie kupuje rolke i będę się bawił z przodem
szafa Opublikowano 31 Marca 2018 Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Liczę że przed założeniem odświeżysz tą rolkę, bo stan tragedia, inna sprawa że w srebrnym by jej było zdecydowanie lepiej I tak jak Kowi pisał przy tej oponie nie ma szans na glebe z przodu a z tyłu będzie trzeba mocne odboje U mnie 10j et20 tak wyglądało z tyłu Edytowane 31 Marca 2018 przez szafa
Matt. Opublikowano 31 Marca 2018 Autor Opublikowano 31 Marca 2018 Godzinę temu, szafa napisał: Liczę że przed założeniem odświeżysz tą rolkę, bo stan tragedia, inna sprawa że w srebrnym by jej było zdecydowanie lepiej I tak jak Kowi pisał przy tej oponie nie ma szans na glebe z przodu a z tyłu będzie trzeba mocne odboje U mnie 10j et20 tak wyglądało z tyłu Przód wiem o tym i teraz z nim będę walczył po świętach coś myśle się uda zobaczymy Tył założyłem dzisiaj w sumie chowa się w nadkola jest spoko nie ma tragedi sądziłem ze będzie gorzej o dziwo na 19" w tamtym sezonie tarłem nadkolami z tylu tutaj cisza na wybojach itp będzie dobrze najwyżej się sprzeda
Matt. Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Opublikowano 3 Maja 2018 Udało się wyrwać dokładkę przednią z pakietu Stylistycznego Oettinger w sumie to siadła ładnie , coś innego bo była dokładka od Ibizy i do tego dokładeczka od cupry ale trafiło się coś niespotykanego wiec wyrwane za parę złoty Plany zrobić instalacje żeby dało się łaczyć z silnikieem No i po zrobieniu elektryki pójdzie program najpierw pózniej turbo większe no i wtryski 216 i na razie koniec z wydawaniem kasy
szafa Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Dobry ruch Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Wydaje się, że dokładka siadła całkiem nieźle ale przydałoby się zdjęcie z większej odległości. No i definitywnie trzeba powalczyć ze spasami, bo wygląda to trochę jak wciskanie na siłę za szerokich kół, albo srogo na glebe, albo cambery albo rolowanie
Matt. Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 W dniu 3.05.2018 o 13:52, szafa napisał: Dobry ruch Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Dzięki 17 godzin temu, enczu napisał: Wydaje się, że dokładka siadła całkiem nieźle ale przydałoby się zdjęcie z większej odległości. No i definitywnie trzeba powalczyć ze spasami, bo wygląda to trochę jak wciskanie na siłę za szerokich kół, albo srogo na glebe, albo cambery albo rolowanie Kurde rolowac już rolowałem bo specjalnie rolke kupiłem już zbytnio więcej nie mogę ugrać Ale w sumie może coś tam by jeszcze
enczu Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 23 minuty temu, Matt. napisał: Dzięki Kurde rolowac już rolowałem bo specjalnie rolke kupiłem już zbytnio więcej nie mogę ugrać Ale w sumie może coś tam by jeszcze Przecież jest dużo do urwania z wysokości Jeśli już się nie da to dla mnie przerost formy nad treścią te koła, bo po prostu to nie wygląda 10 cali na tyle też da się upchać jak dobrze pokombinujesz, Tobi z B5B ma wciśnięte, widziałem na żywo i jest ładnie spasowane, u Ciebie to jakby trochę pozytyw się zrobił z tyłu.
Rekomendowane odpowiedzi